SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Covek zivi u teskoj paranoji.....klasican sektaski um koji svuda i u svemu vodi zlo..... pravopop Иринеј је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Covek zivi u teskoj paranoji.....klasican sektaski um koji svuda i u svemu vodi zlo..... pravopop verovatno si hteo da kazes ''vidi'' ali moze i vodi-u zlo. i vidi i vodi. sigurno su mu ''ptijatelji'' saborci u kucnoj varijanti ocrkovljenosti. Plasi me da kad im budu dozvolili versku zajednicu, da ce mnogi ovi mucenici sto ga dozivljavaju autoritetom da se uclane i krste kod MP u njegovoj kadi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 verovatno si hteo da kazes ''vidi'' ali moze i vodi-u zlo. i vidi i vodi. sigurno su mu ''ptijatelji'' saborci u kucnoj varijanti ocrkovljenosti. Plasi me da kad im budu dozvolili versku zajednicu, da ce mnogi ovi mucenici sto ga dozivljavaju autoritetom da se uclane i krste kod MP u njegovoj kadi. da vidi... gringrin a i da vodi vodi....ima da ih tera i da se obrezu....posto se i on obrezo po mojsijevom zakonu...a duhovno je plitak ko potok..... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Imam jos jedno pitanjeposto se pavim crtanjem,slikanjem i sviranjem,kako i gde bi mogao da iskoristim taj dar da bude ugodan bogu i u funkciji stvaranja dobrih ljudi??? Mogao bi da uzmes da pravis crtane filmove, pa da ozivis znamenite junake iz istorije preko kojih je Bog radio, kao Nikca od Rovina, Baja Pivljanina, Stojana Kovacevica i dr. To ne mora da bude 3D produkcija. moze 2D, kao sto je South Park ili Naruto. To mogu da budu crtani filmovi od 5-25 min. Sto se tice sviranja, mozes neke najlepse orijentalne pesme da obradis na nekom nasem instrumentu, ili da naucis da sviras neki orijentalni instrument. Kako stojis pevanjem? smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Mozda ce Miroljub da ga uzme za svoj crkveni hor..... smej.gif Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Mozda ce Miroljub da ga uzme za svoj crkveni hor..... smej.gif hahahahahhahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Miroljub Petrovic #27435 Odgovorio 28.05.2013 12:53 Super Administrator Odgovori: 12992 Pristupio/la:16.01.2008 23:49 Marko23 - poruka glasi: Zdravo Miroljube, desilo mi se vec par puta, da kada spavam i sanjam nesto nezgodno, nekako u snu shvatam da sanjam, pa pokusam da se derem u snu da bi se probudio. istog trenutka me budi devojka i kaze da sam se drao. Gledao sam vase predavanje u vezi snova ali ipak mi je ovo nerazumljivo. a jednom pre nekih 2,3 godina sam spavao. odjednom se budim, otvorim oci, mogu da vidim, i da cujem ali nisam mogo nikako da se pomeram. odma me je hvatala panika, i sa svim snagom sam pokusao da se pomeram, i posle nekoliko sekundi sam uspeo. Sta li se tu desavalo ? Pozdrav Imas devojku, odnosno kruvas se, zivis u bludu, i onda te opsedaju demoni. To je nista sta bi moglo da ti se desi. Mogao bi da ti se razvali plafon na glavu, pa da nastradate i ti i tvoja "devojka". Ништа без демона, ни плафон не може да падне без њих Vockica, Silence , grigorije22 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Miroljub Petrovic #27376 Odgovorio 24.05.2013 15:33 Super Administrator Odgovori: 12992 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Evo jednog poucnog iskustva. Javio mi se covek koji se "zabavljao" sa jednom pagankom, i ona mu je obecavala da ce sve da ga slusa samo ako bude hteo da je ozeni i ima dete sa njom. Obecala je da ce da se poradja kod kuce, da nece da vakcinise dete, i druge stvari, ukljucujuci i one oko teologije. I ovaj pristane, i kad je ova paganka ostala u drugom stanju, okrenula je curak i saopstila mu da ce da se poradja u bolnici, da ce da