Istina je samo jedna Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 ma svi su oni muslimani samo nisu toga svijesni RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 ili ste vi pak blizi hriscanstvu ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 zalosno je to sto ne znas ni sta znaci hriscanin niti znas sta znaci musliman , da znas onda bi znao sustinu vjere. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 zalosno je to sto ne znas ni sta znaci hriscanin niti znas sta znaci musliman , da znas onda bi znao sustinu vjere. da pogadjam, ti znas sta znaci biti ijedno i drugo, i znas sustinu vere ? ja se ubih od cekanja, prosvetli nas... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 naravno da ja znam , tako mi je Bog darovao , ocigledno je da vi zivite u grijsima pa ne mozete da vidite istinu , ali svakako svi mi grijsimo , ali treba se kloniti grijeha sto vise razmisljati pozitivno . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Ali....ali....ali...ali....hmmmm...pa rekosmo...prosvetili nas,nemoj ovo ali non-stop. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Ali....ali....ali...ali....hmmmm...pa rekosmo...prosvetili nas,nemoj ovo ali non-stop. necemo dobiti odgovor skoro.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 Odgovor je svuda oko vas .istrazujte malo . pozdrav moram sad na put ,imam neku svirku u Novi Sad , Es-Sellamu Alejkum , svako dobro , i neka vas Allah uputi na pravi put , Amin Ya-Rrabi . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 0102_laugh 319.gif slava3 319.gif Emilijane,reče čovek da istražujemo...znači prosvetljenje je usledilo,dobismo odgovor kolce 0102_laugh 7896634 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 xexex imaju jos neki koji sebe zovu prosvjetljeni , to su Masoni 319.gif nemojte biti kao oni . 0102_laugh RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 zaista ne znam sta da kazem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 1, 2011 Пријави Подели Написано Јул 1, 2011 xexex imaju jos neki koji sebe zovu prosvjetljeni , to su Masoni 0102_laugh nemojte biti kao oni . kolce Jaooo majko moja slava3 319.gif nel sam ti rekla da nas smestiš u lože,pa nam javiš di je kuj 0102_laugh 319.gif ...čoveče,ne vrti se u krug... Reci već jednom na čemu stojiš,pa da ti kažemo kakav je naš kamen temeljac. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Selam alejkum! crosseo Pa čovječe ti si pravi musliman samo što to još ne znaš. :bla: Doista, ovo što si napisao i jeste islam. 1405_love :bla: Znam ja da sam Musliman. Ali hrišćanski Musliman. Jednom, kad sam još tražio veru pa lupao glavu o svemu i svačemu, sam sanjao: Hrišćanstvo, Judaizam i Islam, pa biraj! Ali kao što rekoh, u snove ne verujmo.. :bla: лепо ти је рекао човек - онај текст као муслиман да је написао. иашо си на црту морала, дела и етике у чему се ислам управо труди и уздиже - у форми, а маши хришћанску свест смисла.оно где си омануо је да хришћанин уствари свесно светитељство тражи и узима дар светог причешћа да би се освећивао и прао од греха, јер преко дела и приде нећеш наћи Бога јер се Бог не купује делима па их и не приносиш на олтар већ само своју личност и живот. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=181.msg477073#msg477073 date=1309838437] Selam alejkum! dada Pa čovječe ti si pravi musliman samo što to još ne znaš. :cheesy: Doista, ovo što si napisao i jeste islam. prstgore Znam ja da sam Musliman. Ali hrišćanski Musliman. bleh Jednom, kad sam još tražio veru pa lupao glavu o svemu i svačemu, sam sanjao: Hrišćanstvo, Judaizam i Islam, pa biraj! Ali kao što rekoh, u snove ne verujmo.. :bla: лепо ти је рекао човек - онај текст као муслиман да је написао. иашо си на црту морала, дела и етике у чему се ислам управо труди и уздиже - у форми, а маши хришћанску свест смисла.оно где си омануо је да хришћанин уствари свесно светитељство тражи и узима дар светог причешћа да би се освећивао и прао од греха, јер преко дела и приде нећеш наћи Бога јер се Бог не купује делима па их и не приносиш на олтар већ само своју личност и живот. MašAllah, filozofa... Moja duša je također filozofska i voli filozofirati, ali je sputavam upravo zato što sam čvrsto sa obje noge na Zemlji, a radim za nebesa. Iz tog razloga ne želim da bude samo forma ono što pričam, i ako je to veoma teško, pogotovo ovog vremena. Ali, Allah je na strani ustrajnih, hrabrih, požrtvovanih i onih kojima je nepravda učinjena, te na strani je svojih iskrenih robova... slava3 "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 znate sta mi je neobicno, i to ne malo nego mnogo, kako to da muslimani na ovom forumu ucestvuju iskljucivo u temama koje se ticu samo Islama i niceg vise?! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука