Дејан Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 sta bi sa onim "On je u raju i sjedi s Bozije desne strane" ? ? vi sami sebe utjerujete u lazi i sebe pokusavate ubijediti da je Isus Bog . Sedi sa desne strane Ocu ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 o nije bitno sad citirati , znaci umro je, i koliko je bio mrtav ? ? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 o nije bitno sad citirati , znaci umro je, i koliko je bio mrtav ? ? da kad se zapetljas onda nije bitno, nemoj da zezas.... spremi argumente Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Да те питам нешто овако пријатељски - зашто ти губиш време овде? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 o nije bitno sad citirati , znaci umro je, i koliko je bio mrtav ? ? Ova tema se zove Islam!Imaš čitav podforum koji je posvećen dijalogu sa muslimanima. Malo tamo čitaj teme pa ćeš naći odgovor na ovo pitanje . Dakle,nemoj da spamiješ ovu temu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Да те питам нешто овако пријатељски - зашто ти губиш време овде? Well, that's one fine question, old chap. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 jeste li vi svijesni da je Isus bio obrezan 8 dana posle rodjenja , sigurno ste culi za to. vi se ne obrezujete , nije jeo svinjetinu vi je jedete , nije pio , vi pijete . . ALO znaci da mi muslimani bolje pratimo Isusa nego vi , ako je Bog umro makar na sec cijeli univerzum bi se srusio , jer On sve drzi na okupu . zapetljavate se vi a ne ja . Isus se nije molio Bogu kao vi on se molio kao i Ibrahim a.s . znate li da u Hebrejskom nema velikih slova , odakle onda velika slova u Bibliji? ? ? ? ? ? pojma vi nemate o Bibliji , pola vas je nije ni procitalo , ja bih rado procitao da postoji prava Biblija , ali ovu sto su kroz istoriju izmjenili nemam namjeru da citam. Avram , Mojsije , niko nije pogrijesio , Isus nije napravio gresku , Isus nije ucio tako kako pise u Bibliji , to je samo zabluda dodata od strane ljudi , ali vi ne vidite . na sva ova pitanja vi nemate odgovor , samo ce te jos jednom reci zasto gubim vrijeme , ne gubim , ja od vas ucim , a vi ne dozvoljavate da nesto naucite , kada se Isus vrati , vidjecete da sve sto radite , radite u svoju propast , alkohol , obrezivanje , svinjetina , smatranje njega Bogom , velicanje svetaca , klanjanje ikonama , i sl , na pogresnom ste putu . Sellam Alejkum je bio pozdrav svih Poslanika , "Neka je mir na vas" kako se danas pozdravljamo , "Dobar dan" o sl . xexexe nista vi ne znate o Bibliji , jos manje o istoriji. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 pojma vi nemate o Bibliji , pola vas je nije ni procitalo Администрација, да ли ми морамо да трпимо ово? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 jeste li vi svijesni da je Isus bio obrezan 8 dana posle rodjenja , sigurno ste culi za to. vi se ne obrezujete , nije jeo svinjetinu vi je jedete , nije pio , vi pijete . . ALO znaci da mi muslimani bolje pratimo Isusa nego vi , ako je Bog umro makar na sec cijeli univerzum bi se srusio , jer On sve drzi na okupu . zapetljavate se vi a ne ja . Isus se nije molio Bogu kao vi on se molio kao i Ibrahim a.s . znate li da u Hebrejskom nema velikih slova , odakle onda velika slova u Bibliji? ? ? ? ? ? pojma vi nemate o Bibliji , pola vas je nije ni procitalo , ja bih rado procitao da postoji prava Biblija , ali ovu sto su kroz istoriju izmjenili nemam namjeru da citam. Avram , Mojsije , niko nije pogrijesio , Isus nije napravio gresku , Isus nije ucio tako kako pise u Bibliji , to je samo zabluda dodata od strane ljudi , ali vi ne vidite . na sva ova pitanja vi nemate odgovor , samo ce te jos jednom reci zasto gubim vrijeme , ne gubim , ja od vas ucim , a vi ne dozvoljavate da nesto naucite , kada se Isus vrati , vidjecete da sve sto radite , radite u svoju propast , alkohol , obrezivanje , svinjetina , smatranje njega Bogom , velicanje svetaca , klanjanje ikonama , i sl , na pogresnom ste putu . Sellam Alejkum je bio pozdrav svih Poslanika , "Neka je mir na vas" kako se danas pozdravljamo , "Dobar dan" o sl . xexexe nista vi ne znate o Bibliji , jos manje o istoriji. Прво : како није пио, када је пио вино? Одакле ти то да није пио? Наведи извор. Друго : где се изричито наводи да није јео свињетину? Није јео ни сладолед па га ми једемо. Треће : имаш ли ти неки доказ да Христос није учио како пише у Светом писму? Наведи. Четврто : умро је само као човек и онда за три дана васкрсао. Пријатељу ти ако заиста желиш да научиш нешто о основама Хришћанства, треба само да читаш мало, потшо не иде да причаш о стварима о којима не знаш ништа. Можеш да питаш, неко ће ти сигурно одговорити али немој да тврдиш неке ствари када ниси прочитао ништа у вези са нашом вером нити желиш да је упознаш на прави начин. Без љутње, свако добро желим. 0110_hahaha Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 xexexex , nemoguca je misija vama objasniti i pokazati istinu zato odustajem ,zivite u grijesima , zivite u bludu , zivite kako god hocete , Allah vas samo moze uputiti , ja s tim nemam nista , ali od mene toliko , lakse je kamen nauciti da je zemlja okrugla , nego vas da kazete La Ilahe Ilallah , zato zivite kako hocete , jedite , opijajte se , obozavajte krst , radite sve ono sto nije radio Isus i njegovi predhodnici , ja vas ne mogu zaustaviti , ali znajte da niste na pravome putu . Es-Sellamu Alejkum. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 А ти који следиш педофила, блудника и убицу Мухамеда си на правом путу...? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 xexexex , nemoguca je misija vama objasniti i pokazati istinu zato odustajem ,zivite u grijesima , zivite u bludu , zivite kako god hocete , Allah vas samo moze uputiti , ja s tim nemam nista , ali od mene toliko , lakse je kamen nauciti da je zemlja okrugla , nego vas da kazete La Ilahe Ilallah , zato zivite kako hocete , jedite , opijajte se , obozavajte krst , radite sve ono sto nije radio Isus i njegovi predhodnici , ja vas ne mogu zaustaviti , ali znajte da niste na pravome putu . Es-Sellamu Alejkum. Хаха а ти то очекивао да све нас преобратиш...амбициозно нема шта. 0110_hahaha Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 jeste li vi svijesni da je Isus bio obrezan 8 dana posle rodjenja , sigurno ste culi za to. vi se ne obrezujete , nije jeo svinjetinu vi je jedete , nije pio , vi pijete . . ALO znaci da mi muslimani bolje pratimo Isusa nego vi , ako je Bog umro makar na sec cijeli univerzum bi se srusio , jer On sve drzi na okupu . zapetljavate se vi a ne ja . Isus se nije molio Bogu kao vi on se molio kao i Ibrahim a.s . znate li da u Hebrejskom nema velikih slova , odakle onda velika slova u Bibliji? ? ? ? ? ? pojma vi nemate o Bibliji , pola vas je nije ni procitalo , ja bih rado procitao da postoji prava Biblija , ali ovu sto su kroz istoriju izmjenili nemam namjeru da citam. Avram , Mojsije , niko nije pogrijesio , Isus nije napravio gresku , Isus nije ucio tako kako pise u Bibliji , to je samo zabluda dodata od strane ljudi , ali vi ne vidite . na sva ova pitanja vi nemate odgovor , samo ce te jos jednom reci zasto gubim vrijeme 0110_hahaha , ne gubim , ja od vas ucim , a vi ne dozvoljavate da nesto naucite , kada se Isus vrati , vidjecete da sve sto radite , radite u svoju propast , alkohol , obrezivanje , svinjetina , smatranje njega Bogom , velicanje svetaca , klanjanje ikonama , i sl , na pogresnom ste putu . Sellam Alejkum je bio pozdrav svih Poslanika , "Neka je mir na vas" kako se danas pozdravljamo , "Dobar dan" o sl . xexexe nista vi ne znate o Bibliji , jos manje o istoriji. ovo je glavni problem nerazumevanja, i recenicu tog tipa sam procitao vec mnogo puta, i objasnjeno vam je isto tolko puta ali ne kontate aj da probam na najgluplji moguci naci: dal si cuo za kafu 3 u 1 ? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 А ти који следиш педофила, блудника и убицу Мухамеда си на правом путу...? e da ti imalo postujes Boga ne bi tako pricao ni o njemu a ni o Poslanicima NJegovim . neka te je stid i strah kako se ophodis prema Bogu i prema njegovim polsanicima. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука