Jump to content

Šetači

Оцени ову тему

Препоручена порука

A joj ovi glumci su mi najjači što danas šetaju na veliki praznik. Gde ste bili kad je bila litija? Žele da ugase Pink i Hepi jer ne prikazuju puno naše crnjake od filmova, sve depresivno...Ajte kući pa otšetajte sutra na liturgiju ili ste dosta glumeli da nešto znate ...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 174
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 16 часа, Иван рече

image.thumb.jpeg.bf01b60d3cb276ba663547dbd4649e99.jpeg

Иване, значи држава Русија, која је преко својих званичника упозорила да се ради о покушају обојене револуције,  је ни мање ни више него Вучићев сендвичар?

Да ли се осећаш пријатно када видиш да су организатори људи попут Маринике, Зеленовића и Ћуте, који кажу да се у Сребреници догодио геноцид?

Да ли схваташ да се прејанаице протеста залажу за санкције Русији и формално правно признање Косова и Метохије и лгбт идеологију до максимума?

Како се осећаш поводом тога што подршку протестима дају Загреб, Сарајево и окупирана Приштина?

Какав је осећај када протесте подржава и на истима учествује Фећа Штукан, војник Алијине војске?

Ово су све чињенице.

Подели на овим сајтовима

Како волите да цитирате те наштеловане наводе, са медија којима ништа друго не верујете. Тачно бисте ђавола подржали само против Вучића.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
On 13. 6. 2023. at 20:34, Владимир Владимирович Цар1 рече

Има нема :Задруге лажемо вас понижавамо као највеће овце.

Важно да овај наркоман и дрипац диже као неки замак на Дедињу, а Председник га моли за услуге. И после се чудимо што ће и Бог да дигне руке он нас.

http://www.nspm.rs/hronika/zeljko-mitrovic-nastavljamo-sa-emitovanjem-rijalitija.-ako-se-ne-uvede-legalna-cenzura-zakonskih-prepreka-za-emitovanje-nema.html

A da treba da se prekine emitovanje rijalitija treba, jer zatupljuje mase i odvlače paznju od realnog života ...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Sun14861 рече

Srbija protiv same sebe. Ako 10 posto ljudi zna zašto šeta to su oni koji su dobili za to novac od zapada ...

Ja sam ulicni hodac
nemoj da me zaustavljas i pitas
zasto sam ovakav, ulicni hodac

Ulicni hodac
(3x)

Ja sam ulicni hodac
mnoge stvari nisu vazne
ja hodam
ja sam ulicni hodac i vise me nema

Ja nestajem

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@kopitar Ви Словенци сте први извршитељи крвопролића на просторима бивше Југославије, а тиме и српске крви. Први сте на силу поцепали уговор о суживоту, и први сте узели пушку у почели убијати децу.

Само да се зна. И...никада не бисте били држава, па ни та данас, да је није проливене српске крви.

Стога, не гордите се много, а за ваше добро, истине ради, знајте ко вас је одржавотоврио. Истине ради, јер живети у лажи значи својим потомцима копати гроб. Како су вам Срби направили државу тако ће вам је ваши бивши освајачи поново и уништити. Нисте се показали нимало доброћудни кад служите, а скоро вечито служите, вашим освајачима. Добро полтрониште за властити интерес, а  добри сте и сурови извршитељи као слуге.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Ćiriličar рече

@kopitar Ви Словенци сте први извршитељи крвопролића на просторима бивше Југославије, а тиме и српске крви. Први сте на силу поцепали уговор о суживоту, и први сте узели пушку у почели убијати децу.

Само да се зна. И...никада не бисте били држава, па ни та данас, да је није проливене српске крви.

Стога, не гордите се много, а за ваше добро, истине ради, знајте ко вас је одржавотоврио. Истине ради, јер живети у лажи значи својим потомцима копати гроб. Како су вам Срби направили државу тако ће вам је ваши бивши освајачи поново и уништити. Нисте се показали нимало доброћудни кад служите, а скоро вечито служите, вашим освајачима. Добро полтрониште за властити интерес, а  добри сте и сурови извршитељи као слуге.

Hajde ostavi čoveka na miru. Sam si dokaz da su Srbi izuzetne cvećke, jel. Eto ti. Vrli Srbin pravoslavac, napao čoveka kad mu je najteže. A bio je najuljudniji sagovornik od svih ovde. Ništa ti to ne valja... A rekao si da imam pogan jezik, a šta ti radiš? 

• Волим 1

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

@kopitar  Видиш ли ти мој Копитар шта ти је жеМско, ха? Ја човеку лепо дајем савет да схвати како му је настала дежеле, а она говори о нападању. Драга СањО @sanja84 зар си се толико полибералила да не знаш реда? Ееее, це-це-це! Нисам ја нап'о Копитара, само му дајем савет - да не учи децу утра лажној историји. Ко нучи децу лажној итсторији, кроз историју та деца страдају ѕа лаж.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ćiriličar рече

@kopitar  Видиш ли ти мој Копитар шта ти је жеМско, ха? Ја човеку лепо дајем савет да схвати како му је настала дежеле, а она говори о нападању. Драга СањО @sanja84 зар си се толико полибералила да не знаш реда? Ееее, це-це-це! Нисам ја нап'о Копитара, само му дајем савет - да не учи децу утра лажној историји. Ко нучи децу лажној итсторији, кроз историју та деца страдају ѕа лаж.

Само су желели да буду своји на своме. Да ли је то толики грех? Колико смо ми суседске крви пролили да би створили српску државу. Почевши од Грчке..па докле сеже. И све те осниваче држава прогласили за свеце...

Не дирај ми Словенце. 

• Волим 1

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, sanja84 рече

Само су желели да буду своји на своме. Да ли је то толики грех? Колико смо ми суседске крви пролили да би створили српску државу. Почевши од Грчке..па докле сеже. И све те осниваче држава прогласили за свеце...

Не дирај ми Словенце. 

Ne mozes draga Sanja tako random proizvoljno nabacivati istorijske ne(cinjenice) kada su ovako ozbiljne teme u pitanju. Mislim mozes svakako ali ne sluzi nicemu. 

Srpski vladar koji je prolivao grcku krv u osvajackim ratovima nije proglasen za sveca. Ovo dokle seze ne znam sta bi znacilo verovatno je samo govorna sintaksa bez ikakve vrednosne podloge. Susedsku krv u osnivanju drzave srbi prolivali nisu.. Cesto su je prolivali u odbrambenim ratovima sa susedima a nadajmo se da nece opet mada kako stvari stoje nema nam suseda sem rumuna i madjara trenutno koji nemaju pik na nas. 

Samo nek su oni svoji na svome nemoj niko da ih dira. To sto je epilog njihovog kvazinacionalizma bio i to da su je srpski narod ostao rasparcan trenutno 5 drzava i jednoj u pokusaju to nema veze. Bitno da su oni svoji na svome. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...