Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Mogu da se kladim da nece izaci na izbore. Izbacice neko demagosko objasnjenje tipa izbori nisu slobodni ili tako nesto. ipak su Dveri udruzenje za skupljanje novca ne prava ideologija. Nece sami sebi jamu kopati. Ovako mogu da ubedjuju ljude da su svi pravoslavni ustvari Dveristi Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Da nastavim tamo gde je Deni stao " ne bi" . sa tvojim pisanjem se ne bi slozio ni Vuk Karadzic a ni tvoja profesorica srpskog jezika. Оче Зоране..стварно ниско од вас...да спамујете тему због грешке у граматици... само показујете каква сте ситна душа...и још једном сте потврдили разлог због кога кријете да сте Свештеник...јер би сигурно били санкционисани од стране Епископа Лонгина када би написали такво шта са вашим пуним именом и презименом.. Svestenik se pise malim slovom. Obrazovanje je patriotizam. A kada "strugnes" od rata u drugu drzavu, kao neki i to dva puta je kukavicluk. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 7896634 Ivice, super si primetio. Upravo to je poenta. Realnosti na terenu nema koja bi trebala d se prihvati. Jer da je ima hiljadama godina ne bi bilo rata. Ta "realnost" koju treba prihvatiti je eufemizam za kapitulaciju. Treba kapitulirati je pravo znacenje te fraze. I ja kazem - nema kapitulacije, ni u Bosni, ni na Kosmetu, ni u Republici Srpskoj Krajini. Nigde i nikada. А што ти лепо не дођеш из те Италије (или где си већ), ако већ мислиш да је смисао историје и живота уопште у рату, и не кренеш да освајаш или враћаш (штагод ти више одговара) разне српске територије, него само хушкаш из удобне фотеље и туђу децу би радо послао у смрт за своје идеале? Срам те било! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 ај лепо...сада си рекао нешта што нема везе са темом...али ово је сајт..новина које се читају... Ниси ме разумео,наравно да су посетиоци сајта Двери чули за њих и да би гласали за њих,не видим како нема везе са темом анкета коју су Двери спровеле да виде ко би гласао за њих. Ја кажем чињенице,то што су мени лично "Двери" симпатичније од осталих организација,то је већ неки лични осврт. Али исто тако мислим да је потез да постану странка лош потез,али то је само моје мишљење. Зар није тема "да ли би сте гласали за "Двери" ?" Ако сам те добро разумео,не смемо да помињемо никаква друга истраживања,осим тог почетног са сајта "Двери" јер је то скретање са теме ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 ај лепо...сада си рекао нешта што нема везе са темом...али ово је сајт..новина које се читају... Ниси ме разумео,наравно да су посетиоци сајта Двери чули за њих и да би гласали за њих,не видим како нема везе са темом анкета коју су Двери спровеле да виде ко би гласао за њих. Ја кажем чињенице,то што су мени лично "Двери" симпатичније од осталих организација,то је већ неки лични осврт. Али исто тако мислим да је потез да постану странка лош потез,али то је само моје мишљење. Зар није тема "да ли би сте гласали за "Двери" ?" Ако сам те добро разумео,не смемо да помињемо никаква друга истраживања,осим тог почетног са сајта "Двери" јер је то скретање са теме ? Анкета није ни са сајта Двери.. Зашто је лош потез да се Двери политички активирају? Па зар није демократија када имаш шаролик политички миље... Двери имају доста симпатизера и ти људи заслужују поред демократа и социјалиста да имају свој глас у политичком животу Србије...јер до сада осим ДСС-а никога другог и нису имали... Активирањем Двери у политици ДСС више од свих губи..а једини ДСС нема ништа против Двери... То показује само степен зрелости ДСС-а за разлику од осталих странака у Србији Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Pregovarali,ne pregovarali...isto ti se vata.Kosovo nije nase,niti ce biti u skorijoj buducnosti. Како није...ја два пута годишње одем да обиђем моју кућу на Косову и Метохији? можеш сада у Септембру са мојом маленкошћу да кренеш..па ове твоје изјаве понови пред Србима...са КиМ-а! Ne mogu jer me ne bi roditelji pustili. Jeste,oni se ne bi slozili sa mnom.I?Kako to pokazuje da nisam u pravu? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Анкета није ни са сајта Двери.. Зашто је лош потез да се Двери политички активирају? Па зар није демократија када имаш шаролик политички миље... Двери имају доста симпатизера и ти људи заслужују поред демократа и социјалиста да имају свој глас у политичком животу Србије...јер до сада осим ДСС-а никога другог и нису имали... Активирањем Двери у политици ДСС више од свих губи..а једини ДСС нема ништа против Двери... То показује само степен зрелости ДСС-а за разлику од осталих странака у Србији Извињавам се,мислио сам да је истраживање са сајта "Двери". Моје лично мишљење је да је то погрешан потез,сад не бих да улазим у детаљну причу,свако има право на своје мишљење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Jel stvarno potrebna ovakva banalizacija stvari?Evo,slusamo tvoj plan kako da povratimo Kosovo,tj.da ubedimo gotovo sve sile sveta da stanu na nasu stranu. Vojska, obuka, oruzje, borba, ne odustajanje od svoga prava nikada, do groba.Eto kako. Tako je!Ajmo svi na Kosovo da poginemo da bi ti shvatio da Kosovo nije nase!Nema sta,super plan.Nekima izgleda nije bilo dosta ratova,pa treba malo da se podsete kako je to. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 А што ти лепо не дођеш из те Италије (или где си већ), ако већ мислиш да је смисао историје и живота уопште у рату, и не кренеш да освајаш или враћаш (штагод ти више одговара) разне српске територије, него само хушкаш из удобне фотеље и туђу децу би радо послао у смрт за своје идеале? Срам те било! Opet Ivice pricas naopako. Patriotizam nije moje privatno vlasnistvo. Niti bilo cije. Niti je Kosmet privano vlasnistvo. Pripada nam svima a ne smo onima koji su se borili za njega ili bi se borili. Kosmet pripada i onima medju nama koji se jos nisu ni rodili. A to "idi ti dole pa se bori" je klasicna defetisticka prica. Nema predaje Ivice i mi se nikada necemo predati kao narod. Dzaba djindjic, dzaba draskovic, dzaba tadic. Nikada se Srbi nece predati. I mani se tih "tudja deca da ginu", to prepusti "zenama u crnom". Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Ne mogu jer me ne bi roditelji pustili. Jeste,oni se ne bi slozili sa mnom.I?Kako to pokazuje da nisam u pravu? Па зато што ваљда људи који живе на неком протору имају веће право од тебе да одлучују о својој судбини... Замисли да дођу Срби из З.Потока и теби у општинском парламенту уређују политику??? Мислим да би било мало смешно... А опет слава Богу да већина Срба у Србији је свесна заједништва и зајединчког интереса очувања Србије у неким тренутним границама ради сопствене заштите.. Такво размишљање ће ти само довести арбанасе у твој град..а после неће имати ко тебе да заштити.. Зато се Србија барнила у Книну, Бања Луци, Подгорици и Скопљу...само тада нису многи сконтали.... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Pa Zelojko nije ti rad kompjuterska igrica, ljudi su ginuli dok su neki bili dezerteri. I tim ljudima vise nista nije bitno dok pojedini tvrde da su pobedili u ratu. Evo ja bih da odem u Pec, smem li da kazem da ih je Sloba pobedio u ratu? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Nema predaje Ivice i mi se nikada necemo predati kao narod. Dzaba djinsdjic, dzaba draskovic,m dzaba tadic. Nikada se Srbi nece predati. Извини, а која је то сила изнад мене лично која треба да одлучи да ли ћу се ја лично ”предати” (шта год то значило)? Пусти ти Тадића, Ђинђића и остале, ко је питао мене (=сваког појединачно)? Ко су ти ”Срби” о којима причаш? Те колективистичке злочиначке идеологије продавај неком другом, још кратко док можеш, јер ће ускоро сва та смрадна лудила отићи на ђубриште историје, где једино и припадају. Мени је и цео свет тесан, а ти, ако хоћеш, гини због неког парчета земље, нико ти не брани. Али гини лично, остатак света остави да одлуче за себе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Pa Zelojko nije ti rad kompjuterska igrica, ljudi su ginuli dok su neki bili dezerteri. I tim ljudima vise nista nije bitno dok pojedini tvrde da su pobedili u ratu. Evo ja bih da odem u Pec, smem li da kazem da ih je Sloba pobedio u ratu? Jednoga dana ces smeti. Rat nije igrica ni za albance ili hrvate. Pa su opet slali "tudju decu" u rat. Nisu ih naoruzavali i slali na piknik. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Извини, а која је то сила изнад мене лично која треба да одлучи да ли ћу се ја лично ”предати” (шта год то знаичило)? Пусти ти Тадића, Ђинђића и остале, ко је питао мене (=сваког појединачно)? Ко су ти ”Срби” о којима причаш? Те колективистичке злочиначке идеологије продавај неком другом, још кратко док можеш, јер ће ускоро сва та смрадна лудила отићи на ђубриште историје, где једино и припадају. Мени је и цео свет тесан, а ти, ако хоћеш, гини због неког парчета земље, нико ти не брани. Али гини лично, остатак света остави да одлуче за себе! Naravno da ce svako Ivice da odlucuje za sebe, neces ti odluciti u ime svih. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Kosovo jeste naše, a za Kosovo borio se Zoran Đinđić i bori se Boris Tadić! Za onog trećeg ne znam ko je.. Ali nije svaka borba ratovanje. Ratovanje mora da bude uvek naj naj poslednja opcija, i to za one koji ne vole ratovanje, koji su pacifisti. Dokle za one koji vole ratovanje, za njih - šta za njih: oni sami ne smeju da budu nikad opcija! Rat je gadost, tu nema ponosa, časti, ima se samo smrti, nesreće i nepravde. Rat je sotona. Kosovo ima da se vrati Srbiji putem mira i dogovora. и сви има да добију 1000 евра Динкићевих акција Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука