Jump to content

Листа игнорисаних

Оцени ову тему

Andre Williams

Препоручена порука

Да бих некога блокирао, тај би морао баш да се потруди, а и онда је питање да ли бих то урадио?

Не љутим се лако, нисам нешто увредљив, поштујем туђе мишљење, а и ако ми неко не би одговарао као човек, тј. ако би био "ту негде" да мало фали да ме изнервира, свакако бих сачекао мало или до сутра и размислио, можда је "проблем" до мене.

Значи, немам никога блокираног.

Подели на овим сајтовима

никога немам и не знам како се то ради

прескачем , ако успем, постове неких људи чије изјаве застрашују и уносе ми немир, најблаже речено, поготову ако се ради о духовним темама

ако се зезнем, па прочитам, нисам при себи дан два :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ignore je za piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip! :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Е сад испаде да нико никог није блокирао...

Није него...

Увео бих као правило да се листа ко је кога на игнор ставио, види, и да сви то могу да знају.

Типа Срки је ставио Милојкова на игнор, и ти видиш то, и онда можеш пп Милојкову да шаљеш, у смислу "Е види оног Сркија, какав је..." Екстра је за оговарање та опција, а то је популаран спорт међу брачом и сестрама из цркве. 

У сваком случају постављам отворено питање админ екипи (тачније падре Ивану и Декиши) на које наравно не морају да одговоре... да ли има неко од форумаша да је блокирао неког (не морају да кажу ко је)?

Ако нема... па чему игнор опција... Бришите то. Ми смо сви овде свети. 

• Волим 1

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Rekorder je ipak Ivica / Rebetis / Juan Valdez, on mece na ignore za trojicu :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Пар пута кад су ме неки баш изнервирали до коске ставио сам их у "игнор листу", али се брзо после охладим и вратим... Никад нико није био дуже од пар сати. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

a da jes i rebetis  ovu dvojicu nisam zapazio....

Ivica = Rebetis = Juan Valdez

Jedva sam provalio ko je Juan Valdez, tražih ove dežurne kokakoličare i Iluminate (pošto videh stil pisanja) i gledam svi na broju, jedva se setim Ivice setih

Подели на овим сајтовима

Pa nije ovo lose.

Sad sam isprobao ignorisuci odahviinga. Profil se i dalje moze vidjeti i statusi, i isto kao i aktivnost oko pisanja. Ali kad odem na temu, sve njegove poruke su nestale, kao da ga nema. Jedio ako je bio postavljac teme na prvoj poruci stoji, da je ovaj profil sakriven, i ako zelim mogu kliknuti u produzetku da mi se prikaze post.

Kako je obratno, ne znam. Si vidio, odahviing?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...