Sun14861 Написано Јун 3, 2023 Пријави Подели Написано Јун 3, 2023 A joj ovi glumci su mi najjači što danas šetaju na veliki praznik. Gde ste bili kad je bila litija? Žele da ugase Pink i Hepi jer ne prikazuju puno naše crnjake od filmova, sve depresivno...Ajte kući pa otšetajte sutra na liturgiju ili ste dosta glumeli da nešto znate ... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 9, 2023 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2023 Joj ovi glumci ko deca Želim želim ...Želim i ja da ne gledam iste glupe skupove gotovana, pa nema . Sve prinčevi i princeze samo im niko nije objasnio da život nije bajka ... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 9, 2023 Пријави Подели Написано Јун 9, 2023 Свако ко је родољуб би ове шетње требао да заобиђе у широком луку. Ево шта каже Спутњик: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јун 10, 2023 Пријави Подели Написано Јун 10, 2023 Владимир Владимирович Цар1 је реаговао/ла на ово 1 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 11, 2023 Пријави Подели Написано Јун 11, 2023 пре 16 часа, Иван рече Иване, значи држава Русија, која је преко својих званичника упозорила да се ради о покушају обојене револуције, је ни мање ни више него Вучићев сендвичар? Да ли се осећаш пријатно када видиш да су организатори људи попут Маринике, Зеленовића и Ћуте, који кажу да се у Сребреници догодио геноцид? Да ли схваташ да се прејанаице протеста залажу за санкције Русији и формално правно признање Косова и Метохије и лгбт идеологију до максимума? Како се осећаш поводом тога што подршку протестима дају Загреб, Сарајево и окупирана Приштина? Какав је осећај када протесте подржава и на истима учествује Фећа Штукан, војник Алијине војске? Ово су све чињенице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 13, 2023 Пријави Подели Написано Јун 13, 2023 Како волите да цитирате те наштеловане наводе, са медија којима ништа друго не верујете. Тачно бисте ђавола подржали само против Вучића. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 24, 2023 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2023 Srbija protiv same sebe. Ako 10 posto ljudi zna zašto šeta to su oni koji su dobili za to novac od zapada ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 24, 2023 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2023 On 13. 6. 2023. at 20:34, Владимир Владимирович Цар1 рече Има нема :Задруге лажемо вас понижавамо као највеће овце. Важно да овај наркоман и дрипац диже као неки замак на Дедињу, а Председник га моли за услуге. И после се чудимо што ће и Бог да дигне руке он нас. http://www.nspm.rs/hronika/zeljko-mitrovic-nastavljamo-sa-emitovanjem-rijalitija.-ako-se-ne-uvede-legalna-cenzura-zakonskih-prepreka-za-emitovanje-nema.html A da treba da se prekine emitovanje rijalitija treba, jer zatupljuje mase i odvlače paznju od realnog života ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јун 24, 2023 Пријави Подели Написано Јун 24, 2023 пре 2 часа, Sun14861 рече Srbija protiv same sebe. Ako 10 posto ljudi zna zašto šeta to su oni koji su dobili za to novac od zapada ... Ja sam ulicni hodac nemoj da me zaustavljas i pitas zasto sam ovakav, ulicni hodac Ulicni hodac (3x) Ja sam ulicni hodac mnoge stvari nisu vazne ja hodam ja sam ulicni hodac i vise me nema Ja nestajem sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Јун 24, 2023 Пријави Подели Написано Јун 24, 2023 @kopitar Ви Словенци сте први извршитељи крвопролића на просторима бивше Југославије, а тиме и српске крви. Први сте на силу поцепали уговор о суживоту, и први сте узели пушку у почели убијати децу. Само да се зна. И...никада не бисте били држава, па ни та данас, да је није проливене српске крви. Стога, не гордите се много, а за ваше добро, истине ради, знајте ко вас је одржавотоврио. Истине ради, јер живети у лажи значи својим потомцима копати гроб. Како су вам Срби направили државу тако ће вам је ваши бивши освајачи поново и уништити. Нисте се показали нимало доброћудни кад служите, а скоро вечито служите, вашим освајачима. Добро полтрониште за властити интерес, а добри сте и сурови извршитељи као слуге. Вилер Текс and kopitar је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јун 24, 2023 Пријави Подели Написано Јун 24, 2023 пре 49 минута, Ćiriličar рече @kopitar Ви Словенци сте први извршитељи крвопролића на просторима бивше Југославије, а тиме и српске крви. Први сте на силу поцепали уговор о суживоту, и први сте узели пушку у почели убијати децу. Само да се зна. И...никада не бисте били држава, па ни та данас, да је није проливене српске крви. Стога, не гордите се много, а за ваше добро, истине ради, знајте ко вас је одржавотоврио. Истине ради, јер живети у лажи значи својим потомцима копати гроб. Како су вам Срби направили државу тако ће вам је ваши бивши освајачи поново и уништити. Нисте се показали нимало доброћудни кад служите, а скоро вечито служите, вашим освајачима. Добро полтрониште за властити интерес, а добри сте и сурови извршитељи као слуге. Hajde ostavi čoveka na miru. Sam si dokaz da su Srbi izuzetne cvećke, jel. Eto ti. Vrli Srbin pravoslavac, napao čoveka kad mu je najteže. A bio je najuljudniji sagovornik od svih ovde. Ništa ti to ne valja... A rekao si da imam pogan jezik, a šta ti radiš? kopitar је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Јун 25, 2023 Пријави Подели Написано Јун 25, 2023 @kopitar Видиш ли ти мој Копитар шта ти је жеМско, ха? Ја човеку лепо дајем савет да схвати како му је настала дежеле, а она говори о нападању. Драга СањО @sanja84 зар си се толико полибералила да не знаш реда? Ееее, це-це-це! Нисам ја нап'о Копитара, само му дајем савет - да не учи децу утра лажној историји. Ко нучи децу лажној итсторији, кроз историју та деца страдају ѕа лаж. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јун 25, 2023 Пријави Подели Написано Јун 25, 2023 пре 2 часа, Ćiriličar рече @kopitar Видиш ли ти мој Копитар шта ти је жеМско, ха? Ја човеку лепо дајем савет да схвати како му је настала дежеле, а она говори о нападању. Драга СањО @sanja84 зар си се толико полибералила да не знаш реда? Ееее, це-це-це! Нисам ја нап'о Копитара, само му дајем савет - да не учи децу утра лажној историји. Ко нучи децу лажној итсторији, кроз историју та деца страдају ѕа лаж. Само су желели да буду своји на своме. Да ли је то толики грех? Колико смо ми суседске крви пролили да би створили српску државу. Почевши од Грчке..па докле сеже. И све те осниваче држава прогласили за свеце... Не дирај ми Словенце. kopitar је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sampaganini92 Написано Јун 25, 2023 Пријави Подели Написано Јун 25, 2023 пре 4 часа, sanja84 рече Само су желели да буду своји на своме. Да ли је то толики грех? Колико смо ми суседске крви пролили да би створили српску државу. Почевши од Грчке..па докле сеже. И све те осниваче држава прогласили за свеце... Не дирај ми Словенце. Ne mozes draga Sanja tako random proizvoljno nabacivati istorijske ne(cinjenice) kada su ovako ozbiljne teme u pitanju. Mislim mozes svakako ali ne sluzi nicemu. Srpski vladar koji je prolivao grcku krv u osvajackim ratovima nije proglasen za sveca. Ovo dokle seze ne znam sta bi znacilo verovatno je samo govorna sintaksa bez ikakve vrednosne podloge. Susedsku krv u osnivanju drzave srbi prolivali nisu.. Cesto su je prolivali u odbrambenim ratovima sa susedima a nadajmo se da nece opet mada kako stvari stoje nema nam suseda sem rumuna i madjara trenutno koji nemaju pik na nas. Samo nek su oni svoji na svome nemoj niko da ih dira. To sto je epilog njihovog kvazinacionalizma bio i to da su je srpski narod ostao rasparcan trenutno 5 drzava i jednoj u pokusaju to nema veze. Bitno da su oni svoji na svome. Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јун 25, 2023 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2023 Koliko ja znam mi smo prolivali krv i za druge narode...Ne bih dalje ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука