Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Jecić Jaoj bre ti si djevuska, a ja baraba. Pa kako necu da imam patnje, ti li ih nemas sestro slatka? Pogledaj kolko je nepravde i loseg u nama samima, ovo oko nas nije ni za komentarisanje. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nikola Stojanovic рече

@Jecić Jaoj bre ti si djevuska, a ja baraba. Pa kako necu da imam patnje, ti li ih nemas sestro slatka? Pogledaj kolko je nepravde i loseg u nama samima, ovo oko nas nije ni za komentarisanje. :D

Da. U pravu si.:) Veruj da te razumem, i sama nemam odgovore na mnoga pitanja vezana za sebe samu a i okolinu, jasno. Izmedju ostalih mana imam jednu naviku i manu da mislim da mogu sve da rešim i da mogu sve da kontrolišem. 

Подели на овим сајтовима

@Jecić Pa kamo daj da se druzimo, ja sam iz Leskovac. Mogu da te vodim na pitije i na kuvano vino , ako smes? Ne znam kisel kupus dal volis da mezis.

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече

@Jecić Pa kamo daj da se druzimo, ja sam iz Leskovac. Mogu da te vodim na pitije i na kuvano vino , ako smes? Ne znam kisel kupus dal volis da mezis.

Može druženje, može kuvano vino i kupus a pihtija nisam neki ljubitelj, možda samo malo mesa iz pihtija.:)

Подели на овим сајтовима

@Jecić To je onda to odlicno, ti ce kao zence krkas meso , a ja cu ono resto. Pa valjda mi treba budemo neko jedno telo, mora da se uklapamo i dopunjujemo. AL ti ce pustas usisivac, a ja ce gledam fudbal, samo da mi ne zaklanjas televizor, ako moze? 

Подели на овим сајтовима

@Jecić To je onda to odlicno, ti ce kao zence krkas meso , a ja cu ono resto. Pa valjda mi treba budemo neko jedno telo, mora da se uklapamo i dopunjujemo. AL ti ce pustas usisivac, a ja ce gledam fudbal, samo da mi ne zaklanjas televizor, ako moze? 

Ti si opasan. Sa druženja prelaziš odmah na jedno telo.:) Ako to nekad bude, ne brini delićemo sve. I neću ti zakloniti Tv.:dobro:

Подели на овим сајтовима

@Jecić Ma ti vakve pitije nisi probala, mora ih podelimo, inace ce se mnogo udebelim , posle necu budem ni lep ni fit. A tv ne gledam , to je bio test, da vidim da li me prihvatas da pijem pivo sa drustvom, fudbal je samo izgovor? 

Подели на овим сајтовима

@Jecić Ma ti vakve pitije nisi probala, mora ih podelimo, inace ce se mnogo udebelim , posle necu budem ni lep ni fit. A tv ne gledam , to je bio test, da vidim da li me prihvatas da pijem pivo sa drustvom, fudbal je samo izgovor? 

Znaš da praviš sam? Znači već me testiraš:). Možeš da ideš sa društvom ali već znam unapred da nećeš želeti mene da ostaviš samu.:)

Подели на овим сајтовима

"Газим блато и мислим се: није теби Милутине, понајтеже; помисли како је оним судијама који ће ти судити и осудити те за жито које ниси ни украо ни имао па га ниси ни сакрио."

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Да ли је ова  сумњива маглуштина у Београду део неке глобалне завере, апотекарске мафије и тако тооо.....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...