Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Лично мислим да оно што није покварено не треба чачкати, ал добро, кад сте се већ толико потрудили добар је. Још кад бисте убацили мало жуте и црвене, да мало унесе топлину, било би још боље.

Подели на овим сајтовима

Приметне су неке ствари које би требало подесити.

Мени је такође сувише јака светлост, боље су биле оне нежније боје.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Свака част оче, за Ваш тим и Вас. Одлично је одрађено. Сви они који имају примедбе, нек ураде неки сајт, па да видимо како њихов изгледа... Не би било лоше да мало делају, осим само што причају. Још једном СВАКА ЧАСТ свима који су учествовали. facenew22222222

Caelum a non celando, quia apertum est.

http://www.pravoslavniistocnik.net/

Подели на овим сајтовима

Превод енглеске речи "post" није транскрипција на "пост",већ "порука".

Дакле треба да стоји "промени поруку","проследи поруку" а не "промени пост" и "проследи пост" и сл.

Подели на овим сајтовима

Такође фалинка је што се не могу правити празна места испред почетка реда.

На пример:

---Хоћу да почнем ред после три празна места, која сам овде направио уз помоћ линија. Та опција је била редовна, а сада је такав систем који то не подржава.

Још нешто, у новим садржајима стоји да је тема ,,пре минут'', или ,,пре два минута'' итд.

То мени отежава праћење последњих порука. Јер лакше је када видиш тачно време, на пример 10:22:33, и пре него што покренеш нове садржаје тачно видиш време претходне последње поруке.******** ПА ВИ СТЕ ТО СА ВРЕМЕНОМ ВЕЋ СРЕДИЛИ А ЈА ТЕК САДА ВИДИМ. 'ПРОСТИТЕ.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Гости

Превод енглеске речи "post" није транскрипција на "пост",већ "порука".

Дакле треба да стоји "промени поруку","проследи поруку" а не "промени пост" и "проследи пост" и сл.

То су минимални проблеми. Бета фаза сајта и форума ће сигурно трајати бар месец дана док не усталимо све функције и завршимо све преводе.

Подели на овим сајтовима

То су минимални проблеми. Бета фаза сајта и форума ће сигурно трајати бар месец дана док не усталимо све функције и завршимо све преводе.

Oкеј,него сам стекао утисак да је намерно преведено тако,тј да је превид,а не нешто што ће се исправити. Хвала на информацији.

Подели на овим сајтовима

Још нешто, у новим садржајима стоји да је тема ,,пре минут'', или ,,пре два минута'' итд.

То мени отежава праћење последњих порука. Јер лакше је када видиш тачно време, на пример 10:22:33, и пре него што покренеш нове садржаје тачно видиш време претходне последње поруке.

Јел може ово да се подеси за сваког члана ? мени се допада то што се види пре колико времена је нешто писано,због разно(разних) сатова и времена на форумима :)

Подели на овим сајтовима

Пре неких десетак минута је ова бела позадина на којој су постови била неке бледо цигла боје (на пар секунди), али јача него сад. Можда да се опет мало појача. Мање боле очи.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја сам за тио да се врати да буде пре минут, пре два и тд... то ће и бити. Ко хоће да види у колико сати је, нека погледа сат на компу и днекатачно зна време.

Заиста желимо да га уредимо тако да будете задовољни јер смо свесни да многи људи овде долазе и да читају поруке, а за читање треба да буде добар сајт. Трудићемо се још више да буде савршен.

Вечерас ће бити још доста промена на порталу. За сада можете сваку поруку лајковати гуглсплусовати итд... мислим на портал Поуке.орг

Такође, вечерас ће бити готови и видџети за наше сараднике као и нови банери. Такође, опција ДИПтих (Појманик) је доста промењена па сада можете да оставите коментар и да појасните људима који ће да се моле за ваше миле и драге. Још развијамо ту опцију и ускоро ће бити све на свом месту.

Имајте стрпљења иразумевања.

Подели на овим сајтовима

Мени се супруга буни што не пише изнад сваког одговора која је тема.

Примећујем и да форум дуже отвара сваку страницу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...