Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

Sad ću iskoristiti priliku da kažem nešto više.

Meni se ne sviđa ova nova Flat tema ,ima problema sa tipografijom,responsive radi samo do 980 px,ispod toga ništa,na velikim monitorima je forum preširok,kad čitaš tekst kao da gledaš tenis uživo mora da mlatiš glavom lijevo desno,slova su prekrupna,font Georgia koji se koristi mi se ne sviđa,daleko bolji web font je Googl-ov Open Sans,ima ga i na našoj latinici i ćirilici.

Izbor boja mi nije nešto na ovoj temi,stara po tom pitanju mi je mnogo bolja i profesionalnija,jedino što je bolje na ovoj novoj temi su tabele sa temama na forumu,tu stara ima problem sa preglednošću....

sad ću da snimim monitor da vidite kako izgleda ova tema na mom monitoru evo slike na ovom linku: http://i.imgur.com/ccQyMWU.png.

samo povećajte sliku na 100% pa vidite koliko je to glomazno,nepregledno,nefunkcionalno na velikim monitorima.Tako da ću ja da koristim staru temu ukoliko ostane u opcijama.

Još bi apelovao na gazdu da nam omogući malo custom BB code-a ,tako što će dodati sitno podešavanje na ACP ==>Management ==>Add New BBCode kako bi mogli da lijepše uređujemo sadržaj koji pišemo,ustvari da možemo dodati sliku na tekst,pozicionirati je lijevo ili desno,a da tekst obilazi tu sliku (text wrap around image..) evo mu primjer ovdije kako bi to mogao da uradi: http://invisionmodding.com/tutorials/article/319-text-flowing-around-floated-image/,ja pišem onu svoju emu o kordunu,a nemam opciju za te plivajuće sličice u tekstu,također opcija da editujem greške mi je ograničena,tako da sam na par riječi naknadno uočio pravopisne greške koje ne mogu da ispravim... Ima još jedna greška,al to je malo teže ispraviti i ne tiče se teme ,već samog IP Boarda,a to je ovaj glavni crni padajući meni u vrhu,ima grešku u Java Scriptu,pa mu animacija trza,cijenim da su majstori iz IP Boarda tu koristili jednostavan Jquery ko neki početnici,pa im trza aanimacija,ali to je nebitna sitnica.

To su moje kretike,al ne očekujem ništa,generalno forum je sjajan,najbolji forum ikada gdje sam bio u mojih 15 godina letenja po internetu!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

:aplauz: :aplauz: :aplauz:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

аууууууу оче Иване свака ви час'  :bendoff:  :bendoff:  :bendoff:

:cheesy3:  :cheesy3:  :cheesy3:

:good2:  :good2:  :good2:

Мене на Хрому још боље :)

Подели на овим сајтовима

. Ima još jedna greška,al to je malo teže ispraviti i ne tiče se teme ,već samog IP Boarda,a to je ovaj glavni crni padajući meni u vrhu,ima grešku u Java Scriptu,pa mu animacija trza,cijenim da su majstori iz IP Boarda tu koristili jednostavan Jquery ko neki početnici,pa im trza aanimacija,ali to je nebitna sitnica.

Ti si jos dobar ako ti je to zamerka samom IP Boardu. :D  Polgedaj kako su lose napisali funkcije sa upitima. Ako odes na pretragu i pokusas da koristis mogucnost "napredne" pretraga ili neces dobiti nikakave rezultate ili ces dobiti iste kao kod brze pretrage. A napisati dobru model klasu je za jedan projekat daleko znacajnije nego da li trza animacije, koje bih ja licno izbegavao i sveo na minimum.

A Jquery je i vise nego dobar za takve stvari samo ni to ne ide bez bilo kake optimizacije kao sto mnogi kauboji koji skoce da pisu kod to zamisljaju.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Мен се свиџа кевеми !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Гости

FLAT, зелена позадина... супер ми одговара за очи...

намерно смо гледали да буду велика слова да се чита... :)

Користим и димензију понекад :)

Подели на овим сајтовима

bhatsm.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...