Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Ево ме после још једног интентивног дана на послу, беше трећи дан турнира-такмичења у нашој школи, били клинци из разних школа, свирало се дружило, препричавало (да не кажем прави глагол ;) ) ручало се, пило домаће вино, итд итд зезање, дружење, утисци, емоције ............
супер Драле.... ми се забринуле за тебе а ти уживаш....баш тебе брига..... 0202_238 0102_laugh

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Данас ми је четврти дан од када сам одлучио да оставим цигаре :) Наравно, и четврти од када нисам запалио :)

Подели на овим сајтовима

Данас ми је четврти дан од када сам одлучио да оставим цигаре :) Наравно, и четврти од када нисам запалио :)
браво срле.....не посустај...... victory78 :Zruklovn:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Буде тешких тренутака, али се изборим :)
уз тебе смо..... oleeeee

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

...а што....?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

...а мени данашњи дан тотално безвезе.... :(

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

...а мени данашњи дан тотално безвезе.... :(

tomorrow is another day  algabacaju  (jel ide dva r ili jedno ;) ? )

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

tomorrow is another day algabacaju (jel ide dva r ili jedno ;) ? )
dobro si napisao.....:)   :)   :)

I hope....thanks.....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

...нисам вам поставила то питање у овом месецу... 4869

...како сте вечерас.....?   :)....шта радите.....(осим што сте на форуму)..... :0104cheesy:

...ево, време се полако мења....топлије је...надам се да ће нас сутра дочекати један леп сунчани дан 0442_feel ....

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...