Jump to content

Владо Георгијев- "Одмог'о ти Луцифер" :)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

On 22. 9. 2011. at 18:54, Deni72 рече

Hteo bih samo da kazem u vezi ovih koji slusaju gothiku, da je moj utisak da ljudi koji slusaju to su po pravilu epresivci i jako negativne licnosti

Ju ju ju...Deni pogledaj mi u avatar buaaaaaa 0311_womens ....Bože dragi šta ću sve da pročitam 0102_laugh 0102_laugh

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

On 21. 9. 2011. at 16:45, Зорица екс Милева рече

Ne volem ovu vrstu muzike, nekako sve...

Ни ја не волем кад се "производ музичке индустрије" тзв. products of entertainment industry, тј. show biz, назива музиком, или доживљава музичком уметношћу, али признајем да такве теме увек буду интригантне, рецимо: "Velika zavera u Yu Rock-u".

Па се онда још интересантније демантују: Šta stoji iza intrige koja kruži internetom "Rokenrol pod dirigentskom palicom tajne službe"?

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...

Хммм....како да херменаутички проступим овој материји...??

Прво. Неки овде на овом форуму су као апарати у које се убацује новчић и онда почиње неко богословско-теолошко тандрљање..

Друго.Гледано са теолошког аспекта fundamentum in re готика као музика је свакако лоша, дуго ми је да експликујем ..не улазим у мелодију, а о тексту да и не говорим, јер она ипак пропагира служење нечистим силама, знам да ово звучи као већ прежвакано, али чињеница је да у њој нема ништа позитивно, него појединци говорећи по коју лијепу ријеч о њој труде се да оправдају своје неке унутрашње пориве, и благу а у неким случајевима и већу острашћеност према овом извору "тмине"

Треће. Сама та атмосфера коју ствара, црно одјејаније гробља, накарадна шминка,ствара једну сферу депресивноси која полако али сигурно утиче на субјекта односно антрпоса који конзумира ову врсту музике.

Четврто.Субјекат или антропос, најчешче у адолесцетнском добу, гдје се јавља нека одређена криза идентитета, можда проналази одређену насладу да своје емоције артикулише у смјеру те музике , која привлачи појединце својом мистификованом садржином, која је обојена окултизмом и магијским експресијама..

Пето.Готика ипак као музика ствара и помаже да се извитопери човјечија личност , да се субјекат расчовјечи и одвоји од Христа а онај ко Га никада није ни упознао кроз готику свакако неће,,,јер шта има заједничко свјетлост са тамом?...

Шесто.Зато оправдавање готике као правца у музици је свакако fallacia себе а и других, и свако ко постане конзумет те музике, у том случају јавља се одређена прескордиција да неће бити ни по чему корисна за ту особу осим ако некад емпиријски доживи оно погубно у њој за свој ум душу и емоције...

Надам се да сам био јасан .mislise. 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

On 7. 8. 2012. at 13:50, Paladije рече

Хммм....како да херменаутички проступим овој материји...??

Прво. Неки овде на овом форуму су као апарати у које се убацује новчић и онда почиње неко богословско-теолошко тандрљање..

Друго.Гледано са теолошког аспекта fundamentum in re готика као музика је свакако лоша, дуго ми је да експликујем ..не улазим у мелодију, а о тексту да и не говорим, јер она ипак пропагира служење нечистим силама, знам да ово звучи као већ прежвакано, али чињеница је да у њој нема ништа позитивно, него појединци говорећи по коју лијепу ријеч о њој труде се да оправдају своје неке унутрашње пориве, и благу а у неким случајевима и већу острашћеност према овом извору "тмине"

Треће. Сама та атмосфера коју ствара, црно одјејаније гробља, накарадна шминка,ствара једну сферу депресивноси која полако али сигурно утиче на субјекта односно антрпоса који конзумира ову врсту музике.

Четврто.Субјекат или антропос, најчешче у адолесцетнском добу, гдје се јавља нека одређена криза идентитета, можда проналази одређену насладу да своје емоције артикулише у смјеру те музике , која привлачи појединце својом мистификованом садржином, која је обојена окултизмом и магијским експресијама..

Пето.Готика ипак као музика ствара и помаже да се извитопери човјечија личност , да се субјекат расчовјечи и одвоји од Христа а онај ко Га никада није ни упознао кроз готику свакако неће,,,јер шта има заједничко свјетлост са тамом?...

Шесто.Зато оправдавање готике као правца у музици је свакако fallacia себе а и других, и свако ко постане конзумет те музике, у том случају јавља се одређена прескордиција да неће бити ни по чему корисна за ту особу осим ако некад емпиријски доживи оно погубно у њој за свој ум душу и емоције...

Надам се да сам био јасан .mislise. 4chsmu1

jasno, jednom recju patetika i samoza(u)mlacivanje, naravno ko se "pali" na to, nasuprot tome Protagoras uziva u melodiji i akustici

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Креирај ново...