vakcinise dete svim vakcinama i da nema nista od ranijeg dogovora. Ovo iskustvo je posebno vazno za one magarce koji se druze sa "devojkama" (pagankama) i koji misle da ce moci da naprave pitu od govana. Poznato je da su promiskuitetne devojke ultra demonizovane, i pod dejstvom demona ce na sve pristati i sa svim se sloziti, dok ne uhvate zrtvu u zamku. U najvecem slucaju one to rade nesvesno jer njihovim umovima upravljaju demoni. Iz tog razloga je vazno da u izboru bracnog druga mladi ljudi obavezno konsultuju starije, poboznije i iskusnije ljude, a ne da se prave pametni i da se zalecu na minsko polje Ignjatije and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Miroljub je na nekim žešćim drogama,zenice su mu kao lubenice Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Nije na drogama, nego na demonima Срђан Ранђеловић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Мирољуб би престао да буде то што је у очима других када би га заобишли осудама, очигледно је да многе насмеје и улепша им дан и тако доприноси побољшању здравља људи који га (у овом случају) визуелно окружују. Понекад је довољан само осмех. Само да нам је Мирољуб жив и здрав. Чудни су путеви Господњи. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Imam jos jedno pitanjeposto se pavim crtanjem,slikanjem i sviranjem,kako i gde bi mogao da iskoristim taj dar da bude ugodan bogu i u funkciji stvaranja dobrih ljudi??? Mogao bi da uzmes da pravis crtane filmove, pa da ozivis znamenite junake iz istorije preko kojih je Bog radio, kao Nikca od Rovina, Baja Pivljanina, Stojana Kovacevica i dr. To ne mora da bude 3D produkcija. moze 2D, kao sto je South Park ili Naruto. To mogu da budu crtani filmovi od 5-25 min. Sto se tice sviranja, mozes neke najlepse orijentalne pesme da obradis na nekom nasem instrumentu, ili da naucis da sviras neki orijentalni instrument. Kako stojis pevanjem? smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif .smesko. Ево нпр @Vockica смеје се врло слатко, а после овог се је пуно енергије и воље за живот. Кажем, чудни су путеви Господњи. Vockica је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 fan mikija: Cao, Vidjeh nesto da si komentarisala za Miroljuba Petrovica pa reko da se javim.Zanima me sta mislis o njemu, koliko je teoloski jak, sta ti se ne svidja kod njega i slicno?Pa cu ja napisati svoje misljenje o njemu.Pozdrav ja: Nije on ni malo teoloski jak, nula od teologa. Apsolutno nema nikakav uvid u ispravnu teologiju, vecina predavanja su falsifikati protestantskih denominacija. Covek nema osnovno znanje iz pravoslavne teologije, drzi se jevreja ko pijan plota, a nema ni blage veze sa naukom. Propagira ludilo, tipa da zene treba kamenovati, znam da je pisao neke gadosti i hule o pravoslavnim svetiteljima, nema uvazavanje za sagovornika, ne uvazava suprotno misljenje i argument, ako i pokusate s njim da diskutujete u konfrontaciji izvredja vas i banuje sa foruma, vrlo je ohol i gord i umislja da je prorok. I licno mislim da je vrlo opasan u edukaciji jer puni glavu glupostima i fanatizmom ljude koji isto nista ne znaju ili bar zele nesto da znaju. Mnogi se loze na njegova ucenja, pa i pravoslavan narod, uzasno je licemeran i plasim se da mnoge ljude pogresno vodi i da ce napraviti neku sektu, jer koliko znam on sa svojim prijateljima vec ima neku vrstu crkve, odnosno skupljaju se i mole se bogu na neki svoj nacin. eto, ovo je sve ukratko sto mislim o njemu. fan:Miroljub jeste malo gord covjek, ali ja ga razumijem kad ga napadaju sa svih strana... Ono sto promovise je sve u skladu sa Biblijom i ja se slazem... Pravoslavci su pagani kao i katolici, tu nema razlike, ako ste procitali Bibliju mogli ste lijepo zakljuciti...Ali ok, svako ima izbor da li ce slusati Boziju rijec, ili popove koji promovisu mjesavinu Bozije rijeci i paganizma...Kod Boga nema praznika kao sto je Bozic, slave, sveci, da se krstis ovamo onamo, da u hramu postoje rituali. Samo jedan Hram moze biti tamo gdje ga Bog uspostavi, a ostalo mogu biti skupstine gdje ljudi razmatraju o Bibliji, kao sto je to i Isus cinio.Moj ucitelj je Isus, i ja zivim kako je i on zivio... Shalom! ja: Dobro sad zbog ovog shalom, ne znam da li i ti pripadas nekom mesijanskom pokretu ili nekoj hriscanskoj sekti. nije da me se tice, pitao si me za miroljuba i ja sam odgovorila. no bogastvo onoga sto je Bog dao ljudima kroz Sv pismo je daleko od onoga kako ste ti ili miroljub to shvatili. Pre svega moras da razumes i da shvatis da pravoslavlje nije nikakvo paganstvo, da biblija nije udzbenik iz biologije i fizike, da obicaji koji danas postoje u sklopu nprimer srpske pravoslavne crkve(slave) su oni koji su pokrsteni zajedno sa ljudima u ono vreme(ne mozes samo coveka prekrstiti, jer on nosi i svoj kulturni indetitet). Bozic je praznik kada se slavi sto se rodio Bog, a ne neki paganski ritual. Slavljenjem tih praznika mi slavimo zajedno sa nebesima taj veliki dan kao i Vaskrs, iako im ne znamo tacan dan, ali znamo da je to bilo jer imamo dugu tradiciju njihovog ponavljanja i secanja na iste. Crkva je telo Hristovo, a ne neki popovsski ritual ili samo zgrada, Crkva je zajednica hriscana koji je cine, koji vrse svete tajne(krstenje, vencanje, pricesce, ispovest). Popovi nisu neki bradati gurui koji promovisu neke kvazi nauke o Bogu, tu ulogu vrse svi oni koji su odpali od blagodati Crkve i na svoju ruku propovedaju i rasipaju reci bozije kao kakve mrve, koje nit mogu da se jedu nit da te zasite. Pored toliko svetih otaca nase 2hiljade godina iskusne i blagoslovene crkve, mi danas slusamo neke tamo plagijatore koji sire laznu i besplodnu kvazimudrost i koji jos veci greh navlace na sebe i na one oko njih. dragi brate, cuvaj se i informisi se, imas toliko bogatstvo u pravoslavlju da ne mozes ni da sagledas i prepodobne svete oce koji su toliko mucenistva pretrpeli da bi nasa sveta crkva opstala, citaj i izucavaj. od te nauke farisejske i anticrkvene i antihriscanske,neces se obogatiti pravim znanjem, onim koje je Hrist doneo i preko svetih apostola i svih svetih njegovih mucenika. Bog ti pomogao. fan: haha... ne poznajete vi Pismo uopste. Ja tacno znam kada se Jesua tj Isus rodio, a vi da citate i proucavate Pismo isto bi znali...Marija nije vjecna djeva, u Pismu lijepo pise da je imala jos djece... sve je izokrenuto,,, itdCrkva kao rijec u Bibliji se uopste ne koristi nego to je grcka rijec eklesija koja znaci duhovna zajednica pozvanih od Boga, ili materijalno skupstina. Nemate mi sta pricati o pravoslavlju kad sam sve procitao, i crkvene oce itd, sve je to mjesavina Biblije i paganizma, tacno znam kako se sta desavalo istorijski... ali sta ces, narod je bio i osto paganski, nikoga ne zanima Bog...Miroljub ima par teoloskih mana sa kojim se licno ja ne slazem, ali u odnosu na paganske religijske organizacije veoma dobar posao radi... svaka mu cast, i samo tako nek nastavi... da ne zaboravimo naseg jedinog pravog Boga... ja: Neka ti je Bog u pomoci brate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Kod Boga nema praznika kao sto je Bozic, slave, sveci, da se krstis ovamo onamo, da u hramu postoje rituali. Nema tu ovamo onamo, nego samo kod Mikija u kadi! :lol: Vockica је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Мени је и даље нерешива енигма да ли је тај човек озбиљан или се фолира??? Isto ... postavljam sebi isto pitanje kad god vidim M.P-a .... i još se pitam da li je bolestan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука