SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 sto bre odavling bas kul lik.... greengrin Odahviing, DYNABLASTER and Таша је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Pa nije ovo lose. Sad sam isprobao ignorisuci odahviinga. Profil se i dalje moze vidjeti i statusi, i isto kao i aktivnost oko pisanja. Ali kad odem na temu, sve njegove poruke su nestale, kao da ga nema. Jedio ako je bio postavljac teme na prvoj poruci stoji, da je ovaj profil sakriven, i ako zelim mogu kliknuti u produzetku da mi se prikaze post. Kako je obratno, ne znam. Si vidio, odahviing? A da li se vidi citat poruke ignorisanog kada ga citira član koji nije na ignore ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ivica = Rebetis = Juan Valdez Jedva sam provalio ko je Juan Valdez, tražih ove dežurne kokakoličare i Iluminate (pošto videh stil pisanja) i gledam svi na broju, jedva se setim Ivice setih Samo uđeš na profil i u gornjem uglu desno stoji 'prikaži istoriju korisničkih imena člana', ili tako nekako https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ja sam stavio na ignore listu onog papana Crvenog Barona .... tezak je smor bre.... zasto ga ne banujete na nekoliko godina .... JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Koliko sam do sada primetio jedino uvazena gozpodzica gospodza nlcp stavlja ljude na ignore.... greengrin .smesko. До сада у мене тачно 5 на игноре листу. Нпр DYNABLASTER би пре или касније био на игноре зато што је написао zeno idi na neki forum tipa kukicanje.com . Ја баш чекала на теми на којим форумима још учествујете? да ми неко каже где да идем. То ме уопште не брине ако сам једина са @Ивицом или без @Ивице. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 zivkov (ako on uopste vise i posecuje ovaj forum) smarac prve klase, pa mi je to bila najbolja odbrana :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 .smesko. До сада у мене тачно 5 на игноре листу. Нпр DYNABLASTER би пре или касније био на игноре зато што је написао zeno idi na neki forum tipa kukicanje.com . Ја баш чекала на теми на којим форумима још учествујете? да ми неко каже где да идем. То ме уопште не брине ако сам једина са @Ивицом или без @Ивице. A ja nisam..... kolo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ja vidim sve tvoje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 A ja nisam..... kolo2 .smesko. Нисте. Оно што је индиректно могу да прихватим само ако желим. Тако да сам само игнорисала Вашу поруку. Ваше право да мислите шта хоћете. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 kolo2 Ovaj u sredini je najbolji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 .smesko. Нисте. Оно што је индиректно могу да прихватим ако само желим. Тако да сам само игнорисала Вашу поруку. Ваше право да мислите шта хоћете. Sva sreca pa moja poruka nisam ja..... 0304_smile4 Ja gledam RTS i moje pravo je da znam sve.... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ја би ставио само администрацију на игнор листу 0707_read Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 A da li se vidi citat poruke ignorisanog kada ga citira član koji nije na ignore ? Vidi. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ja vidim sve tvoje E ovo ne valja vec, pa onda ignore nema smisla. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ovaj u sredini je najbolji On je u ekstazi od srece.... greengrin ko onaj iz tesne koze sa svih trinaest pogodaka..... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука