mikael_pasa Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 А како ће Исус судити по Мухамедовом закону по спорним питањима, где је његова наука другачија од Мухамедове? Као помазаник Господњи он неће одступити од свог учења. "Небо и земља ће проћи, али моје речи неће проћи." (Мат. 24,35) a,ko kaza da ce Isaa suditi Muhamedu?a ni Muhamed nece suditi nikom... Ениз је рекао да ће Исус судити по Мухамедовом закону: Isus će suditi po Muhammedovom vjerozakonu kada dođe i po tome je Muhammed istaknutiji od njega. И да ли ће према исламу Исус судити по Мухамедовом закону или не? Isaa dolazi da uspostavi pravdu.Bog sudi po Svom zakonu.ne Isaa,ne Muhamed...jedino sto se Muhamed imati pravo sefata (neke vrste zauzimanja u Allaha) za svoje sledbenike...ali je jedno tacno BOG SUDI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 ويسألني عن الأخبار طفلي pitaju me o djetetu يطاردني بها وأنا أشيحُ o kojem kada čujem vijesti uzdišem sa bolom يظنّ بأن بي بخلاً وأقسو možda će neko pomisliti da sam škrtac وأنني إذ أكتّمها شحيحُ kada ne zaplačem zbog te teške situacije ويعلمُ أنني أحنو وصدري U svojim prsima osječam tugu i bol وإن ضاق الزمانُ بهِ فسيحُ koja neće prestati bez obzira na prolazak vremena....itd ولو أنّي نطقتُ بها لغارَت نضارتُه وجفّ بهِ القريحُ وأظلمتِ الحياةُ بناظريهِ وصوّحتِ الأزاهر والسفوحُ وماذا قد أقولُ له وهذا دمُ الإسلامِ وا ألمي يسيحُ وماذا قد أقولُ له وهذا نداءُ الحق في شفتي ذبيح شعوب الأرض في دعةٍ وأمن وهذا الشعب تنهشه القروح تناوشه الطغاة فأين يمضي وهل بعد النزوح غداً نزوح يقارع طغمة الإجرام فرداً وتشكو للجروح به الجروحُ فكم هدم الطغاة هناك بيتاً على أنقاضه سقط الطموح وكم سفكوا دماً حرّاً أبيّاً فما وهنوا وما وهن الجريحُ وكالأشجارِ تنتصبُ الضحايا صلاباً لا تحرّكهنّ ريحُ أما سمع الكبار لهم صراخاً وما نطق العيي ولا الفصيحُ كأن دماءهم ماءٌ كريهٌ وأن وجودهم عرض قبيحُ على أيّ الجنوب سأستريحُ وهذا الجرح في كبدي يصيحُ Uglavnom ovaj tekst sam slušao uz video klip u kojem je prikazano ono što je prikazano.Znam ja da je tamo i veliki broj kršćana ubijen, ali nisu ubijeni od strane islamista nego od diktattorske vlada koja sa islamom veze nema i koja je ubijala sve one koji su mislili drugačije. Optužiti islam za stradanje kršćana je isto optužiti kršćanstvo zbog toga što ssu crveni kmeri ubili 500 000 muslimana u kambođi. Mada kršćanstvo sa tim nema veze! Isto i sa Istočnim Timorom nema islam veze, mada su tamo na hiljade kršćanskih misionara koji rade na pokrštavanju muslimana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 А како ће Исус судити по Мухамедовом закону по спорним питањима, где је његова наука другачија од Мухамедове? Као помазаник Господњи он неће одступити од свог учења. "Небо и земља ће проћи, али моје речи неће проћи." (Мат. 24,35) a,ko kaza da ce Isaa suditi Muhamedu?a ni Muhamed nece suditi nikom... Ениз је рекао да ће Исус судити по Мухамедовом закону: Isus će suditi po Muhammedovom vjerozakonu kada dođe i po tome je Muhammed istaknutiji od njega. И да ли ће према исламу Исус судити по Мухамедовом закону или не? Isaa dolazi da uspostavi pravdu.Bog sudi po Svom zakonu.ne Isaa,ne Muhamed...jedino sto se Muhamed imati pravo sefata (neke vrste zauzimanja u Allaha) za svoje sledbenike...ali je jedno tacno BOG SUDIDa rekao sam jer Muhammedov vjerozakon je važeći do sudnjieg dana a vjera im je jedna.Ali sada da ne bi polemisai o tome hajde da pričekamo da sae to desi i onda će se vidjeti ko je u pravu.! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Једно политчко питање... Џамија Ал Акса, за ту џамију јеврери тврде да сазидана на месту где је некада био Соломонов храм. Е сад колико са ја запазио тамо је већ дуже време критична ситуација. Мене занима шта би муслимани урадили ако би јевреји срушили џамију? Mislim da bi to značilo početak sukoba koji bi imao nezamislive posljedice!Mislim da bi to bila otvorena mogučnost za izbijanje trećeg svjetskog rata! До тога неминовно долази и тај час се ближи. Јевреје ће предводити Деџал (или духовно речено - Гог и Магог), али ће на крају бити побеђени. Онда ће доћи ,,усрећитељ човечанства", онај који ће доћи у своје име, и преузносиће се над оним што се назива Бог (Оцем и Сином и Духом Светим), и одрећиће се Бога Оца и Сина и Духа Светога, и заратиће против оних који држе веру хришћанску осудивши је као лудост, глупост и највеће богохулство... Тада ће измирити цео свет, као што се измири Ирод и Пилат, измириће се у тај час муслимански и јеврејски фундаменталисти, а на месту Соломоновог храма стојаће једна богомоља - муслимански минарет и кружна синагога. Православни ће бити у пустињи и биће кушани са три искушења, гледајући царство његово и питаће се - зар да будемо издвојени у овоме веку напретка, живимо као праисторијски људи истерани из раја, а гле благостања ,,новога Јерусалима"... Aли, ко је од Бога Оца неће видети Анти-Христа! (Укратко, по учењу Светих Отаца) ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Isaa dolazi da uspostavi pravdu.Bog sudi po Svom zakonu.ne Isaa,ne Muhamed...jedino sto se Muhamed imati pravo sefata (neke vrste zauzimanja