Jump to content

Владо Георгијев- "Одмог'о ти Луцифер" :)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

То су вероватно припаднице ОТО-а (Ordo templi orientis=Ред источног храма). Алистер Кроули, највећи сатаниста ХХ века. Он им је инспирација ("Чини све што ти је воља и то нека ти буде једини закон").

Подели на овим сајтовима

Ovo je čista diskriminacija, to što je ona Gothičarka ne mora da znači da služi đavolu i mračnim silama... Ona ima stvarno fenomenalan glas, i baš mi je žao što je ispala! Ja sam isto Gothicar, doduše ne oblačim se tako ali jako volim to... a evo Bogu hvala idem u crkvu, pričešćujem se... i jesam li ja bez obzira na to sluga mračnih sila

Подели на овим сајтовима

• Гости

Као прво не пева добро или сам ја глув па не чујем добро. Као друго, песме где се уздиже Луцифер су веома дискутабилне. А Владина ускочица је феноменална, баш ме је насмејао.

Но, зато је ту Перо Деформеро да среди ствари:

Подели на овим сајтовима

Ovo je čista diskriminacija, to što je ona Gothičarka ne mora da znači da služi đavolu i mračnim silama...

Ona ima stvarno fenomenalan glas, i baš mi je žao što je ispala! Ja sam isto Gothicar,

doduše ne oblačim se tako ali jako volim to... a evo Bogu hvala idem u crkvu, pričešćujem se... i jesam li ja bez obzira na to sluga mračnih sila

prst ka gore

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Volim gotiku i često je slušam.Naravno nisam u fazonu oblačenja takvog ali muziku volim.Ovu devojku su ismevali ovde,samo zato što peva gotik muziku,a to ne znači automatski da se klanja satani,i da je pripadnica nekih satanskih sekti,vidi se da je jako mlada i da je u fazonu ovakvog oblačenja,kao i mnogi njenih godina.Inače ima veoma lep glas,ali ovo ismevanje je tako nisko i bezvezno.Takođe idem u crkvu i pričešćujem se ,ali volim i ovu vrstu muzike,i ne smatram da radim nešto pogrešmo .

• Волим 1
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Može sada da se povede šira tema... ali istina je da se meni sviđaju neke pesme za koje kažu da su direktno posvećene nečastivom... Hotel Kalifornija (Iglsi), neke pesme Bitlsa.. Meni se sviđa pre svega njihova melodika i ritam, a reči zapravo i ne pričaju otvoreno o satani. Da li je to nešto prikriveno, stvarno ne znam. Čuo sam da kažu da ima...

Ova devojka peva za svoje godine sasvim solidno, jer je muzika koju je izvela veoma teška. Nešto između opere i hevi metala. Reči mi baš nisu jasne... ali mislim da ne treba tako se otvoreno pribojavati i odmah praviti štit kao što su uradili članovi žirija. U redu je ne slušati nešto i ne voleti nešto, ali nema potrebe da osobu samu spuštaju..

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

bolje spreciti nego leciti

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ja sam sledećeg mišljenja:jako volim gotsku muziku i smatram da je ne može svako izvoditi.lično mene je ovde više pogodilo to što se sam žiri ovako ophodi prema detetu od 16 god.koliko god da ona dobro peva ili ne.Ipak je ona mlada,da,ovde je loše otpevano,što ne znači da bi tako i ostalo u budućnosti.To je greška samog žirija,mada nisam sigurna ni da li su oni zaslužili da budu na tom mestu.Rekoh,ovo je samo moje mišljenje.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

to je s...., ovo je gotika :D

jaci vokal i atmosfera jednostavno ne postoji(osim suvise mracne Arkane)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Као прво не пева добро или сам ја глув па не чујем добро. Као друго, песме где се уздиже Луцифер су веома дискутабилне. А Владина ускочица је феноменална, баш ме је насмејао.

Но, зато је ту Перо Деформеро да среди ствари:

Uz svo dužno poštovanje prema Vama Oče Ivane ali jedno je šta Vi mislite a drugo je šta jeste. Kao prvo što se tiče tog uzdizanja Lucifera čisto sumnjam da ona stvarno priziva sotonu i kolje mačke po grobovima! Ona ima samo 16 godina, još uvek je dete za ime Boga, ona se trenutno nalazi u takvoj fazi života. A što se tiče glasa, on je više nego fenomenalan, raspon glasa je takav da komotno može pevati u operi! I dalje stojim pri stavu da je ova devojka diskriminisana samo zato što je gothicarka a ne tamo neka turbo folk seljanka!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...