Гости Guest Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 zaista vi ne shvatate nista B) - Muhammed jeste Boziji Poslanik a i Isus isto tako , jedina greska vasa je tumacenje Biblije i Isusa kao Boga. necemo opet u krug , inace nadam se da nece hakovati sajt , posalo sam poruku da to ne pokusavaju , jer mi nije bila namjera . ne zelim raspravu sa vama koji nista ne razumijete. eto isto , večito ovo tvoje zaista vi ne shvatate nista , a jel ti dosta toga poznaješ i da nas dosta dobro shvataš? Da , mi tebe ne zarumemo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 ako vam hakuju sajt krivi ste podjednako ako i ja , ali se nadam da nece hakovati , inace ne zelim vise da rasprvaljam , Sellam Не, само ти си крив и одговоран. Иначе, ниси ни почео да расправљаш само кукаш како те нико не разуме... B) ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 ako vam hakuju sajt krivi ste podjednako ako i ja , ali se nadam da nece hakovati , inace ne zelim vise da rasprvaljam , Sellam eto kako vodiš diskusiju , ni na jedan moj običan odgovor nisi odgovorio , a nije bilo vezano u vezi Islama ni Hrišćanstva i kako onda možemo da vodimo jedan najnormalniji razgovor kada bežiš da odgovoriš na obična pitanja?! Kavav je to onda dijalog ako bežiš , to tako ispada da bežiš jer nema onoga u nama što si ti zamislio i ako si tako zamislio , onda treba i mi tako da mislimo! Brate , to ne vodi ničemu! Ti možeš reći MI OVAKO KAŽEMO U ISLAMU , JA MISLIM OVAKO... , a ne VI OVAKO , VI ONAKO..., ako se kaže naže učenje je ovako - onda nema nikakvog namećanja , to je tvoje ili moje mišljenje i tvoj stav ili moj , i onda ide u normalnu diskusiju, a ako kežemo TAKO JE pa još ono I TAČKA , onda nema dijaloga , samo se ograđujemo od bilo kog drugog mišljenja a to nije dobro , a ovim potezom si upravo to pokazao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 ako vam hakuju sajt krivi ste podjednako ako i ja , ali se nadam da nece hakovati , inace ne zelim vise da rasprvaljam , Sellam Немој да бринеш за хаковање, ваљда и ми нешто знамо. B) Мислим да је питање о исламу и упознавањем са њим а не о хакерима фанатицима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 I naravno , ne bi me sada čudilo kada bi napisao - evo vi me sada za nešto napadate i da te opet nismo ili ja , razumeli... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Vidiš brate, evo krećem od sebe... O islamu slabo poznajem i nikada se nisam uključio u diskusiju jer priznajem - slabo poznajem a vi ste ovde tu da bi nešto saznao i naučio. Ako bi listao sve stranice videćeš da nema ni jednog mog posta , samo čitam i evo tek sada - prvo mi veče da se ovoliko uključim u pisanju ove teme , a zašto sam tek sada se oglasio i da još ništa nema vezano za samu temu?! Pa zato što si jedini ti prvi od svoje Sabraće krenuo da nešto pišeš da mi ovo - ono , od tvije Sabraće nisam tako nešto primetio da su ovako pisali kao ti i šta to znači ?! Da ti nemaš iskrene ljubavi , da ovde nečim naučiš... , već samo namećeš , a onda tebi sve suprotno ispada - da smo mi uzročnici. Kako to ostala braća muslimani nisu to osetili ili videli kao što ti vidiš? Epa zato što su ostali iskreno sa ljubavlju ovde došli i neke stvari nisu lično shvatili kao ti i nikada se nisu osetili nerazumljivim , jer su zdravu diskusiju vodili... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 vi radite isto , nema razlike . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 zaista vi ne shvatate nista Smiley - Muhammed jeste Boziji Poslanik a i Isus isto tako , jedina greska vasa je tumacenje Biblije i Isusa kao Boga. necemo opet u krug , inace nadam se da nece hakovati sajt joooj dodješ,odsviraš i odeš prstgore prstgore 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 vi radite isto , nema razlike . ima... ja ti na tvom forumu nikad ne bih pominjao hakovanje niti bih izigravao mirotvorca govoreći kako ću im reći da ne hakuju sajt vidiš,u tome je razlika izmedju islama i hrišćanstva... ja bih radije ugasio nalog ovde nego što bi te hakovao- jer hosting je svetinja... kapiš 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 vi radite isto , nema razlike . а јел сам ја побегао ако кажеш Ви? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 link=topic=181.msg478439#msg478439 date=1309989124] vi radite isto , nema razlike . ima... ja ti na tvom forumu nikad ne bih pominjao hakovanje niti bih izigravao mirotvorca govoreći kako ću im reći da ne hakuju sajt vidiš,u tome je razlika izmedju islama i hrišćanstva... ja bih radije ugasio nalog ovde nego što bi te hakovao- jer hosting je svetinja... kapiš Нарочито ако има дневни backup. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 vi radite isto , nema razlike . а јел сам ја побегао ако кажеш Ви? и ето , иста прича , џаба ти причаш о неком дијалогу када не желиш или нећеш да одговориш на обична питања... барем сам фер и коректан према теби ако за остале сматраш супротно 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 tebi će obrisati nalog pre nego hakne sajt... p.s. kako je lijepo kada je neko u vjeri. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 па зар да дотле дође Моци 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 dance67890 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука