Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Мислио сам на воће и поврће.

:cheesy: Кажем ја...брадати шаљивџија!

Ти ће ми кажеш, гле какав си ко неки муџахид... ;)

Какав муџахид! Да ме видиш сада како изгледам...ошишан на кратко и брадат,ко вехабија...еволуирао сам!  ;)

I posle TE nije istina? Ma dajte... Biljke evoluiraju, životinje, ljudi, njihove kose, brade...

Sve evoluira.

Подели на овим сајтовима

Мислио сам на воће и поврће.

:cheesy: Кажем ја...брадати шаљивџија!

Ти ће ми кажеш, гле какав си ко неки муџахид... ;)

Какав муџахид! Да ме видиш сада како изгледам...ошишан на кратко и брадат,ко вехабија...еволуирао сам!  ;)

I posle TE nije istina? Ma dajte... Biljke evoluiraju, životinje, ljudi, njihove kose, brade...

Sve evoluira.

Може бити да је то тачно. Ипак, да би нешто еволуирало мора да постоји ПРВИ ЖИВИ ОРГАНИЗАМ. Дарвин није дао одговор на то питање.

Подели на овим сајтовима

Немој више...и овако стално гледам исту сцену на улици када прође нека цица поред мене. :)

Прво наступа зачујући израз лица пун неверице шта све очи могу видети а онда природно следи Постављена слика  :cheesy2:

Нећу више ни ја...извињавам се!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Немој више...и овако стално гледам исту сцену на улици када прође нека цица поред мене. :)

Прво наступа зачујући израз лица пун неверице шта све очи могу видети а онда природно следи Постављена слика  :cheesy2:

izraz lica moje bivse zene kada sam je pitao da se pomirimo.
Подели на овим сајтовима

http://www.al3arabiya.info/   zgodan sajt za ucenje jezika.

Није лоше!

izraz lica moje bivse zene kada sam je pitao da se pomirimo.
:cheesy:

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Шта ли сам сад урадио? Не може човек ни да се нашали... 0442_feel

he...razumem brata Eniza.ali da ti objasnim:propis nosenja hidzaba,burke ili u "extremnijim" slucajevima nikaba(kao na slici)donesen je kao odraz Bogobojaznosti kod zena.iskljucivo se vrsi dobrovoljno,i ni u kom slucaju ne moze biti prisiljena na to.(ko drugacije postupi,u ozbiljnom je problemu).zene koje se odluce na nikab rade to iskljucivo zato jer misle da svojom lepotom mogu privuci paznju muskarca koji im nije mehrem-dozvoljen,i time mogu ugroziti svoju cestitost....inace,pojam pokrivanja kod zena je poznat jos iz pre islamskog doba,a nije neobicno da se i sad zena Hriscanka u tim delovima sveta pokrije.cak i kod nas,u nasim krajevima do pre nekog vremena,nisi mogao videti zenu bez marame.sramota ih je bilo da ih neko vidi bez.nije marama tek puki deo nosnje.imao je i tu duhovnu dimenmziju....(i meni je bio na momenat smesan tvoj komentar)
Подели на овим сајтовима

Шта ли сам сад урадио? Не може човек ни да се нашали... 0442_feel

Bratac ja se nikada ne šalim sa propisima tuđe vjere, i iskreno ne volim kada se u šali spomene i propis moje vjere.

Ali da vam ne kvarim atmosferu  vi nastavite.To je neki moj stav kojeg držim za sebe.Svako dobro!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...