u Allaha) za svoje sledbenike...ali je jedno tacno BOG SUDIА на који ће начин Исус успоставити правду? „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Јевреје ће предводити Деџал, али ће на крају бити побеђени. Онда ће доћи ,,усрећитељ човечанства", онај који ће доћи у своје име, и преузносиће се над оним што се назива Бог (Оцем и Сином и Светим Духом), и одрећиће се Бога Оца и Сина и Свеога Духа, и заратиће против оних који држе веру хришћанску осудивши је као лудост, глупост и највеће богохулство... Тада ће измирити цео свет, измириће муслимане и јевреје, а на месту Соломоновог храма стојаће једна богомоља - муслимански минарет и кружна синагога. Православни ће бити у пустињи и биће кушани са три искушења, гледајући царство његово и питаће се - зар да будемо издвојени у овоме веку напретка, живимо као праисторијски људи истерани из раја, а гле благостања ,,новога Јерусалима"... Aли, ко је од Бога Оца неће видети Анти-Христа! Јесу ли Деџал и тај ,,усрећитељ човечанства", који ће доћи у своје име један исти лик, или не? „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Јевреје ће предводити Деџал, али ће на крају бити побеђени. Онда ће доћи ,,усрећитељ човечанства", онај који ће доћи у своје име, и преузносиће се над оним што се назива Бог (Оцем и Сином и Светим Духом), и одрећиће се Бога Оца и Сина и Свеога Духа, и заратиће против оних који држе веру хришћанску осудивши је као лудост, глупост и највеће богохулство... Тада ће измирити цео свет, измириће муслимане и јевреје, а на месту Соломоновог храма стојаће једна богомоља - муслимански минарет и кружна синагога. Православни ће бити у пустињи и биће кушани са три искушења, гледајући царство његово и питаће се - зар да будемо издвојени у овоме веку напретка, живимо као праисторијски људи истерани из раја, а гле благостања ,,новога Јерусалима"... Aли, ко је од Бога Оца неће видети Анти-Христа! Јесу ли Деџал и тај ,,усрећитељ човечанства", који ће доћи у своје име један исти лик, или не? Нису. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 По чему се разликују и по чему су слични? „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 По чему се разликују и по чему су слични?Претеча ће стати само уз јевреје, као једини изабрани народ.А Анти-Христ (анти - значи у свему противан Христу) долази ради читавог човечанства, и свима ће раширити руке, изузев... изузев према Ономе кога је његов отац приковао на Крст, а сешће на Његово место. Кад чујете да седи на плочи у Гробу Господњем, не идите више у Јерусалим! И биће речено - унутра је, и - дошао је и к вама у пустињу, дочекајте га... Не идите! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Значи Деџал је у исламу претеча антихриста, а не сам антихрист. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Значи Деџал је у исламу претеча антихриста, а не сам антихрист.Не. Деџал је, наводно, Анти-Христ. По предању, онај који дође по његовом доласку је, наводно, Исус Христос, који ће убити Деџала, а потом судити хришћанима. По предању, сломиће крст, јавно ће убити свињу, показати руке БЕЗ рана од клинова, и одрећиће Бога као свог Оца. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 То онда значи да ће они антихриста примити као Исуса. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 То онда значи да ће они антихриста примити као Исуса. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Једно политчко питање... Џамија Ал Акса, за ту џамију јеврери тврде да сазидана на месту где је некада био Соломонов храм. Е сад колико са ја запазио тамо је већ дуже време критична ситуација. Мене занима шта би муслимани урадили ако би јевреји срушили џамију? Mislim da bi to značilo početak sukoba koji bi imao nezamislive posljedice!Mislim da bi to bila otvorena mogučnost za izbijanje trećeg svjetskog rata! До тога неминовно долази и тај час се ближи. Јевреје ће предводити Деџал (или духовно речено - Гог и Магог), али ће на крају бити побеђени. Онда ће доћи ,,усрећитељ човечанства", онај који ће доћи у своје име, и преузносиће се над оним што се назива Бог (Оцем и Сином и Духом Светим), и одрећиће се Бога Оца и Сина и Духа Светога, и заратиће против оних који држе веру хришћанску осудивши је као лудост, глупост и највеће богохулство... Тада ће измирити цео свет, као што се измири Ирод и Пилат, измириће се у тај час муслимански и јеврејски фундаменталисти, а на месту Соломоновог храма стојаће једна богомоља - муслимански минарет и кружна синагога. Православни ће бити у пустињи и биће кушани са три искушења, гледајући царство његово и питаће се - зар да будемо издвојени у овоме веку напретка, живимо као праисторијски људи истерани из раја, а гле благостања ,,новога Јерусалима"... Aли, ко је од Бога Оца неће видети Анти-Христа! (Укратко, по учењу Светих Отаца) pa i sada stoji dzamija mjesto hrama ako istina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Биће то и храм и џамија, и, за хришћанске апостате, црква, једино чега ту НЕЋЕ бити - неће бити Оченаша. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука