JESSY Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1327092858' post='565027] зашто? зато што се то веома разликује од свих твојих постова које сам до сада прочитала...има толико лепих емоција... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1327092982' post='565033] доста аман 0102_laugh па Медо, ако се сад не уобразиш, нећеш никад... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 па Медо, ако се сад не уобразиш, нећеш никад... Ma kakvi...on stalno dobija hvalospeve :D http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Ma kakvi...on stalno dobija hvalospeve :D зато си га ти изабрала за свог друга... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 зато си га ти изабрала за свог друга... Nasli smo se cudnim spletom okolnosti i smatram se jako srecnom zbog toga . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Nasli smo se cudnim spletom okolnosti i smatram se jako srecnom zbog toga . klapklap ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Prosto me sramota da kažem, ali trenutno ne razmišljam ni o čemu i baš mi je lepo. 0205_whistling Anette and Гост је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Dobro je, vec se uplasih da i ti imas da das neki komentar za Milana Anette and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 зато што се то веома разликује од свих твојих постова које сам до сада прочитала...има толико лепих емоција... вазда је то у мени, само ретко пишем о томе ... мада ми је драго да је моја личност у твом уму добила на ширини - можда се будемо убудуће боље разумели клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 razmizljam o tome kako da prepisem sutra na nemackom Anette је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 razmizljam o tome kako da prepisem sutra na nemackom To vreme sto trosis na razmisljanje o prepisivanju, bolje iskoristi za ucenje tog nemackog young boy greengrin greengrin greengrin 301 301 301 301 301 301 301 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 ma koje ucenje, imam da naucim 200 reci a trenutno sam na nuli gringrin Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 ma koje ucenje, imam da naucim 200 reci a trenutno sam na nuli gringrin I ja sam uvek na nuli kad treba da ucim nemacki!!! :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 ma koje ucenje, imam da naucim 200 reci a trenutno sam na nuli gringrin Ajde ajde, nema izgovora! Koja skola? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 20, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2012 Ajde ajde, nema izgovora! Koja skola? sesta ipak cu se ja vratiti pravljenju puskica Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука