Анастасија Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Gerharde i meni smetaju neke pojave u crkvi neke jako ozbiljne greške koje su pojedine vladike učinile i dalje čine.Mnogo sam to kritikovala na forumu ovih dana i uglavnom me većina nije razumevala.Ali, koliko god da vladike greše u crkvi koliko god da su neke pojave vrlo diskutabilne to ne treba da nas odvraća od Crkve i Boga kakvog naša vera propoveda a još manje da nas gura u neku drugu "crkvu" gde su sami obmanjivači onakvi kakvi ne mogu da se porede ni sa jednim našim vladikom NI U ČEMU, poput MP-a koji ljude odvraća od spasenja i ima nekog svog boga kojeg je sam umislio.On je jedan veoma materijalno bogat čovek, niti taj živi kako propoveda niti je bezgrešan kako sebe pretstavlja a svi ostali su osim njega demonizovani.On mene podseća na ovu pesmu i to je on jedan manipulant koji uništavajući duše zarađuje sebi za život. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Pa i M.P. je gresnik kao i mi. Nije.On sebe ne smatra grešnikom.A i da se smatra taj grešnik je onaj koji huli na crkvu.Pametnom dosta. Candy Butcher and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Gerharde batali, nisi u pravu, MP je kanal(izacijator) za demone, ucenik/ucitelj lazi, i jos se time ponosi. Obmanjivac... a sto kazes da treba izvlaciti korisno od njega i gledati sta je dobro, to ne ide tako kako si zamislio, jer njegovom opsenom pravis jedan korak uvis, a dva u ambis. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 U al se ovde zahuktalo. Samo da dodam da smatram da nije toliko bitno pitanje(ili mikijevim recima ''centralno pitanje'') da li je on ''svestan'' prevarant. On covek veruje u ono sto govori i propagira, i sa te tacke gledista on nije prevarant, jer ne radi to namerno i svesno, on zaista veruje u sve te gadosti i hule koje cini. Poenta je sto, a ja sam sigurna u to, da je on imao priliku da uoci sta radi. Mnogo ljudi je pokusalo da ga ispravi, da mu pridje, da ga urazumi. 100% je imao prilike da cuje odlicne argumente koji pobijaju njegove naucne i teoloske zablude, mozda se i lomio u nekom trenutku. Mislim da je on na tom svom putu jeresi imao sansu da vidi pravu istinu, ali je zbog gordosti i zbog toga sto mu se osladilo da ga ljudi postuju, zovu doktorom, ulagujumu se i da izigrava ucitelja, odbio da sledi istinu i jos vise okoreo u svojim lazima. I od tog trenutka kada je na raskrsnici ipak nastavio da ide rdjavim putem, od tog trenutka zlo u njemu je postajlao sve vece i vece i okorelost sve jaca. Primetila sam da je na pocetku svog foruma birao reci i vodio racuna i ostavljao prostora za drugacija misljenja, da bi kasnije poceo da vredja i da brise stavove koji mu neodgovaraju. To govori u prilog ovoga ovde sto sam iznela. Јанко, Grizzly Adams and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 "Лако је научити животињу, и лако је научити простака, али тешко је научити онога који је - ненаучен - већ постао учитељ другима". Св. Николај Жички Ако прочитате шта је Мирољуб написао зашто и како се "лажно" крстио код протестаната (да спасава људе одатле, иако о Православљу није имао две чисте, а не сећам се шта беше написао да ли се још не беше ни крстио у Православљу) схватићете колико је јак месијански комплекс код истог. А на крају је сам себе крстио погружењем у Јордану! Еј, и самог Господа је крстио Јован да се испуне Закон и Пророци, а он крштава сам себе и каже да је то легитимно и да ти нико не треба за чин крштења! Месија над месијама. "А има и много друго што учини Мирољуб, које кад би се редом написало, ни у сами свијет, мислим, не би стале написане књиге. Амин." SHADOWS OF THE LIGHT, Gerhard and Олимп је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 On je kreacionista,to je jedina korist koju mozes izvuci kod njega.Nacuo sam da je adventista..Ali argumenti su kljucni,potenciranje nekog samostalnog suda o,ako dozvolite,apsolutnoj istini.Da ne mrsimo dalje,kreacioniste i ateiste naucnike kao dva suparnicka tabora je milina gledati kako nadimaju nesto sto je Pravoslavcima uveliko vec poznato,kao da gledas djecicju igru od djece od kojih vec pomalo i ucis,jer se nisi dovoljno odrekao sebe u zivotu,pa se smatras unizno grijehovnim a ne odraslim i zrelim za raspust cula.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 On je kreacionista,to je jedina korist koju mozes izvuci kod njega. Наравно да није само то. Човек је суви геније, непресушнии извор инспирације. Његове поуке су спасоносне у времену кад су многи отпали од истине. Надам се да га сатанисти неће уколнити. Не дај се, Миро! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Nemojte tako da pljujete po čoveku, pa upravo sam od njega saznao da svemir nije nastao iz, citiram: "kosmičkog jajeta koje je eksplodiralo". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Mene vishe brine koliko covek mora da bude zavejan i da zaboravi osnovna zivotna obrazovanja jer jedino takvima MP moze da bude ucitelj. Gde ide ovaj tocak koji se vrti a kojeg mi nazivamo svet.? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Miroljub Petrovic #27845 Odgovorio 30.06.2013 13:19 Super Administrator Odgovori: 13140 Pristupio/la:16.01.2008 23:49 Zavrsio sam sa pisanjem knjige "Pravoslavlje za pocetnike". Evo radne verzije knjige: http://www.cps.or...etnike.pdf Ко о чему ... , а Мирољуб о Православљу. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 "Лако је научити животињу, и лако је научити простака, али тешко је научити онога који је - ненаучен - већ постао учитељ другима". Св. Николај Жички Ако прочитате шта је Мирољуб написао зашто и како се "лажно" крстио код протестаната (да спасава људе одатле, иако о Православљ уније имао две чисте, а не сећам се шта беше написао да ли се још не беше ни крстио у Православљу) схватићете колико је јак месијански комплекс код истог. А на крају је сам себе крстио погружењем у Јордану! Еј, и самог Господа је крстио Јован да се испуне Закон и Пророци, а он крштава сам себе и каже да је то легитимно и да ти нико не треба за чин крштења! Месија над месијама. "А има и много друго што учини Мирољуб, које кад би се редом написало, ни у сами свијет, мислим, не би стале написане књиге. Амин." 0110_hahaha definitivno boluje od mesijanskog sindroma.... 0110_hahaha covek je u debelom ofsajdu ....pomocni digao zastavicu....al miroljub nastavlja....plasim se da ne bude crveni..... 0110_hahaha dr demonologije.....i izvrsni manolog po pitanju pravoslavlja...... :rolleyes: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 On je kreacionista,to je jedina korist koju mozes izvuci kod njega.Nacuo sam da je adventista..Ali argumenti su kljucni,potenciranje nekog samostalnog suda o,ako dozvolite,apsolutnoj istini.Da ne mrsimo dalje,kreacioniste i ateiste naucnike kao dva suparnicka tabora je milina gledati kako nadimaju nesto sto je Pravoslavcima uveliko vec poznato,kao da gledas djecicju igru od djece od kojih vec pomalo i ucis,jer se nisi dovoljno odrekao sebe u zivotu,pa se smatras unizno grijehovnim a ne odraslim i zrelim za raspust cula.. ma jok on ti je mesijanski jevrejin.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Ovo je bilo toliko mukotrpno čitati i gledati, video je pravio neko ko čita kao osnovac, posle svakog pročitanog slajda dugo sam čekao da dođe drugi i u tim pauzama pišem ovo A što se tiče ovog što je lopov, taj Antić treba da ga tuži, a šta mislim o MP, mislim da ne moram da kažem svi to znaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука