Jump to content

Ко ли је у праву?

Оцени ову тему

Препоручена порука

I kod mene je bila ista situacija,ali i jos gora,jer sam bio antiteista,bogoborac,hedonista.

Iako sam misljenje o Bogu promenio daleko pre krstenja i pokajao se za sve nasamo,postio,obavljao molitve,citao Bibliju i duhovnu literaturu,tek sam na krstenju osetio olaksanje i skidanje velikog tereta sa sebe.Za mene je to dozivljeni dokaz da je u pitanju zaista Sveta tajna u kojoj Bog deluje.

cudesna istina vere i mnogih svatih "jер где се умножи грех онде се још већма умножи благодат"

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Katarina i Ignjate, Pedja je vec obavio to sto i vi... samo u obrnutom smeru... :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Samu mu mahni zru . A istini za volju Ignjate, volimo i mi njega da cackamo :D, cak mislim i da preterujemo. Kad god izbaci klip, prvo ovde osvane. Ipak je on nas mili Pedjica :rolleyes: . Najjace je sto mi je stvarno prirastao k srcu :D.

Подели на овим сајтовима

Samu mu mahni zru . A istini za volju Ignjate, volimo i mi njega da cackamo :D, cak mislim i da preterujemo. Kad god izbaci klip, prvo ovde osvane. Ipak je on nas mili Pedica :rolleyes: .

Najjace je sto mi je stvarno prirastao k srcu :D[

Cackamo ga ali na nivou.

Kad god izbaci klip, prvo ovde osvane. Ipak je on nas mili Pedica

Sto jeste,jeste.

Najjace je sto mi je stvarno prirastao k srcu :D

Ma nije u sustini los covek,samo ga vode pogresne ideje.Postace vernik,videces.

Подели на овим сајтовима

http://forum.ateisti...ge=1#post-16078

Predraze,postaces vernik po stare dane.Izmucices se dosta sa antiteizmom i shvatices istinu. 301

Ne 301 coveku, zato nas i ne voli. Naravno, pored toga sto nemamo gram mozga ni sposobnost kritickog razmisljanja i verujemo u bajke iz bronzanog doba :D :D :D.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...