Avocado Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 пре 9 минута, RYLAH рече Кад смо већ код тога, што ме сви зовете Риле? Мислим, смислио сам овај дојајни акроним којим свима поручујем да могу да померам и планине, а ви ме свели на некаквог Рилета... Može naš gastos da ubedi tamo lokalce da se zove Ričard, al će u selu i dalje da ga zovu Radojica... BTW Što uze žensko ime? RYLAH, Ђорђе Р, Ћириличар and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 пре 2 минута, Avocado рече Može naš gastos da ubedi tamo lokalce da se zove Ričard, al će u selu i dalje da ga zovu Radojica... BTW Što uze žensko ime? Мрзиш ме зато што сам Циганин Џуманџи, Avocado, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 пре 5 минута, RYLAH рече Мрзиш ме зато што сам Циганин Koješta, mi crnci obožavamo Rome... Џуманџи, RYLAH and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Goku, RYLAH and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Goku and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 drvce је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 Живо ме занима на чију фамилију ће наследник да личи, мамину или татину. Goku and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 1 hour ago, Lady Godiva рече Живо ме занима на чију фамилију ће наследник да личи, мамину или татину. Ујкину или стриканову? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 пре 14 минута, Тихон рече Ујкину или стриканову? Ако је он уопште уја-стрикан. Теже је похватати ко је чије дете него у мексичким сапуницама. Paradoksologija, RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 пре 10 минута, Lady Godiva рече Ако је он уопште уја-стрикан. Теже је похватати ко је чије дете него у мексичким сапуницама. Сумњају неки да је пола Таргерјeн, a остало Ланистер; што га чини пола ујка/стриканом. Кажу, зато га змајеви једаред нису пропржили јер су га нањушили да је Таргерјен. Као и Јоцу Снежног. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 Kuj bre taj polutan o kom divanite? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 Ујка Фирга рахметли Џофрија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 Moze foto uz ime? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 AAAAAAA taj li je Tenk ju veri macka na strpljenju i objasnjenju @Тихон "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука