Pancakes Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 How can U give your body 2 another? (How can U, baby?) When your mind is here with me (It's here with me) U need a friend much more than a lover (U need a friend) That's all I ever said I wanted 2 be (That's all I ever, ever wanna be baby) (Acknowledge me, me, me, oh yeah!) Acknowledge, acknowledge, acknowledge, acknowledge me Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 Tvoja je sreća samo tvoja stvar... Al zato tvoja tuga... To je već priča druga... To na moj račun ide... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 I dream about U Betting on the notion that if my lustier twin prevails Like the ruins of Rome, I'll lie helpless at your feet Yeah, when I'm alone I dream about U, I dream about U Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Zelim da porucim drvcetu, drag si mi! RYLAH and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 Samo za Rokija RYLAH, Ronald and Tavita је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 Rassoban and Tavita је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 12, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2016 Ronald је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 26, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2016 Baby, you got something that would make A many brother mighty proud I gotta say it loud (I got to say it loud)You got a dozen little sexy tricks That a dozen cities in this U.S. won’t, won't even allow Never do you boast like the other chicks Who think they’re fine and loved, said said they love to flaunt it And what I dig the most is that you keep it in your hand Until I, until I, until I want it [Chorus] If ever, whenever you need someone to take a shower with Call me up please Extra lovable, honey don’t you wanna, don’t you wanna Take a bath with me? Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 29, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2016 Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука