Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

Ко има проблема са интерфејсом или отварањем, врло је могуће да је у питању претраживач. Наиме, ако је коришћен css језик за дефинисање интерфејса, Microsoft Internet Explorer га врло слабо подржава за разлику од осталих претраживача, тачније изглед и функционалност форума неће бити аутентични.

Ако сам дала паушалну оцену, моје извињење.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Sve super funkcioniše,zaista,ako uzmemo u obzir da je ovo beta verzija.Samo zašto se makla opcija udaranja minusa,bila je sinoć tu Just_Cuz_19

Да, слажем се. Понекад не желим да пишем, али желим да оценим неку поруку.

Мислим да је свакоме корисно да зна колико "таласа".

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, слажем се. Понекад не желим да пишем, али желим да оценим неку поруку.

Мислим да је свакоме корисно да зна колико "таласа".

Размишљао сам о томе, али не видим баш неки смисао. Са даћу да будем мало као покојни премијер Ђинђић: Она ко се учланио на форум ЖРУ и почео да пише је већ победник! :rolleyes:

Зато је довољно да буде само "амин" да му потврдимо ако је нешто добро.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Веома важно обавештење:

Ослободите простор за ПП, сви који имате преко 2000 порука, не можете да примате ПП.

Простор за ПП је ограничен на 2,000 порука и сви чланови који имају преко ове цифре не могу да примају приватне поруке. Да не бисте били онемогућени у овој опцији, одрадите брисање порука.

сада сам хтео да пошљаљем ПП једном члану и нисам могао јер има више од 2,000 порука у inbox.

Подели на овим сајтовима

На први поглед задовољан сам промјеном јер се могу снаћи и они који слабије баратају са рачунарима, а опције за напредније кориснике су сасвим задовољавајуће. На другој теми ћу прокоментарисати дугме амин.

Подели на овим сајтовима

Да ли може да се искључи ограничење за размак између слова? Сада је ограничено на само један размак.

Како год да напишеш, реченица почиње скроз са леве стране. То уопште није исправно - ако неко пожели да направи нови пасус са неколико размака, то није тренутно могуће.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

То, на то сам мислио! Одлично је тако!

Пошто је нестало оне дивне цигла боје (интензивне) позадине (а та боја је била када одабереш црну позадину из оне канте са фарбом), овај цитат који сам издвојио изгубио је свој смисао. Шта да се ради.

Што би рекао ВСИ - није шећер у воду.

Подели на овим сајтовима

Да, та је боја била идеална. Не знам коме се више свиђа овако сада, јер је ово ваљда као минималистички стил, знате оне нове модерене станове где је све коцкасто, бело-сиво.

Мислим да нам недостаје живопис - боје које су мекане, угодне а лепе.

Мени смета јачина светлости због гледања у екран. Требало би избегавати белину јер је као неонка.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

А где су моје поруке?! :cmizdrenje:

Да, та је боја била идеална. Не знам коме се више свиђа овако сада, јер је ово ваљда као минималистички стил, знате оне нове модерене станове где је све коцкасто, бело-сиво.

Мислим да нам недостаје живопис - боје које су мекане, угодне а лепе.

Мени смета јачина светлости због гледања у екран. Требало би избегавати белину јер је као неонка.

Исто мислим али се надам да ће бити као пре. Штиклирај црвену опцију, много је топлија.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...