Jump to content

Листа игнорисаних

Оцени ову тему

Andre Williams

Препоручена порука

Nemoj to, tako se cir dobije!

Јок бре, упо сам у неки зен фазон де ме таке ствари далеко мање погађају него раније, па неам више потребе да некоме говорим своје виђење. И кад знам да сам апсолутно у праву сто посто, лакше ми да једноставно затворим тему него да се настављам.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Често изигноришем самог себе. Све ме више мрзи да се настављам, и онда кад кренем да куцам нешто, и сконтам да ће то да изазове реакције, па ред реплика... Само изигноришем шта сам хтео и наставим да читам шта пишу паметни људи.

Evo napisao sam 5 reda i obrisao baš tebi da odgovorim, pa eko nećeš vala napisaću barem nešto, i ja to često radim 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Evo npr kad sam tek dosla na forum imala sam jedan jaci sukob sa drvcetom, da sam znala tada za ignor listu ubacila bih ga bez razmisljanja, a sad smo kul i lajkujemo se.

74a.gif

Jaci sukob!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

.smesko. Данас сам ставила Фејсбук на игноре, не знам кога још данас да ставим на игноре листу .mislise. , ако сваки дан ставим по неког попуниће се листа брзо.

Не разумем како могу да читам поруке од нпр @Odahviing кад је на игноре листу, један од тих на игноре чак ми је писао пп, па онда могла сам прочитати где ме један са игноре назива ћурком и смајлић што се спрда, мислим каква је то игноре листа, много ме погађа 7896634

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Често изигноришем самог себе. Све ме више мрзи да се настављам, и онда кад кренем да куцам нешто, и сконтам да ће то да изазове реакције, па ред реплика... Само изигноришем шта сам хтео и наставим да читам шта пишу паметни људи.

Ма, да, 4682 поруке, има се искуство. Послушаћу савет bliss jeeee

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Koja besmilica ta ignore - lista. Ako nemam nameru da pročitam neki post samo pređem preko njega i stvar rešena ... računam da je nemoguće da neka osoba na forumu napiše 90% i više postova koje preskačem (besmislenih, glupih, off - topic, svađalačkih, svakakvih  :0104cheesy: ) a da administracija ne reaguje. A i onda je problem ili do mene i mojih kriterijuma ili do samog izbora foruma. .smesko.  

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Veoma često mi dodje da samu sebe stavim na ignore...

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Veoma često mi dodje da samu sebe stavim na ignore...

Када би то могло.... Проблем "тесна кожа" је један од најтежих баш зато што од себе не можемо побећи, морамо га сами решити.

Подели на овим сајтовима

Koja besmilica ta ignore - lista. Ako nemam nameru da pročitam neki post samo pređem preko njega i stvar rešena ... računam da je nemoguće da neka osoba na forumu napiše 90% i više postova koje preskačem (besmislenih, glupih, off - topic, svađalačkih, svakakvih  :0104cheesy: ) a da administracija ne reaguje. A i onda je problem ili do mene i mojih kriterijuma ili do samog izbora foruma. .smesko.  

Нисам прочитао.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

:0104cheesy: Ма не Ви него онај мрак, сенка, шта ли је. Зато што је православна игноре листа.

.smesko. Данас сам ставила Фејсбук на игноре, не знам кога још данас да ставим на игноре листу .mislise. , ако сваки дан ставим по неког попуниће се листа брзо.

Не разумем како могу да читам поруке од нпр @Odahviing кад је на игноре листу, један од тих на игноре чак ми је писао пп, па онда могла сам прочитати где ме један са игноре назива ћурком и смајлић што се спрда, мислим каква је то игноре листа, много ме погађа 7896634

Senku je meguce ignoristai uvek vas prati.... tanning

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...