Тања1 Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Dragisa za ovo imas pivo, uspeo si da je isprovociras i to jos na najprostiji nacin, samo jedan smile hahahaha :lol: .smesko. Зашто мислите да ме је испровоцирао? Није ме испровоцирао, отишао је на игноре листу, а за њим и Ви. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 .smesko. Ако још неко жели на игноре листу, тако што мисли да самном може водити дијалог ван оквира теме, нек' се одмах пријави. spavanje2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 .smesko. Ако узмете симболично као чупање кукоља/ корова на крају ће остати жито - плод. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Pa zato sto si mu rekla da ima mozak misa, a to je vredjanje, covek vredja kad je isprovociran... jedan prost smajli je odradio ono sto je nemoguce odraditi sa gomilom recenica i survao ti niveau na prostacki, znaci taj tvoj noble niveau i ne postoji nego je umisljen A inace, to je bila prijateljska sala, i izgleda se ne uklapa u tvoj ego svet striktno definisan definicijama , pa je zato i nisi razumela Sa ignorisanjem nista neces postici, to su infantilne fore, kolko god se trudila da glumis neku uvazenu uzdignutu licnost koja persiranjem navodno uvazava druge licnosti i drzi neki niveau, au contraire greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 .smesko. Ако узмете симболично као чупање кукоља/ корова на крају ће остати жито - плод. Da, na kraju ce ostati samo jedno jedino moguce zito, a to je tvoja preuvazena licnost Gerhard and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Da, na kraju ce ostati samo jedno jedino moguce zito, a to je tvoja preuvazena licnost е нек си јој рекао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Pa sta cu kad je sama trazila, a nisam mislio da vredjam nego da se salim(cak dadoh i lajk), al kad nece da razume salu sta cu... da cutim ne mogu jerbo glumim forumskog psihijatra :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Pa sta cu kad je sama trazila, a nisam mislio da vredjam nego da se salim(cak dadoh i lajk), al kad nece da razume salu sta cu... da cutim ne mogu jerbo glumim forumskog psihijatra :lol: Sada ces da popijes ignore .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Da, bas sad kad je pocela da mi biva simpaticna :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Jel vi ovde kacite ono sto trolujete na Miroljubovom forumu ili random izvale njegove? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Vatreni Miroljubov pristalica koji prepisuje sve od njega od reci do reci Creation Sixday Ljudi dolaze na liturgiju jer im je neko rekao da tako treba, a ne zato sto su procitali u Bibliji. Da su citali Bibliju i drzali se onog sto Bog kaze, pazili bi na svoj decu, bezali iz gradova i od greha, ziveli moralno, ne bi bili robovi satanskog sistema itd. Bog kaze da je takva molitva pred njim "gad" i da On zaklanja oci svoje da ne gleda one koji zive u grehu, i zatvara usi svoje da ne slusa njihove molitve. Bog kaze: "Ko to trazi od vas (da izlazite pred Mene i da se molite)? Odbacite greh, pa onda dodjite pred Mene" (Knjiga proroka Isaije, 1. poglavlje). Dakle, dosta vise te padavicarske teologije i blebetanja. Daj nesto konkretno da se RADI. Zar ne vidis da satanisti sve spalise i pobise, svu decu i sav narod???!!! Naravno da su liturgija i zajednicka molitva vazni. Ali nema svrhe da se molimo ako nemoralno zivimo. Bog u Bibliji kaze ekumenistima: "Cujte rec Gospodnju knezovi Sodomski, poslusajte zakon Boga nasega narode Gomorski... Kad dolazite da se pokazete preda mnom, ko iste to od vas, da gazite po mom tremu... Kad sirite ruke svoje, zaklanjam oci svoje od vas, i kad mnozite molitve, ne slusam, ruke su vase pune krvi. Umijte se, ocistite se, uklonite zlocu dela svojih ispred ociju mojih, prestanite zlo ciniti. Ucite se dobro ciniti, trazite pravdu, ispravljajte potlacenoga, dajte pravicu siroti, branite udovicu. Tada dodjite, veli Gospod." (Isaija 1,1-20) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
igy81 Написано Мај 16, 2013 Пријави Подели Написано Мај 16, 2013 Miroljub je fanatik, a fanatici su ljudi koji ne veruju (u strahu su) u ono sto propovedaju. A klica fanatizma je u svima nama. Kako je samo to neprirodno stanje koje obuzima takve ljude. Dosta dobro znam iz iskustva... Gordost... dragisa је реаговао/ла на ово 1 "Bog spava u kamenu, diše u biljkama, sanja u životinjama, a budi se u čoveku." Angelus Silesius Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 17, 2013 Пријави Подели Написано Мај 17, 2013 Vatreni Miroljubov pristalica koji prepisuje sve od njega od reci do reci Creation Sixday Ljudi dolaze na liturgiju jer im je neko rekao da tako treba, a ne zato sto su procitali u Bibliji. Da su citali Bibliju i drzali se onog sto Bog kaze, pazili bi na svoj decu, bezali iz gradova i od greha, ziveli moralno, ne bi bili robovi satanskog sistema itd. Bog kaze da je takva molitva pred njim "gad" i da On zaklanja oci