Jump to content

"Православни постер"- нови сајт у оквиру портала Поуке.орг

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Како Вам се допада сајт Православни постер?  

20 члановâ је гласало

1. 1. 2

• Изузетан! ЖРУ!
    • Све је супер, има сјајну будућност
    • Ок је, има да се ради још на њему
    • Онако, нисам нешто импресиониран
      0
    • Без везе, не знам шта ће вам ово?
    • Дно...
      0
    • Дно дна.
      0

Препоручена порука

• Гости

Драги пријатељи,

Вечерас у 21:30 пуштен је у рад наш најновији сајт "Православни постер" !

www.pouke.org/posteri

Сајт садржи једну од најнапреднијих скрипти за израду интернет мотивационих постера. Можете мењати у обацивати буквално шта желите: слику, текст (наслов и испод наслова), мењати боју текста, позадине, убацити рам, дефинисане позадине и још много, много тога. Сваки постер који направите заштићен је Вашим именом на порталу Поуке.орг и логом сајта. Наравно, све што урадите можете истог момента послати на фејсбук и обаветити Ваше пријатеље о уметничком делу :) Оно што се ова наша скрипта разликује од свих сличних јесте да у реалном времену видите како изгледа Ваш постер.

Сваког месеца ћемо делити награде најбољим корисницима (који сакупе највише "лајкова" на порталу), организоваћемо израду тематских постера, радићемо заиста штошта...

Инспирација за израду сајта ми је најпре био наш драги Братислав Здравковић- w.a.mozart и идеју је разумео наш технички уредник инжењер Владимир Стефановић (власник познатог сајта http://crkvenikalendar.com/ ), кога редовно малтретирам са разноразним идејама, као што то радим са свим нашим изврсним developerima (Мишом, Мирославом, Срђаном, Игором..).

Оставите Ваше прве утиске овде и дајте предлоге да га побољшавамо. Ово је beta верзија и доста ће се радити на овом сајту као и на још једном који ће светлост дана ускоро угледати.

Да бисте могли да направите постер, потребно је да будете члан портала Поуке.орг (пријављујете се кроз форумски API) и то је све! Одмах можете да се баците на креативни посао.

Адреса је www.pouke.org/posteri

Ваша Администрација

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/forum/topic/2388-%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8/

линк за тему на нашем форуму

Огло,не мораш... постер се не ради на фејсу а страницу на фејсу ћеш видети али нећеш моћи да коментаришеш,лајкујеш и додајеш постере...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Evo mog pokusaja :)

Swarovski-1319744586.jpg

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Слободно нам овде шаљите предлоге ако би нешто желели да промените и слободно користите опције за дељења садржаја.

Коментарисање на постерима смо повезали са друштвеном мрежом фејсбук јер ће многи корисници управо стићи са те друштвене мреже.

Подели на овим сајтовима

ivanzru-1319829885.jpg

Направио сам овај постер ал сам касно приметио да сам га ставио у категорију "празнични..." Може ли то да се промени?... а и ове косе црте се појавише ниоткуд.

Подели на овим сајтовима

Направио сам овај постер ал сам касно приметио да сам га ставио у категорију "празнични..." Може ли то да се промени?... а и ове косе црте се појавише ниоткуд.

Захваљујем се на скренутој пажњи на "косе црте". Овај проблем је сада решен. Због комплексности апликације могуће је да су се поткрале још неке ситне грешке, па охрабрујем све креаторе постера да нам се обрате са својим примедбама и сугестијама, да би смо заједно направили што бољу апликацију.

Хвала Вам још једном.

(Технички уредник "Православног постера").

П.С.

Захваљујем се овом приликом и оцу Ивану (којег из милоште зовем Иван Идеја :D ), на "затрпавању" идејама и немилосрдном подстицању да се апликација што пре заврши. Заједнички 319.gifсмо некако успели, мада је било... Just_Cuz_19 .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...