Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

Imam i ja jednog drugara koji je pokupio par gluposti od njega, ali srecom, stao je na vreme.

Имам и ја другара који је почео да слуша те његове глупости, па је избацио све иконе из куће, и понавља остале глупости од дотичне особе... prstgore

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Imam i ja jednog drugara koji je pokupio par gluposti od njega, ali srecom, stao je na vreme.

Имам и ја другара који је почео да слуша те његове глупости, па је избацио све иконе из куће, и понавља остале глупости од дотичне особе... prstgore

Jel rekoh ja. :mad:

Подели на овим сајтовима

Па ово је невероватно, човек је основао свој факултет: http://www.ipm.netau.net/!

Немој да се шалимо па овај је и докторирао:

Miroljub Petrovic, Ph.D, direktor

http://www.ipm.netau.net/staff.htm

Брлае мој која је ово мућка  joooj joooj

Али пази која звања нуди:

Institut za prirodnu medicinu nudi sledeće programe studija:

DIPLOMIRANI LEKAR PRIRODNE MEDICINE (B.S.)

(Bachelor of Science in Natural Medicine)

MAGISTAR PRIRODNE MEDICINE (M.S.)

(Master of Science in Natural Medicine)

DOKTOR PRIRODNE MEDICINE (N.D.)

(Doctor of Natural Medicine)

DIPLOMIRANI LEKAR PRIRODNE MEDICINE (B.S.)

Ovaj program predstavlja sveobuhvatni pristup najvažnijim oblastima konvencionalne i prirodne medicine. Konvencionalna anatomija, fiziologija i procesi nastanka bolesti prikazani su, između ostalog, sa ciljem razumevanja da su mnoge savremene bolesti uzrokovane nezdravim načinom života. Na ovom programu studenti će naučiti kako da uvedu pozitivne promene u načinu života, kako kod sebe, tako i kod drugih. Studenti će takođe imati priliku da nauče o terapijama prirodnog lečenja, uključujući hidroterapiju, masažu, medicinsku upotrebu biljaka i dr. Ispiti su podeljeni u tri dela (ili tri godine), u skladu sa konvencionalnim prikazom. Studije se mogu zavrsiti u kracem vremenskom roku od naznacene tri godine.

Дипломирани лекар природне медицине... joooj-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' />. Ово је као да учиш за дипломираног алхемичара :)

И опет има људи који ће насести на ове преваранте па уписати овај надрифакултет.  :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

pravilnije bi bilo da se ovaku zovu:

DIPLOMIRANI LEKAR PRIRODNE DEMONOLOGIJE (B.S.)

(Bachelor of Science in Natural Demonix)

MAG-ISHTAR PRIRODNE MEDICINE (M.S.)

(Mag-Ishler of Science in Natural Medicine)

DEMIURG PRIRODNE MEDICINE (N.D.)

(Demiurg of Natural Medicine)

DIPLOMIRANI DEMON PRIRODNE MEDICINE (B.S.)

4chsmu1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

e imam ideju kako da mu se doskoci

ovako, posto je samoubedjen da ima podrsku Boga i da svako ko je protiv njega Bog ga ocisti sa lica zemlje, da odrzimo jedan K1 kick fajt contest, ja bi se prijavio kad bi on smeo, u njegovoj sam klasi sto se tice kilaze, a on kaze da zna karate i da ima crni pojas ili zeleni, al nema veze ja nisam treniro ni karate ni nikake borilacke vestine, nego sam samo vozio skateboard i tu iscelicio cevanice tako da mu ne vredi da me caka jer sam otupeo na bol, pa ajde postyo je tako samouveren da bude contest evo ja smem, da bude fajt i ako izgubi da obeca da ce da se sakrije u misju rupu i da gleda svoja posla kako i treba da radi a ne da glumi laznog proroka tj istinitog jel- a sto ce contest pokazati, ja sam opsednut demonima a mene bi Bog skrsio, tako da eto on je u startu jaci, aj da vidimo, ja smem :)

ne salim se nimalo, ajde ako sme eto zrtvovacu se da prljam ruke 4chsmu1

ako on pobedi moze da nastavi da prorokuje, ako ja pobedim da se izvine svima i da prestane da zaludjuje labilne

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

ne pada mi na pamet, to je moja ljubljena daska imam i ruze puzavice isprepletene sa evolucionistickim kostima na njoj 4chsmu1 Powell & Peralta, seven Ply 0110_hahaha

Постављена слика

evo i demon :)

samo sto moj ima i ruzu u zubima, al mrzi me da slikam sad

Постављена слика

a gle kako lepa kad se izdrlja bendoff

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

0212_rolleyes 0409_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Kreacionizam - Rat klovnova

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...