Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

zaista vi ne shvatate nista B) - Muhammed jeste Boziji Poslanik a i Isus isto tako , jedina greska vasa je tumacenje Biblije i Isusa kao Boga. necemo opet u krug , inace nadam se da nece hakovati sajt , posalo sam poruku da to ne pokusavaju , jer mi nije bila namjera . ne zelim raspravu sa vama koji nista ne razumijete.

eto isto  , večito ovo tvoje zaista vi ne shvatate nista ,

a jel ti dosta toga poznaješ i da nas dosta dobro shvataš?

Da , mi tebe ne zarumemo!

Подели на овим сајтовима

ako vam hakuju sajt krivi ste podjednako ako i ja , ali se nadam da nece hakovati , inace ne zelim vise da rasprvaljam , Sellam

Не, само ти си крив и одговоран.

Иначе, ниси ни почео да расправљаш само кукаш како те нико не разуме... B)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Гости

ako vam hakuju sajt krivi ste podjednako ako i ja , ali se nadam da nece hakovati , inace ne zelim vise da rasprvaljam , Sellam

eto kako vodiš diskusiju , ni na jedan moj običan odgovor nisi odgovorio , a nije bilo vezano u vezi Islama ni Hrišćanstva i kako onda možemo da vodimo jedan najnormalniji razgovor kada bežiš da odgovoriš na obična pitanja?!

Kavav je to onda dijalog ako bežiš , to tako ispada da bežiš jer nema onoga u nama što si ti zamislio i ako si tako zamislio , onda treba i mi tako da mislimo!

Brate , to ne vodi ničemu!

Ti možeš reći MI OVAKO KAŽEMO U ISLAMU , JA MISLIM OVAKO... , a ne VI OVAKO , VI ONAKO...,

ako se kaže naže učenje je ovako - onda nema nikakvog namećanja , to je tvoje ili moje mišljenje i tvoj stav ili moj , i onda ide u normalnu diskusiju, a ako kežemo TAKO JE pa još ono I TAČKA , onda nema dijaloga , samo se ograđujemo od bilo kog drugog mišljenja a to nije dobro , a ovim potezom si upravo to pokazao...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Немој да бринеш за хаковање, ваљда и ми нешто знамо.  B)

Мислим да је питање о исламу и упознавањем са њим а не о хакерима фанатицима.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Vidiš brate,

evo krećem od sebe...

O islamu slabo poznajem i nikada se nisam uključio u diskusiju jer priznajem - slabo poznajem a vi ste ovde tu da bi nešto saznao i naučio.

Ako bi listao sve stranice videćeš da nema ni jednog mog posta , samo čitam i evo tek sada - prvo mi veče da se ovoliko uključim u pisanju ove teme , a zašto sam tek sada se oglasio i da još ništa nema vezano za samu temu?!

Pa zato što si jedini ti prvi od svoje Sabraće krenuo da nešto pišeš da mi ovo - ono , od tvije Sabraće nisam tako nešto primetio da su ovako pisali kao ti i šta to znači ?!  

Da ti nemaš iskrene ljubavi , da ovde nečim naučiš... , već samo namećeš , a onda tebi sve suprotno ispada - da smo mi uzročnici.

Kako to ostala braća muslimani nisu to osetili ili videli kao što ti vidiš?

Epa zato što su ostali iskreno sa ljubavlju ovde došli i neke stvari nisu lično shvatili kao ti i nikada se nisu osetili nerazumljivim , jer su zdravu diskusiju vodili...

Подели на овим сајтовима

zaista vi ne shvatate nista Smiley - Muhammed jeste Boziji Poslanik a i Isus isto tako , jedina greska vasa je tumacenje Biblije i Isusa kao Boga. necemo opet u krug ,

inace nadam se da nece hakovati sajt    7896634joooj joooj

dodješ,odsviraš i odeš  joooj prstgore prstgore  4chsmu1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

vi radite isto , nema razlike .

ima... ja ti na tvom forumu nikad ne bih pominjao hakovanje niti bih izigravao mirotvorca govoreći kako ću im reći da ne hakuju sajt

vidiš,u tome je razlika izmedju islama i hrišćanstva... ja bih radije ugasio nalog ovde nego što bi te hakovao- jer hosting je svetinja... kapiš  4chsmu1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
link=topic=181.msg478439#msg478439 date=1309989124]

ima... ja ti na tvom forumu nikad ne bih pominjao hakovanje niti bih izigravao mirotvorca govoreći kako ću im reći da ne hakuju sajt

vidiš,u tome je razlika izmedju islama i hrišćanstva... ja bih radije ugasio nalog ovde nego što bi te hakovao- jer hosting je svetinja... kapiš  7896634

Нарочито ако има дневни backup.  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Гости

а јел сам ја побегао ако кажеш Ви?

и  ето , иста прича , џаба ти причаш о неком дијалогу када не желиш или нећеш да одговориш на обична питања...

барем сам фер и коректан према теби ако за остале сматраш супротно  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...