Jump to content

Ко ли је у праву?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma ko ce to vise pratiti. A ova Esther tako ...hmm

Verovatno ce poruka biti cenzurisana, ali zenska je no comment!

Mora da se briše ne vredi , previše je neprimerena poruka

Anastasija :)

Подели на овим сајтовима

Леле! Шта направисте од теме?! 0120_angryy

Ovo ce zvucati tako infantilno - oni su prvi poceli 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh . Salim se, jeste poprilicno ispamovano :(.

Подели на овим сајтовима

Ma znam, ali sam imala potrebu da se ispraznim.

А Пеђа вам дође као боксерска врећа за пражњење? То није лепо од вас. tuzansmajli8904

Подели на овим сајтовима

@Pedja

Ma nemoj! Neko je iskren! Otkud ona zna s kim se ja... i koliko redovno! izvukla je glup zakljucak na osnovu predrasude i nema veze sa iskrenoscu! To me iznerviralo-maloumna predrasuda. Eto, i ja sam iskrena. A ako bas nekog zanima (sto cisto sumnjam)-apsolutno mi "toga" ne manjka, i ne treba mi "dozvola" od popa!

Подели на овим сајтовима

Не знам зашто се препуцавате уопште, зашто ти је важно шта мисли о теби нека група ентузијаста са нета. Стварно, има толико бољих начина да убијеш време.Да се вратимо на тему, ево моје дефиниције:

Атеиста је особа која из овог или оног разлога одбија могућност постојања Бога, агностик је атеиста кога је блам да то призна да га не би повезали са неким особама које се тако изјашњавају, антитеиста је атеиста толико уверен у своју неизмерну интелигенцију да га вређа и сама помисао да постоје људи који његов став не сматрају мудрим и једино исправним.

Подели на овим сајтовима

ja mislim da oko 80% ateista su ustvari egomani koji ne dozvoljavaju sebi da poveruju da postoji, ne ultimativni superjunak, nego cak Bogocovek

ima i onih sto kazu da Isus ne moze biti Bog, nego da je Polubog, a sve iz neshvatanja

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Doppelpost, bitte leoschen :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...