Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

o nije bitno sad citirati , znaci umro je, i koliko je bio mrtav ? ?

Ova tema se zove Islam!

Imaš čitav podforum koji je posvećen dijalogu sa muslimanima.

Malo tamo čitaj teme pa ćeš naći odgovor na ovo pitanje .

Dakle,nemoj da spamiješ ovu temu!

Подели на овим сајтовима

Да те питам нешто овако пријатељски - зашто ти губиш време овде?

Well, that's one fine question, old chap.  :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

jeste li vi svijesni da je Isus bio obrezan 8 dana posle rodjenja , sigurno ste culi za to. vi se ne obrezujete , nije jeo svinjetinu vi je jedete , nije pio , vi pijete . . ALO znaci da mi muslimani bolje pratimo Isusa nego vi :) , ako je Bog umro makar na sec cijeli univerzum bi se srusio , jer On sve drzi na okupu .  zapetljavate se vi a ne ja . Isus se nije molio Bogu kao vi on se molio kao i Ibrahim a.s . znate li da u Hebrejskom nema velikih slova , odakle onda velika slova u Bibliji? ? ? ? ? ? pojma vi nemate o Bibliji , pola vas je nije ni procitalo , ja bih rado procitao da postoji prava Biblija , ali ovu sto su kroz istoriju izmjenili nemam namjeru da citam. Avram , Mojsije , niko nije pogrijesio , Isus nije napravio gresku , Isus nije ucio tako kako pise u Bibliji , to je samo zabluda dodata od strane ljudi , ali vi ne vidite . na sva ova pitanja vi nemate odgovor , samo ce te jos jednom reci zasto gubim vrijeme :) , ne gubim , ja od vas ucim , a vi ne dozvoljavate da nesto naucite , kada se Isus vrati , vidjecete da sve sto radite , radite u svoju propast , alkohol , obrezivanje , svinjetina , smatranje njega Bogom , velicanje svetaca , klanjanje ikonama , i sl , na pogresnom ste putu . Sellam Alejkum je bio pozdrav svih Poslanika , "Neka je mir na vas" kako se danas pozdravljamo , "Dobar dan" o sl . xexexe nista vi ne znate o Bibliji , jos manje o istoriji.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

jeste li vi svijesni da je Isus bio obrezan 8 dana posle rodjenja , sigurno ste culi za to. vi se ne obrezujete , nije jeo svinjetinu vi je jedete , nije pio , vi pijete . . ALO znaci da mi muslimani bolje pratimo Isusa nego vi :) , ako je Bog umro makar na sec cijeli univerzum bi se srusio , jer On sve drzi na okupu .  zapetljavate se vi a ne ja . Isus se nije molio Bogu kao vi on se molio kao i Ibrahim a.s . znate li da u Hebrejskom nema velikih slova , odakle onda velika slova u Bibliji? ? ? ? ? ? pojma vi nemate o Bibliji , pola vas je nije ni procitalo , ja bih rado procitao da postoji prava Biblija , ali ovu sto su kroz istoriju izmjenili nemam namjeru da citam. Avram , Mojsije , niko nije pogrijesio , Isus nije napravio gresku , Isus nije ucio tako kako pise u Bibliji , to je samo zabluda dodata od strane ljudi , ali vi ne vidite . na sva ova pitanja vi nemate odgovor , samo ce te jos jednom reci zasto gubim vrijeme :) , ne gubim , ja od vas ucim , a vi ne dozvoljavate da nesto naucite , kada se Isus vrati , vidjecete da sve sto radite , radite u svoju propast , alkohol , obrezivanje , svinjetina , smatranje njega Bogom , velicanje svetaca , klanjanje ikonama , i sl , na pogresnom ste putu . Sellam Alejkum je bio pozdrav svih Poslanika , "Neka je mir na vas" kako se danas pozdravljamo , "Dobar dan" o sl . xexexe nista vi ne znate o Bibliji , jos manje o istoriji.

Прво : како није пио, када је пио вино? Одакле ти то да није пио? Наведи извор.

Друго : где се изричито наводи да није јео свињетину? Није јео ни сладолед па га ми једемо.

