Поет Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 @Jecić ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече @Jecić Omiljeno? Ti imaš neke patnje? Koliko sam primetila često postavljaš.Totalno boemski. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 @Jecić Jaoj bre ti si djevuska, a ja baraba. Pa kako necu da imam patnje, ti li ih nemas sestro slatka? Pogledaj kolko je nepravde i loseg u nama samima, ovo oko nas nije ni za komentarisanje. Jecić and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Управо сада, Nikola Stojanovic рече @Jecić Jaoj bre ti si djevuska, a ja baraba. Pa kako necu da imam patnje, ti li ih nemas sestro slatka? Pogledaj kolko je nepravde i loseg u nama samima, ovo oko nas nije ni za komentarisanje. Da. U pravu si. Veruj da te razumem, i sama nemam odgovore na mnoga pitanja vezana za sebe samu a i okolinu, jasno. Izmedju ostalih mana imam jednu naviku i manu da mislim da mogu sve da rešim i da mogu sve da kontrolišem. Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 @Jecić Pa kamo daj da se druzimo, ja sam iz Leskovac. Mogu da te vodim na pitije i na kuvano vino , ako smes? Ne znam kisel kupus dal volis da mezis. Milica Bajic and Jecić је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Jecić Pa kamo daj da se druzimo, ja sam iz Leskovac. Mogu da te vodim na pitije i na kuvano vino , ako smes? Ne znam kisel kupus dal volis da mezis. Može druženje, može kuvano vino i kupus a pihtija nisam neki ljubitelj, možda samo malo mesa iz pihtija. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 @Jecić To je onda to odlicno, ti ce kao zence krkas meso , a ja cu ono resto. Pa valjda mi treba budemo neko jedno telo, mora da se uklapamo i dopunjujemo. AL ti ce pustas usisivac, a ja ce gledam fudbal, samo da mi ne zaklanjas televizor, ako moze? Milica Bajic and Jecić је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Jecić To je onda to odlicno, ti ce kao zence krkas meso , a ja cu ono resto. Pa valjda mi treba budemo neko jedno telo, mora da se uklapamo i dopunjujemo. AL ti ce pustas usisivac, a ja ce gledam fudbal, samo da mi ne zaklanjas televizor, ako moze? Ti si opasan. Sa druženja prelaziš odmah na jedno telo. Ako to nekad bude, ne brini delićemo sve. I neću ti zakloniti Tv. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 @Jecić Ma ti vakve pitije nisi probala, mora ih podelimo, inace ce se mnogo udebelim , posle necu budem ni lep ni fit. A tv ne gledam , to je bio test, da vidim da li me prihvatas da pijem pivo sa drustvom, fudbal je samo izgovor? Jecić and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Jecić Ma ti vakve pitije nisi probala, mora ih podelimo, inace ce se mnogo udebelim , posle necu budem ni lep ni fit. A tv ne gledam , to je bio test, da vidim da li me prihvatas da pijem pivo sa drustvom, fudbal je samo izgovor? Znaš da praviš sam? Znači već me testiraš. Možeš da ideš sa društvom ali već znam unapred da nećeš želeti mene da ostaviš samu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 @Jecić Ne umem da ih pravim, ali keva moja ume, tako da ce umes i ti. A samu te ne ostavljam nikad. Zivota mi Jecić је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Jecić Ne umem da ih pravim, ali keva moja ume, tako da ce umes i ti. A samu te ne ostavljam nikad. Zivota mi Ja sam ih jednom pravila. Slatko zvuči. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 11 часа, Nikola Stojanovic рече @Jecić @Flojd овај @Nikola Stojanovic прсо Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 16, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2020 "Газим блато и мислим се: није теби Милутине, понајтеже; помисли како је оним судијама који ће ти судити и осудити те за жито које ниси ни украо ни имао па га ниси ни сакрио." sanja84, Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 2 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 16, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2020 Да ли је ова сумњива маглуштина у Београду део неке глобалне завере, апотекарске мафије и тако тооо..... sanja84, Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука