Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

``musliman danas = držati žar u ruci``

``RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"``

evo pitanja od mene

video sam ovo sto ste napisali neko ispod avatara a neko kao potpis dole, pa me interesuje kakav je vas polozaj u svetu danas, da li imate poteskoca, da li ste proganjani itd... ( cisto me interesuje, nista posebno)

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=181.msg477073#msg477073 date=1309838437]

Selam alejkum!   dada Pa čovječe ti si pravi musliman samo što to još ne znaš.  sFun_bat

Doista, ovo što si napisao i jeste islam.  :cheesy:  4chsmu1

Znam ja da sam Musliman. Ali hrišćanski Musliman. :)

Jednom, kad sam još tražio veru pa lupao glavu o svemu i svačemu, sam sanjao: Hrišćanstvo, Judaizam i Islam, pa biraj! Ali kao što rekoh, u snove ne verujmo..

:)

лепо ти је рекао човек - онај текст као муслиман да је написао. иашо си на црту морала, дела и етике у чему се ислам управо труди и уздиже - у форми, а маши хришћанску свест смисла.

оно где си омануо је да хришћанин уствари свесно светитељство тражи и узима дар светог причешћа да би се освећивао и прао од греха, јер преко дела и приде нећеш наћи Бога јер се Бог не купује делима па их и не приносиш на олтар већ само своју личност и живот.

Bog se ne daje kupovati, ali daje se dobijati u ljubavi i pravednim delima. Jer Bog, koji je ljubav, koja je Bog, koji je ljubav, koja je Bog, koji je ljubav, koja je Bog, je lud za ljubavi, a ljubav opet ne zna za loša dela..

bleh

који софизам и схоластика.

дела немаш, сва су од Бога и Његове љубави, а нису твоја. још мање је Бог неки поткупљиви кога ћеш да умилостивиш потплаћивањем гађајући га самоубораженим златницима фаличних добрих дела грешне личности.

Подели на овим сајтовима

previše ozbiljno smo ga shvatili... čovek došo da nas ubaci pa zbrisao... doći će za 20-ak dana,u pauzi izmedju boćanja i tuširanja

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=181.msg477967#msg477967 date=1309949195]

previše ozbiljno smo ga shvatili... čovek došo da nas ubaci pa zbrisao... doći će za 20-ak dana,u pauzi izmedju boćanja i tuširanja

Ono jes,to se vidi iz priloženog  0409_feel :drugarstvo: .hvala.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

"Mi smo nebesima, Zemlji i planinama ponudili emanet, pa su se ustegli i pobojali da ga ponesu, ali ga je preuzeo čovjek - a on je, zaista, prema sebi nepravedan i lakomislen" (Al-Ahzab 33 , 72)

"I pamtite Allahove ajete i mudrost, koja se kazuje u domovima vašim - Allah je, uistinu, dobar i sve zna"

samo mogu reci da je meni vas zao sto vijekovima ucite da je Isus Bog 0442_feel) , a znate da nije , Isa a.s je Boziji Poslanik i nista vise . Sellam

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

samo mogu reci da je meni vas zao sto vijekovima ucite da je Isus Bog 0442_feel) , a znate da nije , Isa a.s je Boziji Poslanik i nista vise . Sellam

Kako nije kada je to rekao sam Sin Boziji i zbog toga bi razapet?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

inace kako da vas prosvijetlim ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? neka vas Allah prosvijetli , ljudi nemaju tu moc , ljudi mogu samo da pozivaju ili da upucuju Bog je taj koji prosvjetljuje salje svijetlost Al-Nur .

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

xaxaxaxa , kome je rekao ? tebi , meni , ili je to rekao prije 2000 god? , Bog kao savrsenstvo , nikad ga niko vidio nije , ali vama se javio u obliku covijeka 0442_feel , kako da nije , pazi Bog nije kao covijek , nema fizioloske potrebe , nema osobine koje ljudi imaju , On je vjecan , Sveznajuci , vi se samo zavaravate da znate nesto o Bogu a jos vise se zavaravate ako mislite da znate ko je On.

Подели на овим сајтовима

xaxaxaxa , kome je rekao ? tebi , meni , ili je to rekao prije 2000 god? , Bog kao savrsenstvo , nikad ga niko vidio nije , ali vama se javio u obliku covijeka :) , kako da nije , pazi Bog nije kao covijek , nema fizioloske potrebe , nema osobine koje ljudi imaju , On je vjecan , Sveznajuci , vi se samo zavaravate da znate nesto o Bogu a jos vise se zavaravate ako mislite da znate ko je On.

Bog je Sveta Trojica. Otac,Sin i Sveti Duh.

Подели на овим сајтовима

sta bi sa onim "On je u raju i sjedi s Bozije desne strane" ? ? vi sami sebe utjerujete u lazi i sebe pokusavate ubijediti da je Isus Bog .

Подели на овим сајтовима

sta bi sa onim "On je u raju i sjedi s Bozije desne strane" ? ? vi sami sebe utjerujete u lazi i sebe pokusavate ubijediti da je Isus Bog .

Gospode Isuse Hriste Sine Boziji pomiluj me gresnog.

Evo i ti da se pomolis jednom Svedrzitelju kako valja.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...