Jump to content

"Православни постер"- нови сајт у оквиру портала Поуке.орг

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Како Вам се допада сајт Православни постер?  

20 члановâ је гласало

1. 1. 2

• Изузетан! ЖРУ!
    • Све је супер, има сјајну будућност
    • Ок је, има да се ради још на њему
    • Онако, нисам нешто импресиониран
      0
    • Без везе, не знам шта ће вам ово?
    • Дно...
      0
    • Дно дна.
      0

Препоручена порука

• Гости

МОрам да додам да је ово само почетак "малтретирања" :) Веома сам нестрпљив да вам кажем које још ствари радимо, али не смем... такав је договор, да буде баш изненађење али ће бити веома, веома интересантно... нешто што ће бити веома занимљиво и едукативно и деци и одраслама.

А Влада... Влада је човек који зна свој посао и који је препун стрпљења као и сви остали наши уредници који се брину да Поуке.орг функционише у најбољем реду.

Подели на овим сајтовима

da se i ja oglasim... previše poštujem nečiji trud da bih nešo sad tu kritikovao tako da ovo shvatite kao predlog a nikako kao kritiku

vidite ovaj sajt

http://bighugelabs.com/motivator.php

online se prave posteri... mnogo mi se dopada što ima LANDSCAPE i PORTRAIT orijentaciju tj. bira se hoćemo li uspravan ili horizontalan poster...

takodje,mnogo mi se više svidjaju jednostaVni tj. jednobojni posteri jer onda u prvi plan izbija suština tj. slika i poruka a ne neki ram ili lišće... ne kažem da je to loše-prosto je meni bliže ono jednostavnije rešenje

eto,ako bi moglo tako nešto da se doda-ok,ako ne ništa-nije to neka smetnja

BRAVO ZA TRUD !!!

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

o tome sam pričao... uporedi ovo i one šarene

pre svega izražava duh pravoslavlja - jednostavno i lepo

samo još da je vaskrsenje crnim slovima napisano hehe

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Hmmda,

još jedan predlog za estetski zahvat,

čini mi se da bi posteri bili oku prijatniji,ukoliko bi se smanjila dimenzija podloge postera,tj da sami poster bude uži i bliži slici u centru,

opet time slika dolazi do izražaja i poster dobija na kompaktnosti

(dont kill the messenger)

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Још једном хвала на сугестијама. Апликација је још у развоју и још ће ту бити којечега.

Ево неких мојих размишљања:

1. Што се "шаренила" тиче, то смо намерно "закомпликовали" а сваком је остављено да изрази своје креативне способности. Биће ту боље или лошије одрађених постера. Верујем да ће свако прегледајући већ постављене постере увидети како је најбоље истаћи поруку, какву позадину поставити и да ли је поставити, које боје користити... Могућности има на претек (и биће их још), а свако ће пронаћи "формулу" која му прија. А већина корисника ће рангирањем рећи шта мисли о поруци и целокупном изгледу постера.

2. Што се тиче оријентације постера, искрено мислим да је то сувишна опција из разлога што је висина постера флуидна, односно мења се према висини фотографије. Уколико неко постави вишу фотографију, постер ће бити портретно оријентисан, а уколико постави ширу - постер ће бити "лендскејп".

3. Примедба о удаљености ивице од фотографије је сасвим на месту, с тим што би смо ми радије повећали фотографију и тиме је приближили ивицама, а тако би и ширина постера остала иста. Уколико сузимо постер, простор за наслов би се смањио за пар слова. Радимо на повећању фотографије.

Ваша су мишљења више него добродошла.

Само навалите са идејама и сугестијама. Заједно ћемо доћи до најбољег решења.

Подели на овим сајтовима

Swarovski-1319887660.jpg

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

предлог

било би добро да аутор постера може да обрише постер којим није задовољан.

мало пре сам направио овај

ivanzru-1320415093.jpg

и не свиђа ми се овај оквир, тј. сива позадина... нисам очекивао њу...

после сам направио овај

ivanzru-1320415233.jpg

али на сајту и даље стоје оба, па ми је то мало безвезе...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...