Jump to content

Владо Георгијев- "Одмог'о ти Луцифер" :)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Сад управо због ове теме одгледах снимке прве двије емисије, и хвала вам, нисам скидао кез са лица скоро два сата :)

Што се тиче неозбиљног жирија, узмите у обзир да ми гледамо само пар пробраних инсерата

а да су људи данима преслушавали гомиле разноразних ликова, па је логично да су на моменте мало и попуцали са држањем :)

Жири је феноменалан и стварно нисам знао да је Георгијев онакав краљ, супер су екипа,

а што се тиче ове мале готичарке, једноставно - секица не зна да пева и то му је то, без превише филозофије.

Нико није рекао да сви који слушају метал су моментално сатанисти, али једина друга реакција на њен уводни клип

јесте да су промо снимали на нечијој четр'есници (гробље, споменици, црнина итд.) па и не чуди што се жири мало зевзечио на ту тему.

За сваки случај, још једном преслушати "Готичарку" од Перо Деформера :)

Тачно је да нисам рекао да је девојка сатаниста већ да ми се допао коментар Владе Георгијева, јер баш када је поменула Луцифера, трема је узела свој данак. Но, зашто баш та песма као избор да се отева у једној емисији овог типа? Иначе, тачно је и то да је она само детенце од 16 година. Опет, када се сетим да су девојке са толико година убиле баку мени све ово није наивно. ПОДВЛАЧИМ, не кажем да је ова девојка у том фазону али зар је баш морала да буде ова песма цртање пентаграма?

И девојка није баш неки вокал, али не зачи да не може да га изгради.

Подели на овим сајтовима

Тачно је да нисам рекао да је девојка сатаниста већ да ми се допао коментар Владе Георгијева, јер баш када је поменула Луцифера, трема је узела свој данак. Но, зашто баш та песма као избор да се отева у једној емисији овог типа? Иначе, тачно је и то да је она само детенце од 16 година. Опет, када се сетим да су девојке са толико година убиле баку мени све ово није наивно. ПОДВЛАЧИМ, не кажем да је ова девојка у том фазону али зар је баш морала да буде ова песма цртање пентаграма?

И девојка није баш неки вокал, али не зачи да не може да га изгради.

Велика већина клинаца, мало већих клинаца, па и матораца нису сатанисти и поред тога што слушају такву музику која јако често као инспирацију има сатанистичке мотиве...

АЛИ...

Тренинг је тренинг..и он има свој удео у свему.... рецимо, као пасивни пушач... Не пуши али је стално са пушачима па се дешава да он чак и пре од њих оболи од рака плућа...

..Извињавам се на поређењу ..али има јако пуно адекватних примера из живота...

http://www.youtube.com/watch?v=wvfoePd5mnk

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

То су вероватно припаднице ОТО-а (Ordo templi orientis=Ред источног храма). Алистер Кроули, највећи сатаниста ХХ века. Он им је инспирација ("Чини све што ти је воља и то нека ти буде једини закон").

Може бити али мислим да није..ово је пре ...како бих реко брате Александре..стручно, а сваком разумљиво.. ''Класично просеравање''... :) .. Али потпуно сам сагласан да може бити веома опасно..јер ко што рекох ..тренинг је чудо..

Подели на овим сајтовима

Доста људи у Цркви је слушало и слуша и дан данас метал, и баш зато нико у старту не генерализује.

Ја могу рећи своје свједочење о стравичним стварима које су се дешавале онима из друштва који су се играли

као ова девојчица са сатанизмом, пентаграмима итд. и имали на крају страшне трауме.

Просто, неке ствари нису за играње.

Такође, не вјерујем да било ко од вјерника који слушају метал кући слуша оне бендове који отворено величају демоне и пљују на Христа и вјеру

(а таквих има колико хоћете данас када се не постаје познат квалитетом него некаквим кичастим и сељачким "шокирањем масе").

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Када дечурлија крене да се замајава...

Може ово да буде и веома ненаивно.

Ко се игра ватром...

ризикује...

У принципу своди се (ОПЕТ) на ..''неће то мени да се деси''... :)

..''Ја то контролишем и знам меру за разлику од ''оних..што појма немају''

Често клинцима знам да кажем... да ни један Наркоман није постао то што је постао зато што је то желео... свако од њих понаособ, имао је визију и осећај да ће он то (за разлику од других ) исконтролисати... можда и грешим ... али до сад нисам наишао на супротан пример..

Подели на овим сајтовима

Ne volem ovu vrstu muzike, nekako sve što mi izaziva jezu ne slušam, toliko je jeza stvari na svijetu da mi to ne treba. E sad ja se uopšte ne razumijem u muziku, laik sam, ali imam možda pravo da kažem da mislim da je ovo dijete moglo da mnoooogo bolje prođe sa boljim odabirom muzike, drugo ovo je Srbija, zar zaista niko nije imao da je nasavjetuje da takve stvari nemaju prođu, nešto kontam garant je znala ko je u žiriju prije nastupa, ja da sam ona uvijek bih odabrala nešto što pretpostavljam da će se dopasti žiriju, ili ono što oni sami rade.

E sve ovo rečeno bi bilo ok, da ova djevojčica nema samo 16 godina, potpuno razumijem njen pokušaj da bude originalna, i donekle mi je žao što je morala da pretprpi ovakve kritike, iz razloga što one mogu da izazovu takve posledice da više nikad i ne pokuša da pjeva, a smatram da donekle ima potencijala. Slažem se sa Evgenikovim pisanjem.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

e cega sve nema leleeeeeeee emo necronomicon :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Тек је настало лудило кад је кренуо да држи предавања о вјештичарењу и магији, још сам каже човек да је то студирао дуго времена, ма опште лудило...

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Hteo bih samo da kazem u vezi ovih koji slusaju gothiku, da je moj utisak da ljudi koji slusaju to su po pravilu epresivci i jako negativne licnosti

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Hteo bih samo da kazem u vezi ovih koji slusaju gothiku, da je moj utisak da ljudi koji slusaju to su po pravilu epresivci i jako negativne licnosti

Hm...interresantno zapažanje... ali jel to ba$ tačno...

Подели на овим сајтовима

Je li? dance67890 fmqmtx
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Hteo bih samo da kazem u vezi ovih koji slusaju gothiku, da je moj utisak da ljudi koji slusaju to su po pravilu eKSpresivci i jakE negativne licnosti

0203_cool

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...