Треће : имаш ли ти неки доказ да Христос није учио како пише у Светом писму? Наведи.

Четврто : умро је само као човек и онда за три дана васкрсао.

Пријатељу ти ако заиста желиш да научиш нешто о основама Хришћанства, треба само да читаш мало, потшо не иде да причаш о стварима о којима не знаш ништа. Можеш да питаш, неко ће ти сигурно одговорити али немој да тврдиш неке ствари када ниси прочитао ништа у вези са нашом вером нити желиш да је упознаш на прави начин. Без љутње, свако добро желим. 0110_hahaha

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

xexexex , nemoguca je misija vama objasniti i pokazati istinu :)) zato odustajem ,zivite u grijesima , zivite u bludu , zivite kako god hocete , Allah vas samo moze uputiti , ja s tim nemam nista , ali od mene toliko , lakse je kamen nauciti da je zemlja okrugla , nego vas da kazete La Ilahe Ilallah :) , zato zivite kako hocete , jedite , opijajte se , obozavajte krst , radite sve ono sto nije radio Isus i njegovi predhodnici , ja vas ne mogu zaustaviti , ali znajte da niste na pravome putu . Es-Sellamu Alejkum.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

xexexex , nemoguca je misija vama objasniti i pokazati istinu :)) zato odustajem ,zivite u grijesima , zivite u bludu , zivite kako god hocete , Allah vas samo moze uputiti , ja s tim nemam nista , ali od mene toliko , lakse je kamen nauciti da je zemlja okrugla , nego vas da kazete La Ilahe Ilallah :) , zato zivite kako hocete , jedite , opijajte se , obozavajte krst , radite sve ono sto nije radio Isus i njegovi predhodnici , ja vas ne mogu zaustaviti , ali znajte da niste na pravome putu . Es-Sellamu Alejkum.

Хаха а ти то очекивао да све нас преобратиш...амбициозно нема шта. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

jeste li vi svijesni da je Isus bio obrezan 8 dana posle rodjenja , sigurno ste culi za to. vi se ne obrezujete , nije jeo svinjetinu vi je jedete , nije pio , vi pijete . . ALO znaci da mi muslimani bolje pratimo Isusa nego vi :) , ako je Bog umro makar na sec cijeli univerzum bi se srusio , jer On sve drzi na okupu .  zapetljavate se vi a ne ja . Isus se nije molio Bogu kao vi on se molio kao i Ibrahim a.s . znate li da u Hebrejskom nema velikih slova , odakle onda velika slova u Bibliji? ? ? ? ? ? pojma vi nemate o Bibliji , pola vas je nije ni procitalo , ja bih rado procitao da postoji prava Biblija , ali ovu sto su kroz istoriju izmjenili nemam namjeru da citam. Avram , Mojsije , niko nije pogrijesio , Isus nije napravio gresku , Isus nije ucio tako kako pise u Bibliji , to je samo zabluda dodata od strane ljudi , ali vi ne vidite . na sva ova pitanja vi nemate odgovor , samo ce te jos jednom reci zasto gubim vrijeme 0110_hahaha , ne gubim , ja od vas ucim , a vi ne dozvoljavate da nesto naucite , kada se Isus vrati , vidjecete da sve sto radite , radite u svoju propast , alkohol , obrezivanje , svinjetina , smatranje njega Bogom , velicanje svetaca , klanjanje ikonama , i sl , na pogresnom ste putu . Sellam Alejkum je bio pozdrav svih Poslanika , "Neka je mir na vas" kako se danas pozdravljamo , "Dobar dan" o sl . xexexe nista vi ne znate o Bibliji , jos manje o istoriji.

ovo je glavni problem nerazumevanja, i recenicu tog tipa sam procitao vec mnogo puta, i objasnjeno vam je isto tolko puta ali ne kontate

aj da probam na najgluplji moguci naci: dal si cuo za kafu 3 u 1 ? :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

А ти који следиш педофила, блудника и убицу Мухамеда си на правом путу...?

e da ti imalo postujes Boga ne bi tako pricao ni o njemu a ni o Poslanicima NJegovim . neka te je stid i strah kako se ophodis prema Bogu i prema njegovim polsanicima.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...