JESSY Написано Март 5, 2013 Пријави Подели Написано Март 5, 2013 Раније, мислим на период тинејџера, чини ми се да ни минут нисам бивала усамљена. Другарице, весело ћаскање, са браћом кући такође е спроводила нека организација дана. Међутим, први проблеми и промена начина живота, удаја, мајчинство, запослење , донели су и лагано отуђење. Касније, код пада стандарда деведесетих из којег се још нисам опоравила, донела је готово тотално отуђење. Временом, полако се уклопиш и сваким даном си све више огрезао у усамљеност а да ни сам ниси свестан, На жалост, овај начин комуникације још више људе изолује једне од других. код мене је заправо обрнуто, што се тиче усамљености....(што се тиче самоће, о томе сам већ писала)...ја сам у свом детињству имала периоде усамљености, остављености....од периода студирања, се то коначно променило.... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 5, 2013 Пријави Подели Написано Март 5, 2013 Како издржати самоћу када човек није у браку? ...са интернетом никад ниси сам.... ^-^ Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Totalno sam društvena osoba, pa teško podnosim usamljenost ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Totalno sam društvena osoba, pa teško podnosim usamljenost усамљеност као усамљеност је сваком тешка....нарочито мислим да то важи за старије особе....и још кад си болестан и немоћан.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 “Maybe ever’body in the whole damn world is scared of each other.” ― John Steinbeck, Of Mice and Men http://www.goodreads.com/quotes/tag/loneliness Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 Sve je ovo individualno,kao što reče mitropolit Antonije Blum,treba čovek da bude dovoljno zreo da bi mogao biti sam... Јефимија Крунић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Zato sto je sve naopako i uskoro ce apokaliptus... osim ako ne preumimo... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Ranjivi smo, neki bi odmah rekli sujeta, samozivost Ok moze i to, ali mi deluje da je to brza osuda, a malo razumevanja Sanja Т. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Зато што много гледамо телевизор, па тако најчешће нисмо задовољни собом. А онда када кренемо по себи да урламо (а то је опет крива телевизија и фикција) онда смо потпуно неспособни да прихватимо и друге око нас. Пријатељи нам нису лепи довољно, као пријатељи са телевизије. Момци нису довољно згодни, лепи, шармантни, луцкасти, обдарени и слично... Девојке нису згодне и лепе као Моника Белучи, немају атрибуте као даме из филмова за одрасле, или нису довољно умиљате и храбре као хероине из историјских филмова (које бај д веј) имају све атрибуте једне богиње лепоте... Све у свему, унапред вештачки смо прихватили моделе које јако тешко проналазимо у стварном животу. А све се своди на фикцију у којој смо ми најбољи глумци.. У вези са тим - Ненад Р., JESSY, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 А шта ће да се деси када на дужи временски период нестане струја , онда нема ни гледања телевизора , ни компјутера а ни Монике Белучи. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 А шта ће да се деси када на дужи временски период нестане струја , онда нема ни гледања телевизора , ни компјутера а ни Монике Белучи. Onda Monika Belucci u casopisu JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Onda Monika Belucci u casopisu Или помислимо да је наша супруга Моника Белучи. Никола Поповић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Или помислимо да је наша супруга Моника Белучи. Bogami moja je jos malo pa ko Mona pored mene samo tako i izgleda JESSY and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Благо теби. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Ja sam se zaljubio u Moniku i to je to neću više pričam. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука