Jump to content

О контрацептивним средствима

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 614
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nije, odgovornost muskarca je ista kao i zenina.

Ako treba.... da iscupa spiralu! ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Tema je kontraceptivna pilula-dakle, najbolje je da sprece zacece.

Катарина, тема је контрацептивна спирала а Иван је у уводном посту поменуо због чега је то потпуно неприхватљиво, тј. да је исто што и вишеструки абортус, јер се зачеће већ десило а спирала чини то што чини...

Подели на овим сајтовима

Е,свашта ћу и ја прочитати овдје....даклем,спирала,пилуле....одмах ме мука спопадне,мислим да је то потпуно непотребно али опет,свако има своје....онда...мислим да је сасвим нормално да неко није имао однос а има 36 год....што све мора као остали свијет и ко каже да је баш то што сви раде исправно.Толко о том!

Подели на овим сајтовима

Pa znam zato se i suzdrzavao do 36, a mozda ce i do kraja zivota :D

Ako hoce visok kriterijum, onda i sam mora da bude nekom visok kriterijum. Ne mozes da imas 200kg i juris sex bombu, ne ide to tako :D. Naravno, ne bih da uvredim tog coveka o kome ne znam nista, samo navodim primer.

Подели на овим сајтовима

Катарина, тема је контрацептивна спирала а Иван је у уводном посту поменуо због чега је то потпуно неприхватљиво, тј. да је исто што и вишеструки абортус, јер се зачеће већ десило а спирала чини то што чини...

Mala je verovatnoca da ce da se desi zacece.

Подели на овим сајтовима

Ako hoce visok kriterijum, onda i sam mora da bude nekom visok kriterijum. Ne mozes da imas 200kg i juris sex bombu, ne ide to tako :D. Naravno, ne bih da uvredim tog coveka o kome ne znam nista, samo navodim primer.

Ja sam mislio da kod devojaka nije presudan fizicki izgled. Eto na primer Stiveh Hoking se dva puta zenio, ima troje ili cetvoro

dece i dva unuka. :D

Подели на овим сајтовима

Mala je verovatnoca da ce da se desi zacece.

Укратко, спирала не спречава зачеће. Она спречава да се већ оплођена јајна ћелија (дакле, према хришћанском виђењу ствари - новостворени човек) усади у материцу. Последица тога је да оплођена јајна ћелија умире и излучује се кроз редовни женски сектрет.

Подели на овим сајтовима

Naravno da je ok, ali on je svet, njih sam izuzela, to je drugo.

Sedi, jedan! grin.gif

On je, draga sestro, kad se ozenio, bio potpuno isti kao i svi mi, bez ikakve razlike u telesnosti i telesnim potrebama!

Svet je postao ziveci zivotom svetoga coveka, boreci se - izmedju ostalog - protiv svoje sebicnosti...

Znaci, vrlo rdjavo razmisljas, razocaran sam...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sedi, jedan! grin.gif

On je, draga sestro, kad se ozenio, bio potpuno isti kao i svi mi, bez ikakve razlike u telesnosti i telesnim potrebama!

Svet je postao ziveci zivotom svetoga coveka, boreci se - izmedju ostalog - protiv svoje sebicnosti...

Znaci, vrlo rdjavo razmisljas, razocaran sam...

E zabole me!

Подели на овим сајтовима

Ako treba.... da iscupa spiralu! ;)

Ne mlati se, more, batali te gadosti...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ja sam mislio da kod devojaka nije presudan fizicki izgled. Eto na primer Stiveh Hoking se dva puta zenio, ima troje ili cetvoro

dece i dva unuka. :D

Da li i on ima toliki IQ :D?

Подели на овим сајтовима

Tesko je naci muskarca koji ce podneti toliku odgovornost.

Nije tesko. Poznajem mnogo takvih.

Pitanje je samo trazi li ih koja cura uopste, tj. jesu li uopste pozeljni...

Подели на овим сајтовима

E zabole me!

OK, kako hoces...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...