Jump to content

Incident s polivanjem vodom - Profesor Vladimir Ilić vs Ratibor Trivunac

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Тривунац је познат као велики промотер атеизма у Србији. Видео сам неколико трибина које су организовали Атеисти Србије и њега на њима.

Подели на овим сајтовима

a polivanje vodom nije kaznjivo jel? prefigano... hehe :)

a sta znam, mene da je polio vodom, bez nekog osnova, ja bi ga polio verovatno stolicom :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ево Ратибора у улози попа ...Перформанс се зове : "ГОСПОДИ ПОМИЛУЈ"

http://www.gospodepomiluj.com/foto.htm

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

sta, jel ovaj glumi sotonu?! pupu mrs u vodu! :lol:

ovaj ima jaci performans od nekih nasih gayova 0110_hahaha mislim, nije smesno... nego je glupavo hahahaa (ako cemo realno a da ne vredjamo) :D

za dvorsku ludu ima jos puno da se uci .smeha.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

gledaj jos i laze (al nema veze jer je stavio na sajt Jevandjelje):

"Religija ima neprikosnoveni status nečega što se ne dovodi u pitanje i ne podleže kritici. Istorijski gledano vernici (bilo koje hrišćanske crkve) su imali legitimno pravo da ubiju svakoga ko bi se usudio da postavlja pitanja i kritikuje. Crkva kontinuirano manipuliše i obmanjuje narod."

Подели на овим сајтовима

bas lepa zena 1319_womens :)

http://www.alo.rs/ve...sudu_zbog_slika

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...