Ronald Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Šopenhauer objsnio Ja bih samo dodao pored sreće i duševnog mira, da je samoća takodje izvor duhovne zrelosti. Данче*, Ayla and Sun14861 је реаговао/ла на ово 2 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Ne osjećam usamljenost, a u samoći uživam. Tada sam najbliža sebi, a mir koji dodirnem čini me sretnom i kreativnom. Данче*, Violetta Valery and Ronald је реаговао/ла на ово 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mila_M Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 Mislim da živimo u vremenu u kome je otuđenost postala normalnost, ali opet sve od nas zavisi. Shvatila sam da kada uputimo osmeh, damo kompliment (nikako ne na silu), slušamo šta ljudi imaju da nam kažu, i postanemo zaista otvoreni da čujemo šta ih muči, pa postavimo i pitanja--onda to polako kreće. Svi smo u suštini društvena bića i ljudi uglavnom reaguju pozitivno ako im zapamtite ime, setite se nekih detalja iz vašeg prošlog razgovora, setite se imena kuce, ili deteta, ili unuka... Nekako mislim da je to izlaz--da izađemo iz sebe i otvorimo se. I rizikujemo da možda nas neko čudno pogleda ili nas ne prepozna...ali čak i tada, nekako znate da ste pokušali i onda ste u miru sa sobom. Eto to je moje iskustvo. Ne mislim da sam iznad ovog problema, ali se trudim da koliko je do mene da pokažem prva dobru volju u svakom kontaktu i odnosu. Милошшш, Smaragdni kamičak and Раша514 је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 пре 14 минута, Mila_M рече Mislim da živimo u vremenu u kome je otuđenost postala normalnost, ali opet sve od nas zavisi. Shvatila sam da kada uputimo osmeh, damo kompliment (nikako ne na silu), slušamo šta ljudi imaju da nam kažu, i postanemo zaista otvoreni da čujemo šta ih muči, pa postavimo i pitanja--onda to polako kreće. Svi smo u suštini društvena bića i ljudi uglavnom reaguju pozitivno ako im zapamtite ime, setite se nekih detalja iz vašeg prošlog razgovora, setite se imena kuce, ili deteta, ili unuka... Nekako mislim da je to izlaz--da izađemo iz sebe i otvorimo se. I rizikujemo da možda nas neko čudno pogleda ili nas ne prepozna...ali čak i tada, nekako znate da ste pokušali i onda ste u miru sa sobom. Eto to je moje iskustvo. Ne mislim da sam iznad ovog problema, ali se trudim da koliko je do mene da pokažem prva dobru volju u svakom kontaktu i odnosu. Dobra taktika sestro. Kako ti se zove kuče, dete ili unuk, da upamtim ? Vozz cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 Inače trpim ko kuče, ponekad se požalim i tako, slava Bogu. cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 Ja ne mogu sa ljudima, a ne mogu bez njih. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 пре 1 минут, sanja84 рече Ja ne mogu sa ljudima, a ne mogu bez njih. Zato voliš društvene mreže, ne? Nisi sa ljudima a kobajagi jesi, i kad hoćeš isključiš se i ćaoo.. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 пре 2 минута, Милошшш рече Zato voliš društvene mreže, ne? Nisi sa ljudima a kobajagi jesi, i kad hoćeš isključiš se i ćaoo.. Tako nekako, nažalost. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 пре 4 минута, sanja84 рече Tako nekako, nažalost. Znam sve, slični smo. Ego brain, ali iskreni sanja84 је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 "Bilo je pravih osećanja bilo je lažnih obećanja ne može ništa da se menja mnogo je razočarenja." Bora sanja84 је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 пре 13 минута, Милошшш рече "Bilo je pravih osećanja bilo je lažnih obećanja ne može ništa da se menja mnogo je razočarenja." Bora Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 šalim se "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 пре 4 минута, sanja84 рече Kakva rstva brt sanja84 је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 пре 3 минута, sanja84 рече šalim se Aj nou, stej kul. cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 2, 2021 Пријави Подели Написано Јул 2, 2021 пре 2 минута, Милошшш рече Aj nou, stej kul. Dobro deder, ja uvek pokvarim stvar. Da...razočarenja...teško je preći preko njih. Možda zato što imamo previše očekivanja od ljudi. MOžda će biti bolje kad prestanemo da očekujemo bilo šta od bilo koga... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука