Odahviing Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Само што је Деки овде Чак Норис, не можеш њега да игноришеш јер је админ Ozbiljno ne mogu admine na Ignor, sad ću da probam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ви не можете да игноришете овог члана A namučio sam se i tastaturu sam prebacio na ćirilicu da bi našao Dekija, nego izgleda da se sama vratila na latinicu ne znam zašto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Деки је Чак Норис. Не можеш да га игноришеш ни кад ниси на форуму. Silence , РадиоКамчатка, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Да бих некога блокирао, тај би морао баш да се потруди, а и онда је питање да ли бих то урадио? Не љутим се лако, нисам нешто увредљив, поштујем туђе мишљење, а и ако ми неко не би одговарао као човек, тј. ако би био "ту негде" да мало фали да ме изнервира, свакако бих сачекао мало или до сутра и размислио, можда је "проблем" до мене. Значи, немам никога блокираног. РадиоКамчатка and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 никога немам и не знам како се то ради прескачем , ако успем, постове неких људи чије изјаве застрашују и уносе ми немир, најблаже речено, поготову ако се ради о духовним темама ако се зезнем, па прочитам, нисам при себи дан два Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ignore je za piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip! :lol: Снежана, Sudija and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Е сад испаде да нико никог није блокирао... Није него... Увео бих као правило да се листа ко је кога на игнор ставио, види, и да сви то могу да знају. Типа Срки је ставио Милојкова на игнор, и ти видиш то, и онда можеш пп Милојкову да шаљеш, у смислу "Е види оног Сркија, какав је..." Екстра је за оговарање та опција, а то је популаран спорт међу брачом и сестрама из цркве. У сваком случају постављам отворено питање админ екипи (тачније падре Ивану и Декиши) на које наравно не морају да одговоре... да ли има неко од форумаша да је блокирао неког (не морају да кажу ко је)? Ако нема... па чему игнор опција... Бришите то. Ми смо сви овде свети. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Koliko sam do sada primetio jedino uvazena gozpodzica gospodza nlcp stavlja ljude na ignore.... greengrin hansbrough је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ко, ко? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Rekorder je ipak Ivica / Rebetis / Juan Valdez, on mece na ignore za trojicu :lol: Таша and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 a da jes i rebetis ovu dvojicu nisam zapazio.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Vala Ivica i nlcp ne zna se ko više. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Пар пута кад су ме неки баш изнервирали до коске ставио сам их у "игнор листу", али се брзо после охладим и вратим... Никад нико није био дуже од пар сати. JESSY and YOKA је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 a da jes i rebetis ovu dvojicu nisam zapazio.... Ivica = Rebetis = Juan Valdez Jedva sam provalio ko je Juan Valdez, tražih ove dežurne kokakoličare i Iluminate (pošto videh stil pisanja) i gledam svi na broju, jedva se setim Ivice setih Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Pa nije ovo lose. Sad sam isprobao ignorisuci odahviinga. Profil se i dalje moze vidjeti i statusi, i isto kao i aktivnost oko pisanja. Ali kad odem na temu, sve njegove poruke su nestale, kao da ga nema. Jedio ako je bio postavljac teme na prvoj poruci stoji, da je ovaj profil sakriven, i ako zelim mogu kliknuti u produzetku da mi se prikaze post. Kako je obratno, ne znam. Si vidio, odahviing? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука