suza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 dobro ovo za planine nekako ,kad su to Sveti u koje doba rekli,nekada da moglo se u planine skriti i tako dalje ,sada nije ni dzungla neotkrivena,jedno to drugo neznam staje kruzna sinagoga pa ima dzamija i isto jel to put oko dzamije,neznam stvarno sta sinagoga predstavlja , a da nisu se gonili vec svi jedni druge iako to nije dovoljno bilo svima onda ,laka noc zemljo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Једно политчко питање... Џамија Ал Акса, за ту џамију јеврери тврде да сазидана на месту где је некада био Соломонов храм. Е сад колико са ја запазио тамо је већ дуже време критична ситуација. Мене занима шта би муслимани урадили ако би јевреји срушили џамију? ne zelim ni da pomislim...na losu akciju bila bi losa i reakcija....zelim da verujem da se to nece desiti... Mislim da bi to značilo početak sukoba koji bi imao nezamislive posljedice! Mislim da bi to bila otvorena mogučnost za izbijanje trećeg svjetskog rata! Да ли би ми хришћани онда требало да поведемо Трећи светски рат због оскрнављења Аје Софије у Цариграду? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Mislim da bi to značilo početak sukoba koji bi imao nezamislive posljedice! Mislim da bi to bila otvorena mogučnost za izbijanje trećeg svjetskog rata! Против сам рушења ичијих верских објеката, али Енизе немој претеривати. Трећи светски рат! Еј човече... Да ли би ми хришћани онда требало да поведемо Трећи светски рат због оскрнављења Аје Софије у Цариграду? Ето, право контрапитање. Поготово што хришћани имају доказ да је та џамија некада била велелепна црква. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Ајд не лупетај и не дижи ми пристисак,Енизе! Причаш глупости и отворено лажеш за источни Тимор,где су бај д веј муслимани направили такав геноцид да је то невероватно и то уз благослов ваше "омражене америке" са којом иначе шурујете где год можете...као у Босни,на пример. Изрекао си отворену лаж! Хоћеш да разговарамо мало о Источном Тимору и о званично потврђеним подацима о геноциду над хришћанским становништом и томе ко је кога почео да убија и прогања и шта се све ради Хришћанима тамо? Ти почињеш баш да се понашаш безвезе! Почиње да ме нервирају све ове лажи и пазите шта причате! Превише се дружиш са мном... 4chsmu1 Имају тај обичај да крену у рат па онда на сав глас кукају како су недужне жртве. Иста прича од Кашмира па до Газе, Чеченије, Косова и Босне. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Niste svjesni kolika je svetost tog mjesta za nas! Bio sam na kongresu u Jordanu zakazanom povodom dana mesdžidul-Aksa. Ovo je crvena linija iza koje muslimani neće moći više sebe kontrolisati...To je brate crvena linija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Niste svjesni kolika je svetost tog mjesta za nas! Bio sam na kongresu u Jordanu zakazanom povodom dana mesdžidul-Aksa. Ovo je crvena linija iza koje muslimani neće moći više sebe kontrolisati...To je brate crvena linija. Које исламске државе су војно способне да реагују на такво дело? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Niste svjesni kolika je svetost tog mjesta za nas! Bio sam na kongresu u Jordanu zakazanom povodom dana mesdžidul-Aksa. Ovo je crvena linija iza koje muslimani neće moći više sebe kontrolisati...To je brate crvena linija. Амери би једва чекали један такав изговор да вас мирне савести избришу са планете. Не заноси се, мој Енизе. Неће то нико рушити, нисмо у средњем веку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Ovo je crvena linija iza koje muslimani neće moći više sebe kontrolisati... Значи за сада можете да се контролишете... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Niste svjesni kolika je svetost tog mjesta za nas! Bio sam na kongresu u Jordanu zakazanom povodom dana mesdžidul-Aksa. Ovo je crvena linija iza koje muslimani neće moći više sebe kontrolisati...To je brate crvena linija. Амери би једва чекали један такав изговор да вас мирне савести избришу са планете. Не заноси се, мој Енизе. Неће то нико рушити, нисмо у средњем веку. bas vala a stobi neko rusio zbog cega ,eniz premoren izgleda ,jel ti rece da kucu gradis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Ајд не лупетај и не дижи ми пристисак,Енизе! Причаш глупости и отворено лажеш за источни Тимор,где су бај д веј муслимани направили такав геноцид да је то невероватно и то уз благослов ваше "омражене америке" са којом иначе шурујете где год можете...као у Босни,на пример. Изрекао си отворену лаж! Хоћеш да разговарамо мало о Источном Тимору и о званично потврђеним подацима о геноциду над хришћанским становништом и томе ко је кога почео да убија и прогања и шта се све ради Хришћанима тамо? Ти почињеш баш да се понашаш безвезе! Почиње да ме нервирају све ове лажи и пазите шта причате! Превише се дружиш са мном... facenew22222222 Имају тај обичај да крену у рат па онда на сав глас кукају како су недужне жртве. Иста прича од Кашмира па до Газе, Чеченије, Косова и Босне. Тешко,Звонко,да би ико могао суштински да утиче на моје ставове који су одавно изграђени по неким питањима и који су суштински и вредносно избалансирани,иако некада реагујем жустро.Једноставно,Ениз је изрекао отворену неистину,видим да је тврдоврато,на мало другачији начин,понавља у следећем постову где опет прича како "јадни муслимани" бивају насилно покрштавани од стране "злих хришћана" и то,парадокслано,нигде другде него на оном истом Источном Тимору где су индонежански војници,сви до једно искључиво муслимани,окупиравши територију која никада ни по једном основу није била њихова нити су имали икаква историјска или било која друга права на њу,деценијама чинили незамисливе и монструозне злочине и побили на стотине хиљада хришћана (између 100 000 и 250 000 хиљада).Зна се ко је ту злочинац а ко је жртва и ту нема више дискусије,јер би понављање неистине био још један злочин над страдалницима Ис.Тимора...то би било жалосно и неправедно према тим мученицима. Написао сам веома јасно и прецизно шта се дешавало у том делу света и због чега,али Ениз опет индиректно почиње са својом наученом "мантром" о "злим хришћанима" и "вечититим жртвама" муслиманима.Интересантно... када год разговарам са појединим припадницима исламске религије одмах ми на памет падне цртани филм "Калимеро"...заиста су појединци невероватни! Прича о Тимору овде стаје.Она је истинита онако како сам је испричао и цео свет зна за њу,осим појединих муслимана,и више се ни један пост неће толерисати који негира злочине на Тимору и који злочине приписује жртвама. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Niste svjesni kolika je svetost tog mjesta za nas! Bio sam na kongresu u Jordanu zakazanom povodom dana mesdžidul-Aksa. Ovo je crvena linija iza koje muslimani neće moći više sebe kontrolisati...To je brate crvena linija. Амери би једва чекали један такав изговор да вас мирне савести избришу са планете. Не заноси се, мој Енизе. Неће то нико рушити, нисмо у средњем веку. bas vala a stobi neko rusio zbog cega ,eniz premoren izgleda ,jel ti rece da kucu gradis Ја сам постави питање типа "шта би било кад би било". А да ли знате за ону изреку "Кад видиш да човек прича сам са собом или је луд или праву кућу". facenew22222222 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Niste svjesni kolika je svetost tog mjesta za nas! Bio sam na kongresu u Jordanu zakazanom povodom dana mesdžidul-Aksa. Ovo je crvena linija iza koje muslimani neće moći više sebe kontrolisati...To je brate crvena linija. Амери би једва чекали један такав изговор да вас мирне савести избришу са планете. Не заноси се, мој Енизе. Неће то нико рушити, нисмо у средњем веку. bas vala a stobi neko rusio zbog cega ,eniz premoren izgleda ,jel ti rece da kucu gradis Занимљиво је то да када муслиман каже нешто што искрено верује други почну да га убеђују да у ствари није тако мислио... Као што рекох - морамо да прихватимо истину онакву каква јесте народе, макар била и непријатна. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Једно политчко питање... Џамија Ал Акса, за ту џамију јеврери тврде да сазидана на месту где је некада био Соломонов храм. Е сад колико са ја запазио тамо је већ дуже време критична ситуација. Мене занима шта би муслимани урадили ако би јевреји срушили џамију? То би се могло десити само у условима широких ратних сукоба, никако тек тако, из чиста мира. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 svi su ljudi ovoga svijeta isti neki nekako ,niko nije perfektno iskrivljen ni ni pravedan ,sto bi samo jednima nesto pripisivali kad smo svi u istoj kozi pa zvao se pero stipo muharem, :bla: smiley-dance007 smiley-dance007 smiley-dance007 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 Сви су људи исти, али нису све религије исте. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука