Jump to content

Коме и зашто дајете "АМИН!" like на форуму?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

@@Zedan da se o veri zbori,

Hvala ti bratiću , hvala ti...

pa kad ima dobrih učitelja onda mora i još boljih učenika a ti si sigurno to, vredan, fin, kulturan...bio, ostao jedan isti Stefan i samo takav da ostaneš.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Amin koristim ili da bih se zahvalio nekome jer mi je odgovorio na postavljeno pitanje i sl. ili kao vid sviđanja onoga komentara koji je neko napisao . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

čekaj, znači ovo dugme na kome piše AMIN služi za to???

ja mislio da svaki put pre nego kliknem treba da pročitam neku molitvu

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

То зависи од расположења . Када сам расположен делим Амине не штедим.  :laugh1:;)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

"Амин" не дајем ником јер мислим да није у реду користити дубоки богословски и богослужбени појам за тривијалне ствари. По мени је то (у најмању руку) профанација тог термина.

За "лајковање" би требало користити уобичајене термине - "допада ми се" или слично.

Но, наравно, свако има своје мишљење...

Подели на овим сајтовима

a štza mislite o onome - meni samo naforu- kad se povlači amin?

To samo u slučaju ako si aminovao smislenu poruku nekoga, koga inače ne podnosiš, pa kada vidiš da je on to napisao - povučeš amin.

Ma ja mislim da je to smišljeno samo ako sasvim slučajno stisneš "amin", da možeš da se ispraviš. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Ja dajem svakome amin sa cijim komentarom se slazem osim ako se ne radi o nekom sukobu izmedju dvoje ljudi,tada se obavezno suzdrzavam jer nije lijepo da se svrstavam na jednu stranu i time samo podpirujem sukob,to je jedan izuzetak,a drugi je Zeljko,Zeljko mi je zapretio da ce me izbaciti sa  foruma ako ne aminujem njegove komentare,zezam se,najvise aminujem zeljka jer je covijek konkretan,bistar,saljiv,srbin,ma sta hocete,kod njega nisam bas objektivan,najbolje je da ga smaknete sa foruma :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...