Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

ne znam o čemu se radi :) al' stvarno... 

Биџа (знаш ко је? ) је својевремено себи одсекао прст на нози који је био у гадном стању, својеручно

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

zato sto pokusavam resiti neke probleme,al kad pricam kao da p....m uz vetar niko me ne ferma...
промени тактику или стратегију......:)

то увек пали.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

промени тактику или стратегију...... :)

то увек пали.....

u moje familije jok.pali samo agresija.dzaba da budes fin a da trpis zaj......a.

Подели на овим сајтовима

Odlično sam raspoložen, hvala Bogu. :) Pišem paralelno na 3 foruma i slušam muziku. :)

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

Биџа (знаш ко је? ) је својевремено себи одсекао прст на нози који је био у гадном стању, својеручно

A, joooo', budale li... Pa kud sam to da radi; unajmiš Ted the Bellhop-a i eto :) 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Члан Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____ 1461 Поруке Razmišljam da odsečem mali prst na nozi; već dva dana jedva hodam zato što se prokleti žulj očigledno upalio...

једноставан, јефтин и ефикасан начин да се ослободиш болног жуља: купиш у апотеци "Мелем за жуљ - на ханзапласту", то ти је ханзапласт са округлим сунђерастим додатком у чијем је центру лек. Није битан произвођач - у суштини су сви слични, ја користим "Рекорд" - розе бела кутијица. Оно што је важно  је да је ханзапласт добар јер се држи на нози пар дана - па да не спада. Временом, пошто сам испробала све варијанте, схватила сам да је најбоље да у ствари скинем тај сунђерасти део са леком и прелепим на обичан ханзапласт са којег уклоним онај мекани део у средини (Salvequick се показао као најбољи). Видећеш - свануће ти :)

Подели на овим сајтовима

Super, čekam Noletov meč. :)

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

Joj bas nesto super...u nekom  iščekivanju nečeg pozitivnog,nečeg što će da me usreći...možda toplijih dana. :)))

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Е овако................кнм, исповијест............ :)

Ја сам тренутно, јако добро расположена!

- Прво данас ми се јавио неко за кога сам мислила да неће и изузетно ми је драго због тога и ХВАЛАААААААААААААААААААААААААААААААА :)   heaven

- Друго чула сам се и са мени јако драгом особом, тачније причали смо два сата преко скајпа и баш причали о свакидашњим стварима, глупостима, ситницама...............а то уствари чини живот :);)   0203_cool

- Треће, Драшко ме покренуо једном пјесмицом и ево непрестано пјевам и баш ми фино..........:) :) :)   0504_music

Елем, ја сам мноооого добро!  srcee  srcee  srcee

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

koncentracija - nula,

ispiti dosad-nula,

zivci- ki struna...

gotova da pandrknem d izvinete od nerviranja...zao mi je... tuzansmajli8904  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Малоприје устао, помолио се. Ускоро ће доручак и кафа. На форуму сам мало. Од јуче сам прешао на Google Chrome, бржи је од Mozille. Касније кафица у граду у башти под Платанима. Слушам музику преко јутјуба откако сам упалио рачунар. :)

Подели на овим сајтовима

...добар вам био данашњи дан.....:)     :)    :)

....како се одвија пост.....?     на чему сте  порадили ова три дана.....? 4869

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

...добар вам био данашњи дан..... :)     :)    :)

....како се одвија пост.....?     на чему сте  порадили ова три дана.....? 4869

I`ll skip the questions 4869 или ти на српском "даље" (ко у квизовима)

идем да радим нешто по кући, то ми дође најпаметније :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...