Jump to content

Листа игнорисаних

Оцени ову тему

Andre Williams

Препоручена порука

Pa nije ovo lose.

Sad sam isprobao ignorisuci odahviinga. Profil se i dalje moze vidjeti i statusi, i isto kao i aktivnost oko pisanja. Ali kad odem na temu, sve njegove poruke su nestale, kao da ga nema. Jedio ako je bio postavljac teme na prvoj poruci stoji, da je ovaj profil sakriven, i ako zelim mogu kliknuti u produzetku da mi se prikaze post.

Kako je obratno, ne znam. Si vidio, odahviing?

A da li se vidi citat poruke ignorisanog kada ga citira član koji nije na ignore ?

Подели на овим сајтовима

Ivica = Rebetis = Juan Valdez

Jedva sam provalio ko je Juan Valdez, tražih ove dežurne kokakoličare i Iluminate (pošto videh stil pisanja) i gledam svi na broju, jedva se setim Ivice setih

Samo uđeš na profil i u gornjem uglu desno stoji 'prikaži istoriju korisničkih imena člana', ili tako nekako  :)

Подели на овим сајтовима

Ja sam stavio na ignore listu onog papana Crvenog Barona .... tezak je smor bre.... zasto ga ne banujete na nekoliko godina ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Koliko sam do sada primetio jedino uvazena gozpodzica gospodza  nlcp stavlja ljude na ignore.... greengrin

.smesko.  До сада у мене тачно 5 на игноре листу. Нпр DYNABLASTER би пре или касније био на игноре зато што је написао zeno idi na neki forum tipa kukicanje.com . Ја баш чекала на теми на којим форумима још учествујете? да ми неко каже где да идем. То ме уопште не брине ако сам једина са @Ивицом или без @Ивице.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

.smesko.  До сада у мене тачно 5 на игноре листу. Нпр DYNABLASTER би пре или касније био на игноре зато што је написао zeno idi na neki forum tipa kukicanje.com . Ја баш чекала на теми на којим форумима још учествујете? да ми неко каже где да идем. То ме уопште не брине ако сам једина са @Ивицом или без @Ивице.

A ja nisam..... kolo2    

Подели на овим сајтовима

A ja nisam..... kolo2    

.smesko. Нисте. Оно што је индиректно могу да прихватим  само ако желим. Тако да сам само игнорисала Вашу поруку. Ваше право да мислите шта хоћете.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

.smesko. Нисте. Оно што је индиректно могу да прихватим ако само желим. Тако да сам само игнорисала Вашу поруку. Ваше право да мислите шта хоћете.

Sva sreca pa moja poruka nisam ja..... 0304_smile4

Ja gledam RTS i moje pravo je da znam sve.... 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

A da li se vidi citat poruke ignorisanog kada ga citira član koji nije na ignore ?

Vidi.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ja vidim sve tvoje

E ovo ne valja vec, pa onda ignore nema smisla.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...