Megidon Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Често окружен људима а у ствари се осећам јако усамљен, као да живимо у две различите димензије. Иван ♪♫, *Blue* and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 11:28, Megidon рече Често окружен људима а у ствари се осећам јако усамљен, као да живимо у две различите димензије. Ako pogledaš dublje, vidjećeš da je to tvoj izbor Pitam se često teba li uložiti napor i prilagoditi se okruženju? Odgovor mi je jasan - ne. Ako sam već to izabrala, onda mi i (moj) teret nije težak. Daje nam se onoliko koliko možemo ponijeti. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 11:28, Megidon рече Често окружен људима а у ствари се осећам јако усамљен, као да живимо у две различите димензије. čini mi se da je usamljenost nedostatak bliskosti, tako da i kad je čovek okružen ljudima nešto ipak nedostaje mislim da je to potreba za dubljom vezom i povezanošću sa drugom osobom Саша од Москве, JESSY and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 11:58, Ayla рече Ako pogledaš dublje, vidjećeš da je to tvoj izbor nemoj ovako da govoriš, jer time efektivno barataš krivicom i odgovaraš ,,sam si kriv" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 12:09, Иван ♪♫ рече nemoj ovako da govoriš, jer time efektivno barataš krivicom i kažeš ,,sam si kriv" Onda me pogrešno tumačiš Rekla sam mi pravimo izbore koje smo spremni da nosimo. To što želim biti sama ili što sebi dozvoljavam mir, nije moja krivica, već potreba. Što je loše u tome? Ako u širem okruženju osjećam neprilagođenost nije to njihova krivica, a ni moja...samo moj izbor, ništa drugo i ništa više. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 11:58, Ayla рече Ako pogledaš dublje, vidjećeš da je to tvoj izbor. Ја мислим да је ово сасвим добро запажање. Да се оградим, на мене сигурно може да се примени. On 9. 4. 2014. at 11:58, Ayla рече Pitam se često teba li uložiti napor i prilagoditi se okruženju? Мислим да се у извесној мери треба прилагодити али не и потчинити. Без прилагођавања постајемо "држава у држави" а потчињавањем губимо свој идентитет... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 11:28, Megidon рече Често окружен људима а у ствари се осећам јако усамљен, као да живимо у две различите димензије. Ovo razumem, i ja se tako osecam... Иван ♪♫ and Slavko... је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 12:14, Иван ПТ рече Мислим да се у извесној мери треба прилагодити али не и потчинити. Без прилагођавања постајемо "држава у држави" а потчињавањем губимо свој идентитет... Opet kažem, izabrala sam ono što mi pruža mir. Nisam za otuđenje, ali nisam ni za sveobuhvatno prilagođavanje jer samim tim moj identitet nije moj. Znam ko sam i šta želim, znam šta bi drugi željeli od mene...ne može se svima ugoditi, pa i ne težim tome. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 12:12, Ayla рече To što želim biti sama ili što sebi dozvoljavam mir, nije moja krivica, već potreba. to nije usamljenost, to je samoća, velika je razlika usamljenost je teško osećanje, koje niko ne bira On 9. 4. 2014. at 12:12, Ayla рече Što je loše u tome? ništa u tvom slučaju, ali može da bude ako primenjuješ svoj obrazac tumačeći tuđu usamljenost, jer samoća se bira, a usamljenost je osećanje, problem nastao na ko zna koji način Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 12:25, Иван ♪♫ рече samoća se bira, a usamljenost je osećanje, problem nastao na ko zna koji način. Не настаје ли осећање усамљености услед сукоба жеље да будемо потврђени/прихваћени од другог и недостатка наше жеље да тог другог сами прихватимо онаквим какав јесте? Дијана., Иван ♪♫ and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 12:32, Иван ПТ рече Не настаје ли осећање усамљености услед сукоба жеље да будемо потврђени/прихваћени од другог и недостатка наше жеље да тог другог сами прихватимо онаквим какав јесте? ne znam mislim da su bliskost i ljubav ključne reči ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 11:58, Ayla рече Ako pogledaš dublje, vidjećeš da je to tvoj izbor Pitam se često teba li uložiti napor i prilagoditi se okruženju? Odgovor mi je jasan - ne. Ako sam već to izabrala, onda mi i (moj) teret nije težak. Daje nam se onoliko koliko možemo ponijeti. Не знам чудно ми је то јако, понекад сретнем људе после 10 година а они ме питају где сам и што се не јављам, а ја се понашам као да смо сво време били заједно а тако се и осећам и понашам. Волим да се осамљујем и проводим дане тако, и једноставно губим контакт са људима али их никада не заборављам и увек их се сетим и помињем у молитвама и осећам као да ћемо се поново срести и бити заједно и само ме нешто тера да идем напред и да се не осврћем унатраг. -Владимир-, Arsenija, Tumaralo. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Nije to ništa neobično, posebno što su ljudi stariji, uviđaju bezizlaznu usamljenost u svojim ličnim mislima i osjećanjima, a opet paradoksalno, bezizlanost sa ostalima u ovome svijetu Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 skulptor Adrian Arleo https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1480621_587482161316944_1518362793_n.jpg Arsenija, ines and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 20:30, Иван ♪♫ рече skulptor Adrian Arleo https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1480621_587482161316944_1518362793_n.jpg :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука