Jump to content

Листа игнорисаних

Оцени ову тему

Andre Williams

Препоручена порука

Veoma često mi dodje da samu sebe stavim na ignore...

hahahha Duso, sada sam htela to napisati  0304_smile4

kakve samo izjave mogu dati  7896634 jooooooooj....

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

inace nemam nikoga u ignor listi...

a vala nemam nameru nikoga ni stavljati u nju.

volim sve da  0703_read   stadaradim

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Све ме више мрзи да се настављам, и онда кад кренем да куцам нешто, и сконтам да ће то да изазове реакције, па ред реплика...

ja ne stignem ni do kucanja :D

упо сам у неки зен фазон де ме таке ствари далеко мање погађају него раније,
eee... koliko je vremena trebalo da prođe da shvatim da su takve rasprave glupost. Bar na forumu! xD
Подели на овим сајтовима

I nisam znala do skora za tu "listu" dok mi JV nije zpretio da ce me staviti na nju. :)

Inace nemam nikoga na forumu koga bih stavila na taj spisak ... ali zato van foruma u stvarnom zivotu ... e tu vec ima takvih.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

ja nemam nikog na ignore,kad mi zasmetaju neciji komentari,isljucim str ili pustim mjuzu.Lako,brzo i efikasno :)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Прије пар дана сам ставила једну особу на игнор листу чисто да себе не доведем у грозну ситуацију да јој нешто ружно кажем, прво што не желим то рећи, а друго када бих то рекла то не бих била ја, јер ми то није својствено.........просто бих била испровоцирана! И ставим ја ту особу на игнор! И била је тако на игнор једно два дана и ја умеђувремену схватим да сам тим чином стављања те особе на игнор, уствари постала иста као и она! Постала сам неко ко не може да прихвати другог и другачијег! Постала сам неко ко игнорише све оно што се разликује од мене саме мог мишљења. Постала сам неко ко само прича о љубави,а не показује је........... неко ко празнослови! Постала сам неко ко цитира свете оце, чита Библију, дичи се православљем, а не живи га! Постала сам сујетни лицемјер..............

Ово сазнање ме је поразило! И скинем ја  ту особу  са игнор листе, јер не желим..........заиста не желим да будем као она! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

ni na kraj pameti mi ne bilo da bi Biljana stavila nekog na ignor :)

deluješ mi baš smireno i tolerantno :0442_feel:

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

опција игнорисања је добра у случајевима када треба да сачувамо и себе и другог од наших коментара. Док не прође ПМС и тако.

Подели на овим сајтовима

meni je ženski deo foruma tako simpatičan

i za vreme pms i posle njega

ili glumatate tu neke hrišćanke,ha??? :1311_womens:

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...