svoje da ne gleda one koji zive u grehu, i zatvara usi svoje da ne slusa njihove molitve. Bog kaze: "Ko to trazi od vas (da izlazite pred Mene i da se molite)? Odbacite greh, pa onda dodjite pred Mene" (Knjiga proroka Isaije, 1. poglavlje). Dakle, dosta vise te padavicarske teologije i blebetanja. Daj nesto konkretno da se RADI. Zar ne vidis da satanisti sve spalise i pobise, svu decu i sav narod???!!! Naravno da su liturgija i zajednicka molitva vazni. Ali nema svrhe da se molimo ako nemoralno zivimo. Bog u Bibliji kaze ekumenistima: "Cujte rec Gospodnju knezovi Sodomski, poslusajte zakon Boga nasega narode Gomorski... Kad dolazite da se pokazete preda mnom, ko iste to od vas, da gazite po mom tremu... Kad sirite ruke svoje, zaklanjam oci svoje od vas, i kad mnozite molitve, ne slusam, ruke su vase pune krvi. Umijte se, ocistite se, uklonite zlocu dela svojih ispred ociju mojih, prestanite zlo ciniti. Ucite se dobro ciniti, trazite pravdu, ispravljajte potlacenoga, dajte pravicu siroti, branite udovicu. Tada dodjite, veli Gospod." (Isaija 1,1-20) BLAJK. fmqmtx Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 18, 2013 Пријави Подели Написано Мај 18, 2013 Ne zna se ko je inteligentniji: tomislavlujic91 - poruka glasi:slazem se s Vama u potpunosti da je mjerilo inteligencije ateisticko tj.stonisticko ...samo mi to još nije jasno kako Sotona moze nama davati inteligenciju ...jer to zbog toga sto smo mi otvoreni prema njemu ili ?jer moja misao je bila da nama Elohim daje sve ? MP odgovor glasi: Nama Bog daje potencijale, ali ako ih mi ne koristimo za dobre stvari, nego za lose, onda postajemo uspesni u tim losim stvarima, pa to ovaj svet, pod kontrolom Sotone, naziva "uspesnoscu, sposobnoscu, inteligencijom". A kriterijumi za to su: zavrsena (atesiticka) skola, kolicina novca, medjunarodna (sotonska) priznanja, itd, a ne pobozna zena, vaspitana deca, veliki broj ljudi kojima smo pomogli i izveli ih na pravi put, broj iskrenih prijatelja i dr. pedja257 - poruka glasi:Jedan covek koji je rodjen u staroj porodici vestica i posle se spasao iz toga i postao hriscanin (ipak zavrsio je ubijen na kraju) tvrdio je da kad se napise okultisticka knjiga skupe se vestice okolo i rade ritual i naredjuju demonu da udje u knjigu. Isti je slucaj sa rok plocama. Kakvo je tvoje iskustvo Miroljube-Da li okultna literatura sama po sebi priziva demone kad stoji na polici ili mora da se cita i da bi nas demon opseo?..moja majka ima nekoliko knjiga iz astrologije i ja je nagovaram da ih pobaca al ona ne da...a ne bavi se time vise od 15 godina.... MP: Ne moze demon da udje u knjigu, nego u coveka kada ovaj cita okultne knjige. Kad budes imao svoju kucu onda ces moci da izbacuejs djubre iz nje, a sad gledaj da se sklanjas da spasis zivu glavu od demona. Plasim se da neki demon ne iskoci sa stranice cps, koji dirktno utice na izumiranje sivih celija. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Pazite kakve umobolne ideje ovaj covek daje ljudima. Ovde bi vec Crkva trebalo da se umesa, posto covek nagovara ljude da prave sekte da bi decu skolovali kod kuce!!!!!!!!!!!!!!!!! Naki2 - poruka glasi: Postovanje Miroljube,da li ce u skorije vreme biti kod nas omoguceno kucno skolovanje dece kao i na zapadu? Imam jednu malu devojcicu za sada i nemam nameru da je dajem u vrtic, a i kad pomislim na osnovnu skolu muka mi je, medjutim kako je to moguce izbeci, a da se nema problema sa drzavom tj sa pretnjama o otimanju dece. MP: Radi se na tome. Dosta ljudi me je to pitalo, a ja sam im rekao da koliko mi je poznato, jedina opcija jeste da se registruje verska zajednica, pa da onda u okviru verske zajednice se otvori osnovna i srednja skola, jer po zakonu verske zajednice imaju to pravo. U tom slucaju drzava se ne mesa u plan i program skole koju osniva verska zajednica, a ta skola moze da funkcionise online i moze da je studira bilo ko iz celog sveta, a drzava priznaje tu diplomu. Po tom principu su neki protestanti otvorili srednje skole i fakultete u Srbiji. I onda su ovi moji prijatelji hteli da registruju versku zajednicu u Srbiji, ali su bili odbijani 5-6 puta sa nekim neozbiljnim obrazlozenjima. Jasno je da postoji politicka pozadina cele price. Tako da, kako stvari stoje, tako nesto ne moze da se registruje u Srbiji.E sad, ako bi neko ko zivi izvan Srbije, registrovao versku zajednicu u svojoj zemlji, onda bi mogla da se otvori online osnovna i srednja skola, pa bi preko nje moglo da se realizuje kucno skolovanje u svim zemljama sveta na nasem jeziku. Ko zeli moze vec sada da upise svoje dete u neku americku online skolu, da radi kod kuce sa svojim detetom, a da dete online polaze testove, ali to kosta oko 900 dolara godisnje. Registrovanje verskih zajednica na Zapadu je dosta jednostavno, kao da se registruje udruzenje gradjana, potreban je odredjen broj potpisa i to je to. Moze da se registruje na stan, ne treba da se ima nikakav prostor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука