Deni72 Написано Август 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Evo ja poznajem neke is dveri i mogu da tvrdim,da potpisem i da stavim glavu na panj da su oni licno,kao i mnogi iz te organizacije pravi neonacisti!!! 0203_cool :cheesy: ти знаш некога из Двери? bighugbighug bighugbighug 0110_hahaha 0110_hahaha [glow=red,2,300]Де Дени...можеш неком ко није упознат са твојим куцкањем задње две године[/glow]..од Верујем до ЖРУ... Pa naravno da poznajem nekoliko ljudi iz Dveri,a dovoljno mi je poznat stav jedne zenske osobe iz Dveri koja je pisala nekih 5-6 godina na forumu "verujem" А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Trenutno nijedna nece doneti sekularnu drzavu.A sto ce tice stranke za koju cu glasati,to ce biti DS. I opet ti kazem,tema nije o poljoprivredi.Otvori posebnu temu,pa mozemo lepo i o tome da porazgovaramo.Od sekularnosti se ne zivi,ali to sto vi zelite da je prikazete kao nesto lose,ili kao nesto sto je stetno po drustvo,sto ugrozava tvoja prava kao vernika,to itekako jeste problem.Uostalom,sve sam to nasiroko objasnjavao na temi "Pravoslavlje i mladi",ili kako se vec zvala. 0203_cool :cheesy: bighugbighug Човек који гласа за ДС ми приговара нешто Дверима.Па ово има само код нас.Боље ти гледај мајсторе да ови твоји не продају Космет,па Војводину,пошто су све остало продали.Пусти ти нас "фашисте"! bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВладаВ Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Жељко, не на основу Пешчаника него на основу аргумената изнесених у том тексту. Молим те прочитај и закључи без предрасуда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Evo ja poznajem neke is dveri i mogu da tvrdim,da potpisem i da stavim glavu na panj da su oni licno,kao i mnogi iz te organizacije pravi neonacisti!!! sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol ти знаш некога из Двери? 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha [glow=red,2,300]Де Дени...можеш неком ко није упознат са твојим куцкањем задње две године[/glow]..од Верујем до ЖРУ... Pa naravno da poznajem nekoliko ljudi iz Dveri,a dovoljno mi je poznat stav Mashe Vujonaovic koja je pisala nekih 5-6 godina na forumu "verujem" Добро је што познајеш,али колико они имају утицаја на програм Двери? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Pa naravno da poznajem nekoliko ljudi iz Dveri,a dovoljno mi je poznat stav Mashe Vujonaovic koja je pisala nekih 5-6 godina na forumu "verujem" Није лепо да спомињемо људе који нису у могућности да ти одговоре.. а овим си показао да немаш појма о животу...Маша никада није ништа такво куцкала.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol 0110_hahaha Човек који гласа за ДС ми приговара нешто Дверима.Па ово има само код нас.Боље ти гледај мајсторе да ови твоји не продају Космет,па Војводину,пошто су све остало продали.Пусти ти нас "фашисте"! 0110_hahaha жути једино и знају да те пљуну...па се ти пери.. На то им се своди читава политика..а економија и друге ствари ..ту су показали да немају појма.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Август 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Pa naravno da poznajem nekoliko ljudi iz Dveri,a dovoljno mi je poznat stav Mashe Vujonaovic koja je pisala nekih 5-6 godina na forumu "verujem" Није лепо да спомињемо људе који нису у могућности да ти одговоре.. а овим си показао да немаш појма о животу...[glow=red,2,300]Маша никада није ништа такво куцкала[/glow].. hahahhahaha,pa pratio sam njeno pisanje na forumu verujem 5 godina,gotovo 18 sati dnevno...molim te,nemoj da negiras to,jer je zaisat pisala nekad katasrtrofalkne stvari i vise puta,gotovo bezbroj puta je banovana,nekad i na 3 meseca А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 дени...мани се Маше...није лепо да лажеш на жену..а да она није у могућности да ти одговори.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Август 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2011 дени...мани се Маше...[glow=red,2,300]није лепо да лажеш на жену[/glow]..а да она није у могућности да ти одговори.. hahahaha,kao prvo,NE LAZEM,a kao drugo ne kaze se da lazes na zenu,nego se kaze da lazes o zeni...i uopste nisam ja bitan,niti ona kao pojedinci,bitana je ideologija pojedinaca,da ne kazem vecine u Dverima А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 дени ја контам да си ограничен човек..и немам проблема са тим...нико није савршен...осим Бога.... али имам проблема када лажете на људе...и посебно оне који нису у могућности да ти одговоре...и било би фино од модерације када би санкционисали овакво писање... то се често дешава зеебдее, денију и сл...да сада све не наводим... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Deni stvarno preterujes. Posalji Masi e-mail i pozovi je da se prijavi, pa onda joj pominji ime, daj joj mogucnost da se brani od tvojih optuzbi. Ovako pominji iskljucivo Dveri a ne nju. Masa nije javna licnost kao Bosko, Vladan ili ko god iz Dveri, koje sebe postavio u spotlight kamera i tim cinom postao javna licnost. Stvarno je ne ukusno, koliko god ona bila ovakva ili onakva na to nemas pravo. Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Август 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2011 дени ја контам да си ограничен човек..и немам проблема са тим...нико није савршен...осим Бога.... али имам проблема када лажете на људе...и посебно оне који нису у могућности да ти одговоре...и било би фино од модерације када би санкционисали овакво писање... то се често дешава зеебдее, денију и сл...да сада све не наводим... kada lazete o ljudima-GRAMATIKA BATO.......by the way,ne lazem,vec istinu govorim А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 ...i uopste nisam ja bitan,niti ona kao pojedinci,bitana je ideologija pojedinaca,da ne kazem vecine u Dverima Bi li pojasnio malo misao? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Август 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Deni stvarno preterujes. Posalji Masi e-mail i pozovi je da se prijavi, pa onda joj pominji ime, daj joj mogucnost da se brani od tvojih optuzbi. Ovako pominji iskljucivo Dveri a ne nju. Masa nije javna licnost kao Bosko, Vladan ili ko god iz Dveri, koje sebe postavio u spotlight kamera i tim cinom postao javna licnost. Stvarno je ne ukusno, koliko god ona bila ovakva ili onakva na to nemas pravo. Nisam ljudi bitan ja ili ona ili ovaj ili onaj,njihova (Dverisrpske) ideologija je sacuvaj Boze....pa to svi znaju,mislim oni koji treba da znaju i hoce da znaju А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Nisam ljudi bitan ja ili ona ili ovaj ili onaj,njihova (Dverisrpske) ideologija je sacuvaj Boze....pa to svi znaju,mislim oni koji treba da znaju i hoce da znaju Evo Deni ja ne znam a zanima me. A ako bi mogao i definiciju fasizma, nije mi bas jasno sta je to fasizam? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука