Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

А ти који следиш педофила, блудника и убицу Мухамеда си на правом путу...?

e da ti imalo postujes Boga ne bi tako pricao ni o njemu a ni o Poslanicima NJegovim . neka te je stid i strah kako se ophodis prema Bogu i prema njegovim polsanicima.

Знаш ли ти сва слова? Ја ништа нисам написао о Богу, него о болеснику Мухамеду који је силовао дете од 9 година.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

ako nastavite da virjedjate ovaj sajt cu da hakujem ! ! !

zvaces Hakalu?! nemoj molim te 1405_love :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Звонко, немој да вређаш веру муслимана јер они имају право на то у шта и како хоће.

"Истина..." Твоје претње о хаковању окачи мачку о реп, слободно.  :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Па не вређам, само сам написао у шта они верују и што је документовано у њиховим књигама.

Вређаш јер они то не виде као проблем. Тако се не разговара са људима. Нећемо то толерисати на форуму.
Подели на овим сајтовима

Они могу да се буне ако неко напише неистину, али ово су чињенице које су записане у њиховим књигама, нема никакве препреке да ми то поменемо или цитирамо. Посебно нема разлога да се вређају ако то не виде као проблем.

Погрешно је попуштати пред таквим насиљем са њихове стране. За нас је Мухамед обичан човек и имамо право да његове поступке анализирамо и критикујемо. Нико нема права да нам то забрани зато што се наводно "вређа".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нећемо се овде сада објашњавати око тога да ли је лепо да некога кога мухамеданци гледају као пророка називаш "болесником" или не. То на форуму неће бити дозвољено и крај приче. Не пада ми напамет да уопште објашњавам зашто је то тако.

Подели на овим сајтовима

Није "лепо" да они човека који је силовао дете од 9 година, заклао 900 заробљеника, а онда им са својим војницима силовао жене и урадио још много огавних ствари сматрају за Божијег пророка па још себи дозвољавају да нам соле памет.

Али им ја то не браним. Само их суочавам са истином која је ружна. Његова реакција само показује да више верује у грешног Мухамеда него у Бога .

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

poslao sam dvije poruke Indonezijskim hakerima , nadajte se da nece htjeti da mi pomognu kriminalac

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

poslao sam dvije poruke Indonezijskim hakerima , nadajte se da nece htjeti da mi pomognu 0110_hahaha

kriminalac :) 0110_hahaha
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...