Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Ooo, pa gde ste drugari !? :-D Ja sam sad već skroz luda (nemojte mi uzimati za zlo)...znači odlično sam,. preliminarni rezultati sutra...

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

I`ll skip the questions 4869
хахахаха....Драле....супер си..... algabacaju

где ме нађе.....(или у преводу....читаш ми мисли....хахаха)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ni na čemu nisam poradila aman katastrofa 7896634 najgora sam, bukvalno ali pokušaću danas ,obećavam :-*
Сара....мој човек.....хахаха

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ooo, pa gde ste drugari !

:group111: grouphug1

preliminarni rezultati sutra...
јављај одмах....па да прославимо....... 29dz8zk

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

...добро је...пријемни су били успешни....можете сада мало да одахнете..... 4869

...време је пријатније него јуче.....пирка ветрић....мало је освежило.... snoozer_11 .

...ја гледам тенис...надам се да ће Ноле да победи.....а ви....?  .mislise.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Konacno neka lepa vest! Radujem se!

Jedno stvorenje koje jako volim i koje ima svoje mesto u mom zivotu ce za nekoliko meseci postati otac!

Veoma sam srecna zbog njega :)

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Jedno stvorenje koje jako volim i koje ima svoje mesto u mom zivotu ce za nekoliko meseci postati otac!
дивнооооо!!!!!    navijanje

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...