Juan Valdez Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Totalni osamucen Biologija, sa biolozima je zavrsio karijeru . Е, а јеси ли избегла бар Миру Марковић? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Е, а јеси ли избегла бар Миру Марковић? Bila jedna profesorka fizike u Petoj gimnaziji - Mira Markovic , nije mi predavala. Osim Slobine supruge i nje, ne znam na koju mislis .mislise. ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Bila jedna profesorka fizike u Petoj gimnaziji - Mira Markovic , nije mi predavala. Osim Slobine supruge i nje, ne znam na koju mislis .mislise. ? На Слобину супругу, предавала је социологију на ПМФ-у пре 2003. А знам и ту из Земуна, била ми је инструктор на некој летњој школи давне 1998. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 На Слобину супругу, предавала је социологију на ПМФ-у пре 2003. А знам и ту из Земуна, била ми је инструктор на некој летњој школи давне 1998. Nisam imala sociologiju na faxu, samo bi mi to falilo. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Nisam imala sociologiju na faxu, samo bi mi to falilo. Погреших, није до 2003, него 2000. Нисам нија имао, али је била обавезна док је вештица била тамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Погреших, није до 2003, него 2000. Нисам нија имао, али је била обавезна док је вештица била тамо. Tad sam jos u srednjoj bila . Ladno bila obavezna osamucen osamucen osamucen , izbegoh Miru . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Što? Sa Čejovićem ovde imala bi idealni objekt za studije.. :lol: osamucen osamucen osamucen .sekta. .sekta. .sekta. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Taj nije sekta, taj samo s... g... Znam ga ja od 2005-e, dakle skoro već sedam godina, i recept mu je uvek isti. Prvo gleda da negde ulegne, i onda razbija iznutra. Sumnjam ja da je taj sektaš, nego lukavo radi neki svoj drugi posao. Da banujemo mi to kume ladan 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Mislim, nije do nas, ali cemu trosenje energije na takvog lika. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Dragi, Natasa. and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 па није вама лоше толико види нас Natasa. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Јурис,неко мора да ти каже следеће.Из авиона је уочљиво да не познајеш природне науке ,нити философију науке,нити имаш дара за дедукцију и аналитичност.Оно што је одмах видљиво је твој бес према Богу,анархичност,бунт,безобразлук,дрчност и младалачка недозрелост.То како ти радиш нема везе са научним дискурсом и тако се не води дебата у научним круговима.То ти каже човек који сигурно више од тебе зна природне науке јер их је студирао од средње школе па на даље.Пре свега ти си студент права.Не знаш да набројиш ни пар основних природних закона из физике и хемије,нити разумеш механизме унутар ДНК.То се одмах види из твојих реченица.Оно што знаш је само аматерско препуцавање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 http://www.metrolic.com/how-to-become-a-mad-scientist-130057/ "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Јурис,неко мора да ти каже следеће.Из авиона је уочљиво да не познајеш природне науке ,нити философију науке,нити имаш дара за дедукцију и аналитичност. Хвала на комплименту али молим те прекини да ме смараш. Не видим што ти је пет постова упућено мени? Оно што је одмах видљиво је твој бес према Богу,анархичност,бунт,безобразлук,дрчност и младалачка недозрелост Свако види оно што жели да види. Ако ти видиш у мојој негацији бога да је то из беса и тиме смишљаш неко оправдање себи као фора ја не могу да прихватим јер јадан нисам упућен и јер сам бесан онда ок. .То како ти радиш нема везе са научним дискурсом и тако се не води дебата у научним круговима. У научним круговима се дебате не воде. Наука се ради научним радовима, резултатима и даље. Неко ко је толико у научним водама наспрам мене јадног глупог и необразованог и незрелог би требало то да знам То ти каже човек који сигурно више од тебе зна природне науке јер их је студирао од средње школе па на даље. Па? Шта мене брига шта ти више снаш боље од мене. И линдеман тврди да је молекуларни биолог као и гомила креациониста има неке дипломе па не мења чињеницу да имају дефицит мозгова. Уз то ми је занимљиво да користиш argumentu from authority http://en.wikipedia...._from_authority Другим речима ја теби треба да верујем само због твог звања. Које је јако срамотно по тебе ако рецимо добацаш еволуцију а толико си у природним наукама. Пре свега ти си студент права.Не знаш да набројиш ни пар основних природних закона из физике и хемије,нити разумеш механизме унутар ДНК. Замолио бих те да ми не причаш о дркошћу када си ти једини дрзак овде. Који се слободно убаца ван теме и креће да ме спопада причом ко сам ја какав сам ја и шта сам ја уз то ме познаје јако слабо. Пре свега ти си студент права. Али сам пре тога завршио природно математички смер и дан данас пратим науку и имам довољно знања да мог уда разумем шта се прича и о чему. Иначе и чувени астроном Хабл је био правник. па ти размисли колико ти је тај аргумент дрзак и бесмислен. И патетичан. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 У научним круговима се дебате не воде. Наука се ради научним радовима, резултатима и даље. Само да кажем, у науци се итекако воде дебате нарочито у квантној механици. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Само да кажем, у науци се итекако воде дебате нарочито у квантној механици. Дабате се свуд воде, погрешно сам се ја израио у акту неурозе коју ми је пробудила оволика дрскост од стране једног човека који нема две благе о мени толико ме напада и износи погрешне претпоставке да је то страшно. Али дебата није оно што је пресудно и значајно за науку. Битан је резултат који пружи експеримент и да ли подржава хипотезу или не, да ли се подаци слажу са претпоставком. Дебатовали су Ајнштајн и Бор на почетку кватне механике али то није одлучило њену судбину него резултати које су добијали. Мислим да се разумемо. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука