Odahviing Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ја би ставио само администрацију на игнор листу I ja to pokušavam ali nedaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Sva sreca pa moja poruka nisam ja..... 0304_smile4 Ja gledam RTS i moje pravo je da znam sve.... 0110_hahaha Ваша порука цитира другог члана - то нисам ја. Ја не гледам РТС. Иначе је DYNABLASTER на игноре листи захваљујући Вашем програму. 0102_laugh )) Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 E ovo ne valja vec, pa onda ignore nema smisla. Pa ti mene ignorišeš, ne ja tebe. Zašto nma smisla. Ja neću da se nerviram i da čitam tvoje postove jer pričaš gluposti, a ti ako hoćeš odgovaraj na moje i čitaj ih jednom ćeš shvatiti da te ignorišem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ваша порука цитира другог члана - то нисам ја. Ја не гледам РТС. Иначе је DYNABLASTER на игноре листи захваљујући Вашем програму. 0102_laugh )) Nasa poruka je citirala Vasu u kojoj ste rekli da je moje pravo da mislim...sta god hocu a ja kazem posto gledam RTS da imam pravo ne da mislim,nego da znam sve.... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Nasa pruka je citirala Vasu u kojoj ste rekli da je moje pravo da mislim...sta god hocu a ja kazem posto gledam RTS da imam pravo ne da milim,nego da znam sve.... greengrin Говорим о вашем праву на мишљење на овој теми где се мени не обраћате директно. Индиректно сам већ објаснила да сам игнорисала. Сада пошто видим да морам oбашњавати без разлога, а сигурна сам да разумете о чему је реч, идете на игноре листу у замену за DYNABLASTER greengrin DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Говорим о вашем праву на мишљење на овој теми где се мени не обраћате директно. Индиректно сам већ објаснила да сам игнорисала. Сада пошто видим да морам oбашњавати без разлога, а сигурна сам да разумете о чему је реч, идете на игноре листу у замену за DYNABLASTER greengrin :P Gerhard and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Обзиром да су срби познати као сервилни и безмозговићи, када се ради о нападању другога и послушању трећега, што су доказали подвијајући се под јармове разних династија или касније комуниста и разних партија, можда би имало прођу на ЖРУ форуму, колективно игнорисање. Знате оно када су некада комунисти или већ разни игнорисали одређене "елементе" то јест непријатеље друштва. Неко био четник, па цела његова породица патила. Или раније за време такозваног краља Александра Карађорђевића, неко био комуниста, па и сви његови пропадали... Довољно је било да пође абер да је тај и тај, то и то...и нико му није прилазио. И овде осетим често ту атмосферу, према некоме, па не би било лоше да крене абер преко пп... "пст, немој ником да кажеш, али је рецимо (Жељко, Мироносица, Оби...) пао у немилост оца Ивана...или још горе Декишину...." и видиш сутра овај води само монологе, нико неће са њим да прича. YOKA and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Ajde da ne citam sve postove blokirala sam Muramasu da ne moze da mi salje pp ,ali ubrzo posle toga kad je shvatio stetu koju je napravio poslao zahtev na faceboku. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Da li jedan admin može drugog admina da stavi na ignore listu? .mislise. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Искрен да будем,пре бих волео да има опције игнорисања тема него ли људи, јер већ по наслову теме,знаш куда ће те она одвести,а мене обично у ринг... 4chsmu1 И занимљиво је то, да што је црња тема,типа економска ситуација,нација и друштво,убио -заклао,крвопролиће овде онде,и друге разне црне хронике, скроз изазивају немир и брзо прелазе у конфликт на форуму... Ил што би рекао Тадеј какве су нам теме такво нам је и понашање... Mилена КШ, Лидија Миленковић, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Pa ti mene ignorišeš, ne ja tebe. Zašto nma smisla. Ja neću da se nerviram i da čitam tvoje postove jer pričaš gluposti, a ti ako hoćeš odgovaraj na moje i čitaj ih jednom ćeš shvatiti da te ignorišem Treba i druga strana da ne vidi sta ja pisem, jer radi se recimo da ja necu da druga strana komentarise, makar to u pocetku dok ne skonta, ili da cita moje postove. Oni kako je na fejsbuku dobro je postavljeno. Nemam pojma, mozda skripta ne dozvoljava ovakve postavke. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Da li jedan admin može drugog admina da stavi na ignore listu? .mislise. to je kao ono: šta je starije koka ili jaje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Dragi, milan.lml, Randy - zato sto su iritantni dr***i. Jessy - iritantno njanjava zena. Stavila sam ih na ignore da ne dodjem u iskusenje da citam njihove postove u periodima mazohizma. Znate onaj osecaj kad se desi neka gadna saobracajka, prevrnuce vam se zeludac, ali jednostavno morate da pogledate. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 zato sto su iritantni dr***i. Хахаха! Каке су ти то звездице, не види се то шта пише? Хахахаха! drvce and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Хахаха! Каке су ти то звездице, не види се то шта пише? Хахахаха! Tek sam se vratila sa robije, ne moram odmah da pravim gluposti , ima vremena. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука