Crveni Baron Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 ok , ali svakako ne vidite poentu , nema veze , video iznad nema veze sa propisima Islama , bar ne onog kojeg ja poznajem . Islam je cista religja , Bog je jedan , da se ne ponavljam . sto se tice Kur'an-a zapisivan je i za vrijeme Muhammed-a , nego je sutina svega da vi poricete stari zavjet i sve prijasnje Knjige . nemam namjeru da ponvljam , za vas je Isus Bog za mene nije nego Poslanik i gotovo. A sta ce vam Sunna? Cemu kada imate Kuran? I cemu sedam tumacenja Kurana? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 sta ce vama crkva? kad imate svete spise>? . sto se tice toga dal sam ja stisnut ili opusten , to nije vasa briga , alkohol , droga , pusenje je strogo zabranjeno u Islamu , i u vasoj vjeri ali ste to izmjenili , tj ljudi su izmjenili , nema veze . vi ne znate ni razliku izmedju dzihada i rata , dzihad nije isto sto i rat , veliki je to pojam , a sto se tice Islama kao vjere o tome tek nemate pojma , pogresno tumacite Kur'an , i Kur'an se cita pod abdestom a ne onako bezveze , Kur'an se cita cista srca , a ne sa predrasudama . necemo vise o ovome , ja sam svoje rekao , vi ste svoje rekli i gotovo . ja samo zelim mir , ljubav u svijetu , moral i pravdu , to je dzihad , borba za opstanak u svijetu nemorala i bluda , u svijetu neznanja , danas gotovo da ljubavi i nema . neka nas Bog uputi na rpavi put , podari nam mir i blagodati na ovome svijetu a na buducem lijep Dzennet . Amin RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 , borba za opstanak u svijetu nemorala i bluda , Kažem ti ja, brate, da se ne nerviraš. Vidiš da od nervoze grešiš. Smiri se. Mir svima БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 sta ce vama crkva? kad imate svete spise>? . sto se tice toga dal sam ja stisnut ili opusten , to nije vasa briga , alkohol , droga , pusenje je strogo zabranjeno u Islamu , i u vasoj vjeri ali ste to izmjenili , tj ljudi su izmjenili , nema veze . vi ne znate ni razliku izmedju dzihada i rata , dzihad nije isto sto i rat , veliki je to pojam , a sto se tice Islama kao vjere o tome tek nemate pojma , pogresno tumacite Kur'an , i Kur'an se cita pod abdestom a ne onako bezveze , Kur'an se cita cista srca , a ne sa predrasudama . necemo vise o ovome , ja sam svoje rekao , vi ste svoje rekli i gotovo . ja samo zelim mir , ljubav u svijetu , moral i pravdu , to je dzihad , borba za opstanak u svijetu nemorala i bluda , u svijetu neznanja , danas gotovo da ljubavi i nema . neka nas Bog uputi na rpavi put , podari nam mir i blagodati na ovome svijetu a na buducem lijep Dzennet . Amin Pogresio si. Crkva nije gradjevina. Crkva su ljudi. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Pogresio si. Crkva nije gradjevina. Crkva su ljudi. jesam li ja covjek ili nisam? , a sad da su crkva ljudi ne bih se slozio , tu je papa , tu je amfilohije , tu su popovi , tu su razni drugi svestenici i sl. kao i u Islamu ima mnogo tih visokih mjesta , ali opet crkva bi postojala i da nije ljudi , nisam ja brate pogrijesio nego vi grijesite .a ovo pitanje sta ce vam crkva je odgovor na ono sta ce vam Sunna kad imate Kur'an. Svako dobro , i ja uopste nisam iznerviran , sasvim sam smiren greengrin , sto i vama zelim . , borba za opstanak u svijetu nemorala i bluda , Kažem ti ja, brate, da se ne nerviraš. Vidiš da od nervoze grešiš. Smiri se. Mir svima inace sta je ovde greska ? ? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 jesam li ja covjek ili nisam? , a sad da su crkva ljudi ne bih se slozio , tu je papa , tu je amfilohije , tu su popovi , tu su razni drugi svestenici i sl. kao i u Islamu ima mnogo tih visokih mjesta , ali opet crkva bi postojala i da nije ljudi , nisam ja brate pogrijesio nego vi grijesite .a ovo pitanje sta ce vam crkva je odgovor na ono sta ce vam Sunna kad imate Kur'an. Svako dobro , i ja uopste nisam iznerviran , sasvim sam smiren dada , sto i vama zelim . Krsteni ljudi na njih se misli. Oni koji ispovedaju Veru Pravoslavnu. Crkva je Telo Hristovo a on je glava. Nije Crkva gradjevina. To sam ja mislio. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 jesam li ja covjek ili nisam? , a sad da su crkva ljudi ne bih se slozio , tu je papa , tu je amfilohije , tu su popovi , tu su razni drugi svestenici i sl. kao i u Islamu ima mnogo tih visokih mjesta , ali opet crkva bi postojala i da nije ljudi , nisam ja brate pogrijesio nego vi grijesite .a ovo pitanje sta ce vam crkva je odgovor na ono sta ce vam Sunna kad imate Kur'an. Svako dobro , i ja uopste nisam iznerviran , sasvim sam smiren girl_jumping , sto i vama zelim . Krsteni ljudi na njih se misli. Oni koji ispovedaju Veru Pravoslavnu. Crkva je Telo Hristovo a on je glava. Nije Crkva gradjevina. To sam ja mislio. da da , krsteni ljudi , a ostali nekrsteni kojih je vecina danas u svijetu , oni ce da propadnu ? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 jesam li ja covjek ili nisam? , a sad da su crkva ljudi ne bih se slozio , tu je papa , tu je amfilohije , tu su popovi , tu su razni drugi svestenici i sl. kao i u Islamu ima mnogo tih visokih mjesta , ali opet crkva bi postojala i da nije ljudi , nisam ja brate pogrijesio nego vi grijesite .a ovo pitanje sta ce vam crkva je odgovor na ono sta ce vam Sunna kad imate Kur'an. Svako dobro , i ja uopste nisam iznerviran , sasvim sam smiren girl_jumping , sto i vama zelim . E, to ne znam. O tome ce Sveta Trojica da odluci. A i o nama krstenim. Svima ce suditi. Krsteni ljudi na njih se misli. Oni koji ispovedaju Veru Pravoslavnu. Crkva je Telo Hristovo a on je glava. Nije Crkva gradjevina. To sam ja mislio. da da , krsteni ljudi , a ostali nekrsteni kojih je vecina danas u svijetu , oni ce da propadnu ? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 23, 2011 Пријави Подели Написано Јун 23, 2011 alkohol , droga , pusenje je strogo zabranjeno u Islamu cekaj pa odakle su nargile i shisha? verovatno sa neke planete xy girl_jumping alkohol i kolicina to je vec diskutabilno droga i kakvotja tj kolicina je isto diskutabilno uostalom zar je bitno sta je zabranjeno u Islamu- ucenju kojem je prisilio Muhameda "andjeo" davitelj u pecini?!- na ovo nikako ijedan musliman da odgovori, pa i ne mora da bude musliman treba mi zdravorazumski odgovor... a tek ne bih o onom Dzennetu tj "raju" u kom ima devojcica i decacica za "uzivanje" i to na kilo bliss jeeee ...da ali u crtanom filmu perverzije iz oza, takav raj ce da bude kad uzmes LSD, probaj ne moras cekati! girl_jumping Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 23, 2011 Пријави Подели Написано Јун 23, 2011 poslusajte ovo vrlo je korisno , izaziva sjecanja i pitanje koliko zahvaljujemo Bogu za blagodati i koliko i kako smo se ophodili prema roditeljima. - Ilahija - Majci i Ocu RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 23, 2011 Пријави Подели Написано Јун 23, 2011 alkohol , droga , pusenje je strogo zabranjeno u Islamu cekaj pa odakle su nargile i shisha? verovatno sa neke planete xy 0102_laugh alkohol i kolicina to je vec diskutabilno droga i kakvotja tj kolicina je isto diskutabilno uostalom zar je bitno sta je zabranjeno u Islamu- ucenju kojem je prisilio Muhameda "andjeo" davitelj u pecini?!- na ovo nikako ijedan musliman da odgovori, pa i ne mora da bude musliman treba mi zdravorazumski odgovor... a tek ne bih o onom Dzennetu tj "raju" u kom ima devojcica i decacica za "uzivanje" i to na kilo winter ...da ali u crtanom filmu perverzije iz oza, takav raj ce da bude kad uzmes LSD, probaj ne moras cekati! prstgore dragi moj prijatelju , samo ponavljas u krug pricu o djevicama u raju i o davljenju , koje pogresno shvatate , jer Kur'an en opisuje Hurije , nema opisa samo stoji to ime Hurija , nemoj mi ponavljati pricu , o tome kako je nastao Islam i kako je Muhammed nadahnut od strane djavola a ne od Boga i sl . da te zamolim , jer ako neko ponavlja neke rijeci vise puta onda je budala , sve najbolje i rekao sam ti vec jednom nemamo ja i ti sta da pricamo , jer koristis primitivan dijalog , sa podsmijavanjem i arogancijom , zato te molim da ne bih vrijedjao ni tebe ni nikoga kloni se mene na forumu , ima ovde mnogo ljudi koji znaju da razgovaraju , Taviti sam se vec izvinuo jer zaista sam imao pogresno misljenje o njoj , a nije takva kakvu sam je smatrao , nadam sa da i ona mene ne smatra losim . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 23, 2011 Пријави Подели Написано Јун 23, 2011 kao sto vec rekoh niti iko pre tebe a niti ti nisi odgovorio na tako jednostavno pitanje, zato ponavljam jer nisam dobio odgovor tj budala sam sto kazes Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 23, 2011 Пријави Подели Написано Јун 23, 2011 kao sto vec rekoh niti iko pre tebe a niti ti nisi odgovorio na tako jednostavno pitanje, zato ponavljam jer nisam dobio odgovor tj budala sam sto kazes koje jednostavno pitanje , izvinjavao si se ovamo u inbox, a sad opet isto , a ja sam ti bio oprostio . kazem ti da nemam s tobom nista , i ne zelim da razgovaram. s ateistima , nesrecnim , i sa tobom nema sta da se razgovara , dosadno mi je , iznerviram se kad se dopisujem sa ateistima , koliko god se trudis da objasnis postojanje Boga , i trudis se da predstavis religiju na najbolji nacin , ne shvataju , muka mi je vise od objasnjavanja. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 23, 2011 Пријави Подели Написано Јун 23, 2011 Ko je budala a ko nije je relativno.Za nekog je budala onaj ko negira Muhameda i Islam a za nekog onaj ko negira Isusa kao sina Božijeg isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 23, 2011 Пријави Подели Написано Јун 23, 2011 Ko je budala a ko nije je relativno.Za nekog je budala onaj ko negira Muhameda i Islam a za nekog onaj ko negira Isusa kao sina Božijeg isus-sinai axaxaxax bravo , a sad me i ti prodji , dug je put , ima dvije saobracajne trake , ti idi jednom ja cu drugom , a izmedju nas je granicnik , nadam se da razumijes. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука