Jump to content

Kako je evolucija stvorila životinje ?

winux59

Препоручена порука

Procitaj Meyerovu knjigu i videces da nije bas tako.

A kako je?

Jel Meyer objasnjava kako je inteligentni dizajner nesto stvorio?

Ili objasnjava kako je nemoguce da je priroda nesto stvorila?

Gde ovaj tip gresi? Stephen Meyer's Bogus Information Theory

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Прочитај и видећеш. Стварно је бесмислено да критикујеш нешто што ниси ни прочитао...

Ne kritikuje on pita tebe (koji si procitao ) da mu objasnis sta je pogresio onaj koji kritikuje( stepen mayers koji je takodje procitao).

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Нека сам прочита па види да ли је критика исправна.

Pa ako su ovi citati iz kritike zaista Meyerovi, ne znam zasto bih to citao...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

А ти си као прочитао све радове еволуционих биолога и математичара о информацији...

Problem kod "kreacionistickih" i "inteligentni dizajn" tekstova jeste upravo to sto oni izvrnu, zloupotrebe ili urade nesto sa informacijom/podatkom/eksperimentom.

Uz svu dobru zelju ( a knjiga mi je nedostupna) idalje se plasim da je jedna od tih knjiga, tekstova, blogova...

Подели на овим сајтовима

Why evolution is True?/// Zasto je evolucja istina?

odlichno predavanja dosta zanimljivh cinjenica i dokaza. Naravno niko ne moze da objasni i debankuje svaki "kreacionisticki" argument ali se jasno pokazuju primeri u kojima se vidi da evolucija ima mnogo vise smisla od kreacionizma, takodje se objasnjava sta je zapravo to teorija evolucije, njene predikcije koje je ostvarila etc

Подели на овим сајтовима

Ви значи овде потрошисте дане и године критикујући нешто што нисте ни прочитали?

Толико о томе...

Pa nisam bas mnogo vremena proveo kritikujuci ID... vise "braneci" nauku... a ako su tacni citati iz Mejerove knjige koji se pominju u onoj kritici, onda zaista ne vidim ni jedan razlog da to citam...

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Mene samo zanima da mi neki evolucionista objasni kako je evolucija iznedrila muskog i zenskog pripadnika svake zive vrste? unapred hvala.

Ko te to slagao da postoji muski i zenski pripadnik svake zive vrste :)?

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...