Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

...nadam se da ste se malo rashladili....stvarno prija ovo osveženje.....

...spremam se da krenem na promociju knjige jednog veoma dobrog dečka i pesnika....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ja se spremam da poludim :)
ne....nikako....!!!!!!!!!!!!

može li neka pomoć.....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ne....nikako....!!!!!!!!!!!!

može li neka pomoć.....?

Jedino ako možeš da ubrzaš vreme ! :) Mladi gospodin, sa početka prethodne strane 1. i 2. polaže prijemni na DIF-u, pa živa nisam od nestrpljivosti :)

P.S. Najgore je to što primaju 160 studenata, u 1. godini nema samofinansirajućih, a nema ni septembarskog roka zato što sve popune u julu.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Jedino ako možeš da ubrzaš vreme ! :) Mladi gospodin, sa početka prethodne strane 1. i 2. polaže prijemni na DIF-u, pa živa nisam od nestrpljivosti :) P.S. Najgore je to što primaju 160 studenata, u 1. godini nema samofinansirajućih, a nema ni septembarskog roka zato što sve popune u julu.
potpuno te razumem....jeste, uvek se veliki broj prijavljuje na DIF....ali, velikom brigom nećeš ništa postići....važno je da on od sebe da maksimum, a ostalo je u Božijim rukama.....dakle samo pokušaj da se smiriš, prepustiš sve Gospodu ....i molitva.....biće sve ok.....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Odlično sam raspoložen nakon što sam odgledao Đokovića. :) A i čitav dan sam dobro raspoložen, hvala Bogu. :)

• Волим 1

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

moje strpljenje je na velikom alert na ivici da se predje granica...
a sto....? .mislise.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

nerRvoZzno......... :krstix:

evo ti lek........http://www.youtube.com/watch?v=fGBBCo6omZk

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Razmišljam da odsečem mali prst na nozi; već dva dana jedva hodam zato što se prokleti žulj očigledno upalio... 

Spremi lavor, cist peskir i kilo rakije.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Razmišljam da odsečem mali prst na nozi; već dva dana jedva hodam zato što se prokleti žulj očigledno upalio... 

ти ко Биџа :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...