gothic88nika Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 1, 2019 Пријави Подели Написано Март 1, 2019 Изида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 1, 2019 Пријави Подели Написано Март 1, 2019 Нисам одолела виноградар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 1, 2019 Пријави Подели Написано Март 1, 2019 ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Март 1, 2019 Пријави Подели Написано Март 1, 2019 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 14, 2019 Пријави Подели Написано Мај 14, 2019 Поет је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 20, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука